tackle modgang

Masterclass: Kunsten at tackle modgang

Hvordan reagerer du, når du møder modgang, og når livet er svært?

Ved du, hvad du skal gøre for at komme igennem det på en god og sund måde?

Eller bliver du overvældet, bange, får lyst til at give op, begynder at tvivle på dig selv og din skaberkraft?

Måske oplever du, at din frygt for at fejle, ikke være god nok eller ikke at slå til stjæler din indre ro, styrke og velvære?

Selvom det er et faktum, at der ikke er nogen, der går gennem livet uden at opleve en personlig krise på en eller anden måde – eksempelvis en hård skilsmisse, en uventet fyring, et stress-nedbrud, en sygdomsdiagnose, et traume af enhver art osv. – er det de færreste af os, der har lært, hvordan vi bruger den til at vokse og modnes som mennesker.

Mit eget liv har været fuld af modgang, uforudsete udfordringer, svære overgangsperioder og personlige kriser.

Det har været super hårdt, men det har også lært mig en masse og gjort mig til det menneske, jeg er i dag.

Når krisen rammer er det helt naturligt at blive slået ud af kurs og måske miste fodfæstet – for en stund.

Men hvad nu hvis du i stedet for at ryge ind i en ond spiral, når du møder modgang, havde en klar metode for, hvordan du forbliver stærk og centreret, så du hurtigt kan finde fodfæstet igen og gå fremad med ro og integritet?

Kunsten at tackle modgang

I løbet af denne Masterclass går vi i dyden med:

💜 Den største hindring i forhold til at komme godt igennem enhver modgang eller krise.

💜 Den allervigtigste evne, du SKAL udvikle – og hvordan den åbner for nye muligheder.

💜 Hvad kun modgang kan lære dig, og hvorfor kaos er nødvendig.

💜 Årsagen til at de fleste blot ’går i ring’ og aldrig for alvor skaber det liv, de længes efter.

💜 Hvad du må være villig til at gøre hver dag – som sikrer, at du bevarer din livskraft og –glæde uanset omstændighederne.

Der vil være øvelser undervejs, som du kan tage med dig og bruge i din hverdag, så du på den måde kan møde livets uforudsigelige men uundgåelige udfordringer med mod, optimisme og kreativitet.

Jeg ved med sikkerhed, at vi alle sammen har kapaciteten til at møde livets mest udfordrende omstændigheder med dyb intelligens og et modigt, åbent hjerte.

Og når nu forandring er den eneste konstante i livet, så lad os blive bedre til det.

Få adgang til denne Masterclass

Denne Masterclass varer 1t.20min, og prisen er 275,- kr.

Du kan købe dig adgang til optagelsen samt en supplerende pdf (‘mini-work-book’ på 10 sider) med de vigtigste pointer og refleksions-spørgsmål, som du kan arbejde videre her:

***

Læs her om, hvad deltagerne har sagt om denne Masterclass:

“Jeg er utrolig taknemmelig over, at jeg valgte at deltage på Marianne’s Masterclass, på trods af min usikkerhed og følelsen af, at jeg ikke var god nok til at deltage, at jeg var bange for ikke at kunne forstå, hvad Marianne talte om.
Jeg er såå lettet over, at jeg gjorde det, for alt det jeg selv har gået og tumlet med, og ikke helt turde stole på i forhold til at lytte til og komme i kontakt med hjertet, alt det satte hun ord på, og jeg følte mig forbundet, og hun forklarede det på en tilgængelig og jordnær måde. Nu ved jeg, hvordan jeg kontakter mit hjerte 🙏😊❤️”

“Tak Marianne, fordi du har gjort mig klogere på mig selv og verden omkring mig 🙏😍”

Tusind tak for i dag 🙏 Fantastisk! Glæder mig til at købe din bog og generelt følge alt på hjemmeside/Facebook og lignende. MEGET stor læring på den rejse jeg er på ❤️”

Det var en rigtig god Masterclass. Undervisningen er pakket og i flere lag, super!

Arbejder du på at leve livet med dit hjerte som guide, vil jeg klart anbefale dig at følge Marianne Nygaard generelt. Dyk ned i hendes online materialer og deltag i alle de webinarer, hun afholder! Hun har selv taget rejsen, du nu er på, og hun er kommet langt. Hun kan derfor øse ud af stor livsvisdom, egne erfaringer og har sin faglige baggrund med sig. Marianne er en stor fornøjelse at lytte til og begejstrer med sin positive og meget behagelige væremåde 🤗❤️

Hvis du vil lære dig selv bedre at kende og tør se sandheden i dig selv, så er Marianne den bedste 👍💪😊”