Skriv til brevkassen

Brevkasse

Ønsker du at stille et spørgsmål til min brevkasse om at leve fra hjertet i alle områder af dit liv og bruge dit hjerte intelligent – derhjemme, på arbejdet og i verden?

Så har du mulighed for at få et svar helt gratis og 100% anonymt.

Sidder du med et spørgsmål eller en problematik, som du gerne vil have min hjælp til, så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen.

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen

Længere nede på denne side er der et kommentarfelt. Du starter med at skrive dit navn + din email-adresse.

Du behøver ikke at skrive dit rigtige navn, så det er helt fint, hvis du finder på et ‘anonymt brevkassenavn’. Det er dog vigtigt, at din email-adresse er korrekt. OBS: Det er KUN mig, der kan se din email-adresse.

Herefter skriver du dit spørgsmål i kommentarfeltet.

Jo mere du uddyber og beskriver din problematik eller udfordring, og hvad du gerne vil have et konkret råd om eller svar på, jo bedre et svar vil jeg kunne give dig.

Hvornår får du svar?

Når jeg har skrevet et svar vil du kunne se det under fanebladet ‘Brevkasse’, og jeg sender dig en mail med et link til hjemmesiden, så du kan læse svaret.

Alle spørgs_HEY3196 - NYmål bliver behandlet fortroligt, dog forbeholder jeg mig retten til at bruge spørgsmål og svar i nyhedsbreve, workshops, kurser m.m. så andre der sidder med samme problematik og spørgsmål også kan have glæde af at læse/høre svaret. Du forbliver naturligvis anonym 🙂

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål og hjælpe dig videre, så du kan leve et helhjertet liv med autenticitet, mod og medfølelse.

Du kan også få viden, inspiration og ‘how-to’s’ ved at læse mine artikler.

De kærligste hilsner fra

Marianne Nygaard

4 Comments

 • Reply
  Dramapigen
  12. januar 2017 at 14:26

  Jeg forstår ikke hvorfor, men det er tit, at folk opfatter mine smser eller mine samtaler som drama. Jeg ved helt ærligt ikke hvad jeg gør galt. Hvis jeg sætter noget op, så bliver det smidt retur som drama. Når jeg slår det op, så kommer ord frem som psykotisk kvinde, personligheds forstyrrelser osv. Ja, jeg ved godt, at jeg har haft en depression, men den er jeg igennem og har bearbejdet den, ovre den bliver man aldrig, da den altid vil minde en om, at leve livet og nyde alle de gode ting først. Men hvad dælen gør jeg, når man skaber et drama? Det kan være simple spørgsmål og så har jeg skabt et drama.

 • Reply
  Dorthe
  31. januar 2018 at 11:07

  Hej Marianne.
  Jeg har med stor interesse læst Fakta om hjertet, og det hele giver for mig stor mening.
  Et enkelt spørgsmål dukker dog op, som jeg er helt sikker på at du kan svarer på :-).
  Hvordan er det så at vi kommer fra hjernen og ned i hjertet ?

  Jeg glæder mig meget til at læse dit svar.
  På forhånd tak, og tak for muligheden for at stille spørgsmål.

  Venlig Hilsen Dorthe.

 • Reply
  Alba
  4. februar 2018 at 14:59

  Kære brevkasse.

  Min kæreste gik fra mig for en måned siden. Jeg ved ikke om jeg skal tage ham tilbage?
  Han siger at han gerne vil have mig tilbage, men det bliver ved det (ingen handling, ingen stor undskyldning, ingen invitation til en god aften i biografen)

  Jeg har været ude for en ulykke i forsvaret, som har udløst PTSD. Han slog op fordi jeg blev ked af det og gik hjem (vi bor ikke sammen)
  Jeg gik fordi han sagde at jeg selv var skyld i ulykken, en beskyldning som gjorde forfærdeligt ondt at høre.

  Jeg vil gerne have ham tilbage, men mest fordi jeg ikke kan holde ud at være så syg og så alene – jeg er vred på ham og føler mig som en ting, når han bare tror at han kan trække sin beslutning tilbage.

  Jeg er fortvivlet.

  Hvad skal jeg gøre?

  Kh. A

 • Reply
  Christina Hassell
  7. februar 2018 at 11:16

  Hej Marianne
  I min søgen efter bevis for, at hjertet er mere styrende end hjernen – og at det nok er denne, der styrer hjernen mere end omvendt – er jeg faldet over din hjemmeside. Jeg vil rigtig gerne have lidt kildehenvisninger for det du eksempelvis skriver som Fakta eks: “Senere forskning har kastet lys på, hvad der nu bliver kaldt ”heart brain”, som er et komplekst og sofistikeret nervesystem i hjertet, som består af ca. 40.000 neuroner. Det betyder, at hjertet med sit helt eget nervesystem kan lære, huske, føle, fornemme og træffe funktionelle beslutninger helt uden at hjernen er involveret.”
  Det er nemlig et meget interessant område, og jeg har en følelsesladet diskussion i gang med en kollega, som er meget naturvidenskabeligt anlagt. Har du evt. nogle andre hjemmesider eller publiceringer, du kan anbefale? På forhånd tak.

 • Kommenter indlæg