coaching-sessioner

Coaching-sessioner: Få klarhed og kom videre!

Har du brug for min hjælp på et mindre forpligtende niveau end mit mentorforløb?

Eller er du i tvivl om du skal tage springet og forpligte dig helhjertet til mentorforløbet?

Hvis ja; så vil en pakke med 4 eller 6 coaching-sessioner måske være det rette for dig.

Det kan være, at du har læst flere af mine artikler eller set nogle af mine videoer, og har en oplevelse af, at jeg er den rette til at hjælpe dig med en specifik problemstilling.

Det kunne være, at du:

👉 Står ved en korsvej – enten privat eller arbejdsmæssigt – og har brug for hjælp til at afklare, hvilken vej du skal gå, og hvad dine næste bedste skridt er.

👉 Har en klar drøm, du ønsker at forfølge men er usikker på, hvordan du griber det an på den bedst mulige måde, og har brug for støtte til at komme i gang.

👉 Oplever tvivl og manglende tro på dig selv, som afholder dig fra at handle på dét, du gerne vil.

👉 Står midt i en kritisk livssituation og har brug for støtte til at få overblik over situationen, træde ud af den hæmmende følelse af overvælde og håndtere situationen på den bedst mulige måde.

👉 Oplever at sidde fast i forhold til en problematisk relation (eksempelvis med en partner/kæreste/ægtefælle, et barn eller en vigtig arbejdsrelation) og har brug for at finde hoved og hale i, hvad der foregår, og hvordan du/I kommer videre.

I løbet af coaching-sessionerne går vi i dybden med, hvad din kerne-problematik er, og hvordan du kommer godt videre.

Jeg giver dig input, øvelser, praksisser og processer, som hjælper dig med at bevæge dig i den rigtige retning. Og du får et overblik over den vej, der ligger foran dig.

Sessionerne kan foregå både online via Zoom (eller telefon) og off-line i København.

Disse coaching-sessioner er for dig, der:

✅ Er villig til at gøre dét, der skal gøres for at nå dine mål.

✅ Ved at det kræver en indsats at skabe forandring.

✅ Har erfaring med at kigge indad og arbejde med dig selv.

✅ Er åben for at tænke nyt og gøre noget (helt) andet, end du plejer.

Pris og betingelser for sessionerne:

4 sessioner: 5.000 kr.

6 sessioner: 7.200 kr.

Køber du ’pakken’ med 4 sessioner, skal sessionerne være afholdt i løbet af 2 måneder fra første session.

Køber du ’pakken’ med 6 sessioner, skal sessionerne være afholdt i løbet af 3 måneder fra første session.

Hvis du undervejs beslutter dig for, at mit mentorforløb er det rette for dig overgår du bare til mentorforløbet, og det beløb, du allerede har betalt, bliver trukket fra prisen for mentorforløbet.

Kom i gang – og kom videre nu!

Jeg har lige nu et par ledige pladser.

Du kan booke en tid til en uforpligtende afklarende samtale, hvor vi kan finde ud af, hvordan jeg kan støtte dig bedst muligt – lige her >>>

Hvis du har spørgsmål, inden du booker en tid, så skriv til mig på mail: kontakt@mariannenygaard.com

Du kan også købe dit foretrukne antal coaching-sessioner nu og her, og så kontakter jeg dig, så vi kan aftale den første session:

Jeg vil glæde mig til at møde dig og arbejde sammen med dig ❤️

***

Læs her, hvad tidligere klienter sig om at arbejde med mig:

Marianne er meget vis, og hun har et super godt blik for den dybere problematik. Hun støtter ekstremt godt i, at jeg selv tager ansvar. No bullshit! 😂”, Susanne Jensen

“Marianne forstår, hvad man udtrykker og ser klogt bagom problemstillingen. Hun er klar og meget hjertefuld. Og hun hjælper med, at man finder den bedste løsning”, Anne Lindgren

“Marianne skaber et trygt og tillidsfuldt rum, hvor man kan åbne sig og finde ind til kernen. Hun er både inspirerende og motiverende, og har fokus på de bedste skridt til forandring“, Charlotte Lavalle

“Marianne har en ægte kærlighed til sandhed. Hvis du er åben og modig, tilbyder hun dig ærlige og sande spejlinger samt konkrete øvelser, der kan få dig til at reflektere og mærke, hvad der er ægte for dig.
Hun lover ikke mirakler, men hun lover dig muligheden for at lære at lytte til og navigere med hjertet, hvis du er klar ❤️”, Rikke Pelter