Skriv til brevkassen

Brevkasse

Ønsker du at stille et spørgsmål til min brevkasse om at leve fra hjertet i alle områder af dit liv og bruge dit hjerte intelligent – derhjemme, på arbejdet og i verden?

Så har du mulighed for at få et svar helt gratis og 100% anonymt.

Sidder du med et spørgsmål eller en problematik, som du gerne vil have min hjælp til, så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen.

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen

Længere nede på denne side er der et kommentarfelt. Du starter med at skrive dit navn + din email-adresse.

Du behøver ikke at skrive dit rigtige navn, så det er helt fint, hvis du finder på et ‘anonymt brevkassenavn’. Det er dog vigtigt, at din email-adresse er korrekt. OBS: Det er KUN mig, der kan se din email-adresse.

Herefter skriver du dit spørgsmål i kommentarfeltet.

Jo mere du uddyber og beskriver din problematik eller udfordring, og hvad du gerne vil have et konkret råd om eller svar på, jo bedre et svar vil jeg kunne give dig.

Hvornår får du svar?

Når jeg har skrevet et svar vil du kunne se det under fanebladet ‘Brevkasse’, og jeg sender dig en mail med et link til hjemmesiden, så du kan læse svaret.

Alle spørgs_HEY3196 - NYmål bliver behandlet fortroligt, dog forbeholder jeg mig retten til at bruge spørgsmål og svar i nyhedsbreve, workshops, kurser m.m. så andre der sidder med samme problematik og spørgsmål også kan have glæde af at læse/høre svaret. Du forbliver naturligvis anonym 🙂

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål og hjælpe dig videre, så du kan leve et helhjertet liv med autenticitet, mod og medfølelse.

Du kan også få viden, inspiration og ‘how-to’s’ ved at læse mine artikler.

De kærligste hilsner fra

Marianne Nygaard

1 kommentar

 • Reply
  B. Sofia
  8. oktober 2020 at 15:39

  Kære Marianne,

  Er det muligt at du vil tale om ensomhed?

  Det er et stort emne, og der er mange former for ensomhed.

  For mit vedkommende, handler det om, ikke at være inkluderet, eller 0m kun at være inkluderet på “sidelinien”.

  Det er ikke et nyt fænomen for mig, det har fulgt mig gennem mit liv,
  (Er nu en version 6.0) med mindre at jeg tog eller tager initiativet. Det har md årene indskrænket sig til, at jeg ikke invitere, som jeg ellers ofte gjorde, i mine yngre år (fra 30-50) mit hjem var åbent, altid god vin og lækkert mad og øre til at lytte og en stor rummelighed.
  – blev inviteret, når veninderne havde børnene hjemme, og kunne så ellers blive opdateret om de vilde fester eller koncerter de havde været til. Følte mig helt forkert.
  Jeg har en stærk personlighed, er farverig og sprudlende, griner højt og elsker at danse, samt også stille og går i fordybelse med mine ting, sådan en fin balance mellem at være ude og inde.
  I mange år forsøgte jeg at forstå, hvorfor det forholdt sig sådan, at jeg ikke blev inviteret og eller inkluderet.
  Har ikke rigtig forstået det men har måtte konkludere, at det er sådan det er.
  Ikke at jeg så føler mig i fred med det altid, bliver stadig ked af det. Nogle gange bringer jeg emnet på bane, og det viser sig ofte at det er et emne der berører en del mennesker, i alle aldersgrupper. ( ved godt at det lyder meget generaliserende)

  Har haft familie, mand og barn. Og er også mormor.

  Det bringer endnu et punkt på bane. At være i par. Når, jeg ser på de år hvor jeg var sammen med min x, kan jeg se at det gik fint med invitationerne, altså, at blive inviteret til middage fester og anden sammenkomst. Men da jeg så bliver single indskrænkede det sig til at man sjældent og ikke blev inviteret… ! Så er det man får lyst til,at bruge F-ordet…!
  Min nutidige virkelighed, rummer flere dejligt ting som jeg gør for mig selv. Som giver mig styrke og glæde. Jeg er super god til at underholde mig selv. Og men ellers er der uger, hvor jeg ikke taler med nogen, med mindre jeg selv tager initiativ, og det syntes jeg er ret trist.

  Det var lidt fra min historie og hverdag
  / Sofia ❤️

 • Kommenter indlæg

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.