Handels- og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Marianne Nygaard, CVR nr.31 71 46 05.

Kontakt på telefon: 21 95 31 08

Kontakt på mail: kontakt@mariannenygaard.com

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske workshops el. arrangementer, som fysisk bog (se nedenfor under ‘Bog’) eller som individuelle sessioner (se nedenfor under ‘Mentorforløb’).

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Mentorforløb

Foregår enten fysisk ansigt-til-ansigt, over telefon eller via Zoom.
Mentorforløbet består af en pakke, der inkluderer 12 sessioner og adgang til online materiale.

Afmeldingsfrist: Der skal meldes afbud til en aftalt session senest 48 timer før sessionen, ellers betragtes det som en session, og den går fra det antal sessioner, der er købt.

Mentorforløbet er bindende. Det betyder, at der ikke gives refusion ved eventuel afbrydelse.

Hvis du har brug for en samtale face-to-face, før du tilmelder dig mentorforløbet er prisen for denne samtale: 1.650 kr. som betales FØR samtalen. Hvis du så efterfølgende vælger at tilmelde dig forløbet, kan du få dette beløb fratrukket prisen for mentorforløbet.

Bog

Bøger, der er beskadiget i fragten, kan returneres for ombytning inden for en uge efter modtagelsen.

Fortrydelsesret: Bøger kan returneres i perfekt stand inden for 14 efter modtagelsen. Perfekt stand menes, at der ikke er bladret i bogen, eller at bogen er brugt på anden måde. Den skal kunne sælges videre til en anden som en ny bog. Kunden betaler for porto til returnering.

Fysiske workshops, kurser og events

Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr.
Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.
OBS: Når du køber en pakkeløsning eller en serie af workshops til én samlet pris  gælder ovenstående tidsfrister fra 1. møde eller workshop

Abonnementer

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til kontakt@mariannenygaard.com. Opsigelsen træder i kraft efter 2-3 hverdage, og derefter vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Hvis du skifter kort, skal din aftale fornyes med det nye kortnummer, og det gamle kortnummer vil blive slettet i systemet.

Det er dit ansvar selv at sørge for at opsige abonnementet samt at det betalingskort, du anvender, er gyldigt.

Ratebetaling

Ratebetalinger og abonnementer er kun mulige ved betaling med kreditkort.

Når du vælger ratebetaling på et produkt, forpligter du dig samtidig til at betale det samlede beløb med rateforfald på de produktet angivne datoer. Ved misligholdelse af aftalen vil restbeløbet blive faktureret til omgående betaling. Ved manglende betaling trods rykkere overgives fakturaen til inkasso. Alle udgifter til inkasso pålægges kunden.

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter

På Marianne Nygaard’s digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug. Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i email.

Generelt

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Marianne Nygaard. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er strafbart at distribuere materialet videre.

Du kan betale med følgende følgende kort: Visa Dankort og MasterCart.