Min passion er at inspirere og guide mennesker til at lede sig selv og andre ud fra deres intelligente hjerte, fordi verden har brug for, at vi alle træder ind i vores autentiske lederskab. At vi tør være os selv fuldt og helt. At vi er ægte og oprigtige. At vi alle er modige nok til at være den forandring, vi ønsker at se i verden. 

Rejsen der ændrede mit liv

På en rejse til Sydafrika traf jeg en beslutning, der skulle vise sig at ændre mit liv radikalt. Det blev en skelsættende rejse i mere end én forstand: En rejse væk fra hverdagen, hvor jeg gav mig selv lov til at revidere mit liv; jeg blev klar over, at jeg ikke levede det liv, jeg ønskede, og jeg vidste, at jeg skulle gøre noget ved det NU! 

Jeg havde oplevelsen af mit liv som en sandstrøm, der bare forsvandt mellem hænderne på mig og en indre følelse af at ‘der må være mere til livet end dette …’

Følelsen af at der manglede ‘noget’, førte mig på en ny og længere rejse; rejsen fra hovedet til hjertet. Jeg opdagede at dét, der manglede, var at udfolde det enorme potentiale, som ligger gemt i hjertets iboende intelligens. Et potentiale, som min akademiske uddannelse ikke havde været i nærheden af at kunne udfolde, og som krævede en radikalt anden måde at være i verden på end den, der anses for normen i vores kultur.

For at gøre en lang historie kort, så sagde jeg mit ‘gode karriere job’ op og begyndte en dannelsesrejse ud i kroppens, følelsernes og hjertets intelligens – en ‘uddannelse’ som jeg ville ønske havde været en del af min formelle uddannelse op gennem folkeskole, gymnasium og universitet – og er nu kommet så langt på den rejse, at jeg er i stand til at hjælpe andre med at gøre det samme.

I dag har jeg gjort det til min levevej at hjælpe enkeltpersoner, virksomheder og organisationer med at udvikle det uopdagede potentiale som hjertet indeholder. At bevæge sig fra begrænsning og stress til muligheder og trivsel. At være autentisk og udfolde sit personlige lederskab. Og at være den forandring de ønsker at se i verden.

________________________________________________________

Bonusinfo:

Jeg er cand.mag. i kommunikation og psykologi. I løbet af mit arbejdsliv har jeg videreuddannet mig inden for udvikling af det menneskelige potentiale – både i forhold til enkelt individer og grupper. Jeg er NLP Master, certificeret Coach, HR Udviklingskonsulent, Mindfulness instruktør og terapeut samt Heart Intelligence Coach & Facilitator.

Derudover har jeg et hav af kurser for at holde mig opdateret, finde inspiration og have fingeren på pulsen. Det er kurser inden for HR området, coaching, terapi, samarbejde, ledelse og kommunikation.

Jeg har mange års erfaring med kommunikation og HR, hvor jeg især har arbejdet med samarbejde, arbejdsglæde, motivation, coaching af mellemledere samt coaching og rådgivning af mennesker i krise. Jeg har bl.a. arbejdet for Post Danmark og Dansk Røde Kors.