Personligt lederskab – fra et hjerteintelligent perspektiv

I en verden, hvor forandringerne sker hurtigere og hurtigere, hvor vi bliver bombarderet med informationer 24/7, og hvor kravene om selvstændighed, initiativ, innovation og ansvar stiger, er evnen til at lede dig  selv afgørende, hvis du ikke ønsker at være et offer for livets hvirvelvinde. Ingen af os ved, hvad fremtiden bringer; på ethvert givet tidspunkt kan vores liv – både privat og arbejdsmæssigt – fuldstændig ændre kurs, tage en ny drejning, foretage en total uvending, og vi kender ikke øjeblikket før, det er der.

Og, den bedste måde at lede dig selv på er med hjertet som kompas, fordi hjertet er dit indre powercenter. Der er de seneste år gennemført banebrydende forskning, som viser, at det rent faktisk er hjertet, der kontrollerer hjernen og ikke omvendt, som man hidtil har troet. Hjertet har sin egen bevidsthed, som opfanger beskeder både fra dig selv og fra dine omgivelser hurtigere, end hjernen når at registrere dét, der sker.
Hjernen er afhængig af de signaler, der kommer fra hjertet og ved at udvikle din hjerteintelligens vil du opnå:

  • Mental klarhed; fordi du styrker dit fokus, din skelneevne og opmærksomhed.
  • Øget kreativitet; fordi der kommer øget blodgennemstrømning til det kreative center i hjernen og flere forbindelser (og dermed øget samarbejde) mellem højre og venstre hjernehalvdel.
  • Følelsesmæssig balance; hvilket giver bedre relationer og bedre samarbejde.
  • Personlig effektivitet; fordi du oplever mere overskud og energi.
  • Større adgang til intuitionen; en evne der bliver vigtigere og vigtigere i en verden i konstant og hurtig forandring.

Hjerteintelligensen er en kerneintelligens, som vi alle er født med, men som for de flestes vedkommende ikke er blevet styrket og udviklet gennem vores opvækst og uddannelse.

Så, hvis du gerne vil lære at lede dig selv og andre ud fra dit hjertes intelligens, vil dette foredrag helt sikkert være noget for dig. Du vil få konkrete skridt til, hvordan du bruger dit hjerte som kompas, og du vil blive inspireret til, hvordan du kan være medskaber af den forandring, du ønsker for dig selv og andre; derhjemme, på jobbet og i verden.

___
Jeg skræddersyr mine foredrag til lige præcist den gruppe, jeg står overfor, hvilket vil sige, at de udfordringer, som din gruppe, dit team, din organisation står overfor, naturligvis vil blive inkorporeret i foredraget.