Læs her hvad tidligere kursister og klienter siger om Marianne og hendes arbejde:

Kurser og workshops

“Jeg har været så heldig, at deltage i et af Marianne Nygaards kurser. Dette har for mig været det mest givende og mest inspirerende jeg har deltaget i. Det har samlet alt hvad jeg tidligere har lært på andre uddannelser og kurser i forhold til psykologi og personlig udvikling. Dette kursus har været en slags uddannelse for mig, det har givet mig mere end noget andet jeg har beskæftiget mig med. Der har været en dybde, som jeg ikke har oplevet andre steder, som lige har givet det sidste, som jeg har manglet fra det andet – og det har bare været super fedt! Kurset ved Marianne Nygaard blev en kæmpe hjerte og øjenåbner for mig. Siden kurset har jeg brugt min nye viden og erfaring privat samt i mit arbejde som Psykoterapeut. Endvidere er Marianne Nygaard en dygtig formidler, som er enorm behagelig at lytte til. Udover dette er Marianne hjælpsom, hjertevarm og hurtig til at svare med det samme. Samtidig har jeg oplevet Marianne som en yderst kompetent kvinde med fagligheden i orden. Jeg giver Marianne Nygaard mine varmeste og bedste anbefalinger herfra ❤️”
Mirja Kristensen, Freelance sangerinde og praktiserende psykoterapeut

“Arbejder du på at leve livet med dit hjerte som guide, vil jeg klart anbefale dig at følge Marianne Nygaard generelt. Dyk ned i hendes online materialer og deltag i alle de webinarer, hun afholder! Hun har selv taget rejsen, du nu er på, og hun er kommet langt. Hun kan derfor øse ud af stor livsvisdom, egne erfaringer og har sin faglige baggrund med sig. Marianne er en stor fornøjelse at lytte til og begejstrer med sin positive og meget behagelige væremåde 🤗❤️”
Karen Marie Bollerup

“I det team jeg er leder af, skal vi i gang med teamudvikling, herunder hvad er selvledelse.
Kurset ”ledelse af selvledende medarbejdere” har gjort at jeg føler mig meget mere klar, rustet og inspireret til at løfte den opgave. Jeg har en vision og jeg glæder mig.”
Pia Simonsen, leder af sundhedsteamet i Favrskov Kommune

“Marianne er skarp – på den gode måde. Hun er vedholdende, en god formidler og velforberedt. Hun ved i høj grad hvad hun taler om, og så formår hun at få deltagerne til at reflektere over egen praksis/selvledelse og formår at få delageren til at producere brugbare materialer, der kan følges op allerede dagen efter kurset.”
Kursusdeltager på kurset “Ledelse af selvledende medarbejdere”

“Mit udbytte af kurset er mere tryghed i, at min måde at være leder på, ikke er helt galt afmarcheret. Jeg er på rette vej, Jeg føler mig meget mere klædt på til at på begynde den teamudvikling der er lige om hjørnet (ultimo april 2016). Helt konkret; jeg er klar til at gå i gang, har en tydelig vision. Jeg ved hvad de næste skridt er…..
Det vidste jeg ikke da jeg kom … Så jeg endte jo med at gå derfra med meget mere end forventet.”
Kursusdeltager i kurset “Ledelse af selvledende medarbejdere”

“Et meget anderledes, roligt, tillidsvækkende, inspirerende input vi ikke ser for meget af … Marianne tog bogstavligt pusten fra os! Var der nogle, der var opkørte og stressede, da de kom, var de det i hvert fald ikke efter 5 min. i Mariannes selskab. Marianne får hermed mine bedste anbefalinger.” 
Vivian Jeppesen Sales Manager G4S

“Vi fik åbnet øjnene for en anden tilgang til ledelse af både arbejdstid og privat tid samt dét at blive en bedre leder. Gruppen var forberedt på at være åbne – dét kombineret med den rigtige underviser gav et godt resultat, som vi snakker om endnu 😊” 
Bjarke Roost, VP Logistics Carlsberg Danmark

“Workshoppen levede fuldt op til mine forventninger og det er min oplevelse, at alle fik mere ud af det end forventet. Jeg vil til enhver tid anbefale workshoppen til andre, uanset tid og sted.” 
Jesper Hyuk Larsen, Børnehaven Mælkevejen

“Dit kursus har hjulpet mig gennem en periode med stress-nedbrud. Jeg har endelig fået kontakt til mine følelser og mit hjerte. Jeg er godt på vej videre, og jeg har fået en fantastisk indre ro både i krop og sind. Jeg er glad for at jeg købte kurset, og jeg kan klart anbefale det til andre. Tak for et godt kursus”,
Mette Jensen

“Tak for et godt og brugbart kursus. Det er nemt at gå til, meget konkret og håndgribeligt. Du er super god til at undervise, så det er forståeligt, anvendeligt og sammenhængende. Meget vedkommende og troværdigt”,
Susanne Møller

” Workshoppen var rigtig god og Marianne er helt fantastisk til at guide – vi fik tid og rum til at ‘være i det’. Der var en meget åben dialog om emnet, og alle havde mulighed for at komme til orde.”
Workshopdeltager

“Marianne brænder for det hun laver, og hende entusiasme smitter. Hun bruger sig selv, og det er meget troværdigt.” 
Workshopdeltager

“Hvis du vil lære dig selv bedre at kende og tør se sandheden i dig selv så er Marianne den bedste 👍💪😊 ” 
Deltager på Masterclass

“Workshoppen var fuldstændig excellent både i opbygning, struktur og udførelse. Marianne er meget autentisk, hun har en fantastisk ro og rummelighed.” 
Workshopdeltager

“Det har været en meget inspirerende workshop, og Marianne laver en god step by step-indføring i Mindfulness.” 
Workshopdeltager

“Det var en rigtig god dag, jeg fik nogle dejlige aha-oplevelser. Jeg fik stillet min nysgerrighed og fik lyst til at arbejde videre med det.” 
Workshopdeltager

Foredrag

“Marianne har en fantastisk ro og er meget nærværende med sit publikum. Hun laver nogle gode øvelser og har en helt unik måde at guide på, som giver deltagerne tid og rum til at mærke efter og opleve. Hun brænder for det hun laver og giver meget af sig selv. Det er både meget troværdigt og inspirerende at høre Marianne.” 
Pernille Melsted, www.pernillemelsted.com

“Tak for et super foredrag. Det var meget inspirerende – og har sat sig i kroppen på den gode måde.”
Mette

“Tak for et meget inspirerende foredrag. Vil blot sige at du gør indtryk og sætter aftryk 😍”
Anne Mette

“Jeg synes, at der var en super god rød tråd i det hele.” 
Susanne

“Fængende og rammende – og ærligt! Meget relevant emne. Tak ❤️” 
Sidsel

“Kom til at tænke over et par spørgsmål, som jeg skal udforske 😉 Meget levende og indlevende.” 
Anna

Kære Marianne ❤️  Hvor ville jeg ønske jeg havde mødt dig da jeg var ung – og på mit livs vandring – dengang jeg søgte den fantastiske person som du er. Jeg læser hvert saliggørende ord du skriver- sluger det og tager det med i min hverdag. Kære Marianne, da jeg nu desværre er blevet 77 år – fyldt med visdom som ikke kan bruges af mig – jo selvfølgelig af mig selv til mig selv/ det føles lidt fattigt for mig for min vision med livet var engang at formidle mine erfaringer med andre sjæle på jorden som tænkte ligesom jeg. Nu nyder jeg bare på lang afstand at der findes et kvindemenneske som dig ❤️
Jeg vil bare sige TAK FORDI DU FINDES – og lykønsker dem som finder dig og din visdom ❤️
Kærlig hilsen fra Aase Varming (den gamle kærlige kvinde/ som har arbejdet ud fra hendes hjerte i mange år uden at vide det). Tak for dig 🥰

Stor respekt og beundring for dit vigtige arbejde, kære Marianne.
Du har om nogen, inspireret mig til den forandring, jeg havde/har brug for.
Især din beskrivelse af forskellen mellem ego og hjerte motivation, er SÅ sand.
Af hjertet tak for dig 🙏❤️
Jonna Christensen

Individuelle sessioner

“Marianne har en helt unik måde at møde mennesker på. Man føler sig ægte ‘mødt’, og i det rum hun formår at skabe kan alt ske … Det er en dyb transformerende og inspirerende oplevelse at arbejde med Marianne.” 
Pia Kaa

CD’ere

“Vi (min mand og jeg) lytter til dine CD’ere, så ofte vi kan. Vi er nærmest afhængige – på den gode måde altså. Din stemmeføring er virkelig behagelig, tryk, klar og tydelig. Dit ordvalg er til at forstå, dejlig neutral og samtidig velvalgt (dvs. ikke til at misforstå). Tempoet er passende og indholdet er nemt at bruge. Mange detaljer og derfor meget visuelt. Dine “klokker” er nærmest magiske og et dejligt signal – til start og slut 😉 Vi mærker begge, at vi møder os selv, andre mennesker og livet med nye forudsætninger og en større indre ro/ligevægt. Dine meditationer gør, at vi tager os tid til os selv, at vi tager os selv alvorligt og drager større omsorg for os selv – og dermed også for andre. Tusind tak Marianne.” 
Bjarke og Charlotte

“Tusind tak, Marianne for nogle rigtig gode CD’ere. Du har en fantastisk stemme og måde at guide på. Jeg oplever hver gang jeg lytter til dem, at jeg kommer til stede i mig selv og mærker, hvordan jeg har det. At lytte til dine CD’ere er et frirum for mig, som jeg ikke vil undvære.” 
Christina

“Jeg bruger dine CD’ere så ofte jeg kan. Hvis jeg føler mig stresset, ked af det eller bare har brug for at komme til stede i nuet og finde hjem til mig selv, hjælper det altid at bruge dine CD’ere.” 
Sara