Online kursus: Sunde og stærke relationer fra hjertet

– Få kraftfulde praksisser til at løse konflikter, skabe dyb forbindelse samt fremme tillid og kærlighed

Har du også svært ved at:

* Sige ‘Ja’ og ‘Nej’, når du mener det?

* Håndtere konflikter og anspændte situationer?

* Åbne dig overfor andre og vise dig, som du er – med alt hvad det indebærer?

Eller måske:

* Er du blevet såret så mange gange, at du har svært ved at være åben for intimitet, nærhed og fortrolighed?

* Ved du også inderst inde, at du indeholder mere, end du tør udtrykke og er frustreret over, at du holder dig selv tilbage?

Hvis du kan nikke genkendende til én eller flere af ovenstående, er du kommet til det helt rette sted.

Frygt
sunde og stærke relationer

Vi vokser og formes gennem relationer

Et af de vigtigste og mest udfordrende aspekter i livet er at opbygge sunde, kærlige, tillidsfulde og støttende relationer.

Vi er sociale væsner, som er afhængige af hinanden – på både godt og ondt.

Ligegyldigt hvem vi er, så har vi alle et dybt behov for kærlighed og samhørighed.

Det er simpelthen kodet ind i vores menneskelige DNA.

Det ’bude’ være så nemt og ligetil at skabe og vedligeholde de relationer, som vi længes efter – når nu vi alle sammen ønsker det dybt inde!

Men … virkeligheden viser noget andet!

Hvorfor er det så svært for så mange af os?

Bedre relationer begynder med DIG

Menneskelige relationer giver os den ultimative lakmusprøve på, hvor hele, sunde og spirituelt modne vi virkelig er – hvor meget vores mentale, ideelle koncepter er integreret i vores væren!

Der er ikke noget som en relation, som kan vise dig, hvor du:

* er frosset og lukket ned,

* har svært ved at skabe kontakt,

* er mest bange,

* nægter at acceptere dét, der er.

Der er ikke noget andet, der så hurtigt bringer dine dybeste sår op til overfladen, og udstiller alle de måder, hvorpå du stadig føler dig uværdig til kærlighed og ikke føler dig elsket.

selvomsorg

Jeg føler mig næret, styrket og rodfæstet i min sande kerne:

“Dette kursus var fremragende. Jeg har en meget bedre forståelse af mig selv i forhold til andre og et solidt sted at begynde at udvikle de relationer, som jeg har brug for og ønsker. Det starter virkelig med mig, ikke den anden. Jeg kan endelig se det nu. Jeg føler mig næret, styrket og rodfæstet i min sande kerne. Tusind tak for denne livsændrende oplevelse.”

Susan Jensen

sunde og stærke relationer

Relationen til dig, andre og livet

Jeg ved fra min egen erfaring og fra de mange mennesker, jeg har arbejdet med, at din relation med dig selv, er den vigtigste relation i dit liv.

Den vil skinne igennem i alle områder af dit liv – både privat og arbejdsmæssigt.

Hvis du ikke har en ægte og dybtfølt relation med dig selv, kan du heller ikke have det med andre mennesker.

Når du begynder at åbne op over for dig selv, begynder du også at længes efter at åbne op over for andre.

Det betyder, at når du begynder at åbne til de steder, hvor du før var lukket ned, giver du samtidig også andre lov til at komme ind. Og det åbner så op for en ny form for kommunikation, en ny måde at møde hinanden og være sammen på.

Og det er for alvor her, hvor livet begynder at forandre sig.

Livet er blevet rigere:

”Jeg møder andre mennesker helt anderledes end jeg har gjort før. Jeg har åbnet hjertet for dem og møder dem med kærlighed – og det er ikke sådan at livet er blevet lyserødt – men jeg kan mærke en meget større glæde og større oplevelse af livet. Livet er blevet rigere.”

Torben Petersen

Overblik over kursets moduler

Modul 1: Fundamentet og helhjertet forpligtelse

I dette første modul sætter vi tonen for kurset. Du vil blive introduceret til metoden, ideerne og forudsætningerne for at lykkes med kurset. Du vil lære, hvad det vil sige at forpligte sig helhjertet, og du vil få den ultimative opskrift på en ’aftale’, som du kan bruge i alle dine relationer.

Modul 2: Kærligheden der sætter dig fri

I dette andet modul får du vendt op og ned på din vante forestilling om, hvad kærligheden egentlig er. Du vil lære, hvordan det åbne hjerte og kærligheden hænger uløseligt sammen. Og du vil blive bevidst om, hvad der skaber den.

Jeg lærer dig, hvordan du kultiverer kærligheden, og hvordan du får den til at blomstre hver dag, når som helst du ønsker det.

Modul 3 + 4: Velkommen hjem til dig selv

I modul 3 og 4 skal du arbejde med relationen til dig selv, så du igen kan finde din vej hjem og åbne op for alle dele af dig selv.

Du vil komme til at arbejde med dine indre sår, som i dag forhindrer dig i at møde dig selv, andre og livet med et åbent hjerte. Du vil lære. hvordan sårbarhed er din styrke, og hvordan du bruger dine følelser optimalt. Og du vil lære, hvordan du bevæger dig fra selvhad til selvkærlighed, så du på den måde kan guide dig selv fra et modigt og stærkt hjerte.

Modul 5 + 6: Fra Mig til Vi

I modul 5 og 6 lærer du, hvordan du kan opretholde en sund følelse af Mig midt i Vi.

Du lærer, hvordan du kommunikerer fra hjertet, og hvordan du opbygger sunde og støttende fællesskaber – hvad end det er at skabe stærkere familier, bedre arbejdspladser, mere intime og helhjertede venskaber og parforhold.

Det handler om, hvordan vi ER med hinanden – i parforholdet, i familien, i vennekredsen, på arbejdspladsen, i samfundet.

Modul 7: En ny måde at leve på

I dette sidste modul fokuserer vi på, hvordan du kan forankre den ny læring til en ny måde at være i verden på.

Du vil få guidelines til, hvordan du kan leve med mere mod, mindre stress og mere frihed. Og ikke mindst hvordan du kan hjælpe både dig selv og andre med at møde livet med et åbent hjerte.

Hvad vil jeg opleve efter kurset?

Når du gennem det åbne hjerte får oplevelsen af, at det er muligt for dig at nære dig selv med den kærlighed, accept og anerkendelse, du hungrer efter fra andre, vil dine relationer gennemgå en transformation. Det vil sætte tingene i perspektiv og i nyt lys.

Du vil opdage, at den frustration og skuffelse, du oplever, når andre ikke giver dig dét, du forventer, langsomt forsvinder. Du bliver derfor mindre afhængig af anerkendelse fra familie, venner, kollegaer eller kærester. Det betyder, at du kan begynde at stå på egne ben og turde være dig selv i dine relationer. Og da du er mindre fristet til at sælge ud af dig selv for at vinde kærlighed, vil der også automatisk være mindre bebrejdelse, beklagelse og bitterhed.

Dette giver dig mulighed for at engagere dig mere helhjertet i dine relationer med større autenticitet, mod og medfølelse.

Jo mindre du er afhængig af, at andre skal ’fylde dine huller op’ og ’reparere dét, der er i stykker’, jo mere er du i stand til at se andre, som dem de er, vise dig selv som du er og modigt møde de risici, der er, ved ægte intimitet og nærhed.

sunde og stærke relationer

Dit kursus har været en nøgle til mange ting:

”Det her forløb har åbnet min verden, det har åbnet min nysgerrighed, og jeg har ramt ind i den kerne, der er inden i mig. Jeg vil sige at jeg er kommet hjem, at jeg er landet i mit hjerte. Jeg er blevet SÅ meget bedre til at træffe bevidste valg, som er ’tryk-testet’ inden i mig selv. Jeg vælger så meget mere med hjertet, og det giver mig så meget ro i de beslutninger, jeg træffer.
Jeg er blevet helten i mit eget liv. Før kunne jeg godt være et offer for andre mennesker og mine omstændigheder, men det er jeg ikke længere. Jeg tager ansvar for, hvad der er mit, og lader andre tage ansvar for, hvad der er deres.
Dit kursus har været en nøgle til mange ting, og jeg har fået et fundament at stå på, som jeg ikke havde før.
Det er et fantastisk forløb, og du leverer bare varen ud over, hvad der er forventeligt!”

Dorthe Eriksen

Dette får du:

✅ 7 online moduler med koncentreret og dybdegående undervisning samt guidede øvelser og processer.

✅ BONUS: En individuel session over Zoom eller telefon med mig, hvor vi fokuserer på dét, du har allermest brug for at arbejde med, så vi sikrer, at du får mest muligt ud af kurset. (Værdi: 1250, – kr.)

✅ BONUS: 2 stk. Masterclass: “Opdag det åbne hjertes kraft og sæt dig selv fri” + “Følg dit hjerte og udlev dit sande formål i livet” (Værdi: 550, – kr.)

Masterclass

Jeg er blevet meget bevidst om, hvilke relationer i mit liv, der betyder mest:

”Jeg er kommet hjem i mig selv og er blevet meget bevidst om, hvilke relationer i mit liv, der betyder mest og som jeg virkelig ønsker at fokusere min energi på. Jeg fik bl.a. en stor aha i forhold til erkendelsen af, at jeg har kæmpet for stærke relationer de forkerte steder, med mennesker som egentlig ikke betyder så meget. Og jeg har fået et helt andet forhold til min datter.”

Mette Hinge

Tid til at træffe en beslutning

Hvis beskrivelsen af kurset vækker genklang i dig, og du kan mærke, at det er noget for dig, så kom med.

Dette kursus vil med garanti give dig de redskaber, du har brug for, så du kan møde dig selv, andre mennesker og livet med et åbent hjerte. Og dermed lægge fundamentet for at kunne skabe sunde og stærke relationer fra hjertet.

Din investering

Du får hele pakken (Kursus-moduler, Individuel session samt 2 stk. Masterclass) til kun:
3500,- kr.

fortrydelser

Det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med:

“Jeg har været så heldig, at deltage i et af Marianne Nygaard’s kurser.
Dette har for mig været det mest givende og mest inspirerende, jeg har deltaget i.
Det har samlet alt, hvad jeg tidligere har lært på andre uddannelser og kurser i forhold til psykologi og personlig udvikling.
Dette kursus har været en slags uddannelse for mig, det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med.
Der har været en dybde, som jeg ikke har oplevet andre steder, som lige har givet det sidste, som jeg har manglet fra det andet

– og det har bare været super fedt!
Kurset hos Marianne blev en kæmpe hjerte og øjenåbner for mig.
Siden kurset har jeg brugt min nye viden og erfaring privat samt i mit arbejde som psykoterapeut.
Marianne er en dygtig formidler, som er enorm behagelig at lytte til. Hun er hjælpsom, hjertevarm og hurtig til at svare med det samme.

Samtidig har jeg oplevet Marianne som en yderst kompetent kvinde med fagligheden i orden.
Jeg giver Marianne Nygaard mine varmeste og bedste anbefalinger herfra.”

Mirja Kristensen, Freelance sangerinde og praktiserende psykoterapeut