Skriv til brevkassen

Brevkasse

Ønsker du at stille et spørgsmål til min brevkasse om at leve fra hjertet i alle områder af dit liv og bruge dit hjerte intelligent – derhjemme, på arbejdet og i verden?

Så har du mulighed for at få et svar helt gratis og 100% anonymt.

Sidder du med et spørgsmål eller en problematik, som du gerne vil have min hjælp til, så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen.

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen

Længere nede på denne side er der et kommentarfelt. Du starter med at skrive dit navn + din email-adresse.

Du behøver ikke at skrive dit rigtige navn, så det er helt fint, hvis du finder på et ‘anonymt brevkassenavn’. Det er dog vigtigt, at din email-adresse er korrekt. OBS: Det er KUN mig, der kan se din email-adresse.

Herefter skriver du dit spørgsmål i kommentarfeltet.

Jo mere du uddyber og beskriver din problematik eller udfordring, og hvad du gerne vil have et konkret råd om eller svar på, jo bedre et svar vil jeg kunne give dig.

Hvornår får du svar?

Når jeg har skrevet et svar vil du kunne se det under fanebladet ‘Brevkasse’, og jeg sender dig en mail med et link til hjemmesiden, så du kan læse svaret.

Alle spørgs_HEY3196 - NYmål bliver behandlet fortroligt, dog forbeholder jeg mig retten til at bruge spørgsmål og svar i nyhedsbreve, workshops, kurser m.m. så andre der sidder med samme problematik og spørgsmål også kan have glæde af at læse/høre svaret. Du forbliver naturligvis anonym 🙂

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål og hjælpe dig videre, så du kan leve et helhjertet liv med autenticitet, mod og medfølelse.

Du kan også få viden, inspiration og ‘how-to’s’ ved at læse mine artikler.

De kærligste hilsner fra

Marianne Nygaard

1 kommentar

 • Reply
  Dramapigen
  12. januar 2017 at 14:26

  Jeg forstår ikke hvorfor, men det er tit, at folk opfatter mine smser eller mine samtaler som drama. Jeg ved helt ærligt ikke hvad jeg gør galt. Hvis jeg sætter noget op, så bliver det smidt retur som drama. Når jeg slår det op, så kommer ord frem som psykotisk kvinde, personligheds forstyrrelser osv. Ja, jeg ved godt, at jeg har haft en depression, men den er jeg igennem og har bearbejdet den, ovre den bliver man aldrig, da den altid vil minde en om, at leve livet og nyde alle de gode ting først. Men hvad dælen gør jeg, når man skaber et drama? Det kan være simple spørgsmål og så har jeg skabt et drama.

 • Kommenter indlæg

  Få tilsendt mit gratis online foredrag

  Lær 7 essentielle principper der hjælper dig med at bruge dit hjerte intelligent 

  - derhjemme, på arbejdet og i verden​

  • Få mere frihed i dit liv
  • Skab sunde og stærke relationer
  • Træf bedre beslutninger med større tillid
  x