Udtalelser fra læsere:

“Tak for dig og din inspiration til at gøre verden til et bedre sted at være. Jeg har læst din bog og bruger den som opslagsværk, når jeg har brug for at gounde mig selv. Bogen og dine artikler giver anledning til selvrefleksion og refleksion over livet i det hele taget. TAK ❤️”, Ingelis Nielsen

Personligt lederskab er en livsinvestering: Jeg har købt din bog og vil gerne anbefale alle ledere at investere i den. Jeg bruger den hver dag. Den giver et godt “pit stop”, en anledning til at tænke  i at udvikle det personlige lederskab fra hjertet. Hjerte-adfærd  er en form, som giver en klarhed over dig selv, hvordan du kan blive bedre med dig selv, og udrette mere for andre. Stop op og læs bogen. Det er en livsinvestering i personligt lederskab”, Ole Bentzen, Mentor og ledelsesrådgiver

“Vil bare lige sige stort tak for din inspirerende bog ”Hvem vælger du at være”, som jeg læser og reflekterer meget over. Og som jeg saaagtens kan mærke og forstå. Den ligger på mit natbord, og jeg tager den langsomt ind og dvæler ved de forskelige udsagn og øvelser 😊  Jeg er SÅ glad for den. Jeg er pædagog i en børnehave og oplever 100 % at børnene trives allerbedst ved, at jeg er hjemme i mig selv og med mit hjerte i mit arbejde 🙄 Jeg arbejder på at opretholde og genoprette kontakten til mit hjerte. Tak fra mig og godt nytår”, Hanne Frederiksen

“Jeg er meget inspireret af din bog, som jeg har læst for nylig med stor interesse, og som jeg vender tilbage til igen. Jeg tror, at den vej, du har valgt, er den store udfordring, vi står overfor i verden lige nu, og jeg hepper på dig 👏🌸❤️”, Lotte Bertelsen

Køb bogen her:

Pris: 350,- kr. inkl. fragt

Hvad du finder i denne bog

Bogen er ment som en ledsager på vejen henimod at udvikle dit personlige lederskab fra hjertet. En følgesvend i din egen personlige transformation.

Bogen er delt i 3 dele.

I den første del går vi i dybden med hjertets paradigme og undersøger forskellen mellem hjerte-bevidstheden og ego-bevidstheden.

Den blotte forståelse af disse aspekter i dig, kan ændre den måde, du ser og oplever dit eget liv på. Du får min model for, hvad det vil sige at modnes og trives som menneske, og hvad der kræves for at opfylde det.

Anden del handler om, hvordan du udvikler dit personlige lederskab fra hjertet.

Vi går ind i, hvilke indre ressourcer, du skal åbne op for, og hvilke valg du må være villig til at foretage.

Vi taler om alt dét, der forhindrer og står i vejen for, at du kan træffe disse valg og leve dem helhjertet og med integritet.

Du bliver introduceret for begreber så som ’at skifte kanal’, hvordan vi ’tænker med hjertet’ og ’radikalt selv-ansvar’, og jeg forklarer, hvorfor de er altafgørende vigtige.

Tredje del handler om lederskab i det nye hjerte-paradigme.

Vi ser på, hvordan du kan bruge dit personlige lederskab fra hjertet til at være en ressource for andre.

Vi går i dybden med, hvad ‘arbejde’ i virkeligheden er, og hvordan lederskab kan være ’kærlighed i aktion’.

Og vi ser på, hvordan du kan inspirere det bedste frem i andre.

Bogen er relevant for dig, der:

💜 Har et dybtfølt ønske om at bidrage og gøre en forskel med den, du er og det, du kan.

Du er et mennesker, der er drevet af en følelse af mening og formål, som rækker ud over dig selv.

💜 Har truffet (eller som ønsker at blive hjulpet til at træffe) det valg at være lederen i dit eget liv.

Du ønsker at være tro mod dig selv, og leve dit liv på dine egne præmisser, så du kan vise dig og møde op mere kraftfuldt i verden.

💜 Ønsker dybt inde at få modet til at følge dit hjerte og intuition frem for at være styret af, hvad andre tænker, mener, forventer og gør.

💜 Arbejder med mennesker – er leder, lærer, pædagog, psykolog, coach m.m. – og du ved, at din egen personlige udvikling er altafgørende for at kunne hjælpe, guide og lede andre.

💜 Er forælder, som har brug for nye perspektiver og nye måder at være med dine børn på. Og du ønsker at forstå, hvordan du kan hjælpe dine børn med at udvikle deres hjerteintelligens.

💜 Betegner dig selv som ’forandringsagent’, og du længes efter at udfolde dit medfødt potentiale til glæde og gavn for både dig selv og verden omkring dig.

Køb bogen her:

Pris: 350,- kr. inkl. fragt

Du vil blandt andet få svar på:

✅ Hvordan vi som mennesker fungerer, og hvilke psykologiske behov, vi skal have opfyldt for at fungere optimalt.

✅ Hvordan hjerte, hjerne og krop spiller sammen, så der kan skabes indre harmoni.

✅ Hvad der skal til for at opbygge indre ro, tillid og styrke som fundament for menneskelig udvikling.

✅ Hvad det vil sige at være en leder, og du bliver lederen i dit eget liv.

✅ Hvorfor det er så svært at være sandt sig selv, og hvorfor det er altafgørende at træne det.

✅ Hvordan du tackler udfordringer, forandringer og svære situationer på en helhjertet måde.

✅ Hvordan du bruger en personlig krise som katalysator for personlig transformation.

✅ Hvorfor følelser er en så central del af livet (både privat og arbejdsmæssigt), og hvordan du bruger dem konstruktivt.

✅ Hvorfor integritet er altafgørende vigtigt i lederskab – både i det personlige lederskab og i det kollektive – og hvordan du lever i fuld integritet.

✅ Hvorfor det er nødvendigt at ledere arbejder med deres egen personlige udvikling?

✅ Hvordan du udfolder dit potentiale, og hvordan du hjælper andre med at blomstre.

✅ Hvordan du står i et konfliktfyldt rum med svære følelser og navigerer gennem det på en sund og konstruktiv måde.

✅ Hvad kærlighed egentlig er, og hvorfor det er essentielt i arbejdslivet.

✅ Hvorfor det er vigtigt at organisationer bruger ressourcer på menneskelig modning og udvikling, og hvilke elementer der er helt centrale for at det sker.

✅ Hvorfor vores personlige valg er både kritiske og kraftfulde i forhold til at gøre verden til et bedre sted for både mennesker og natur.

Køb bogen her:

Pris: 350,- kr. inkl. fragt

Citater fra bogen

”Den helt store forskel er, at jeg nu møder udfordringer og forhindringer fra et andet sted end før. Jeg bruger dem konstruktivt i stedet for at blive slået omkuld eller gå ind i et kæmpe drama. Nu ved jeg, at jeg er lederen i mit eget liv og har lært, hvordan jeg tager radikalt selv-ansvar, så jeg står stærkere i mig selv og vælger til fordel for dét, der giver mit liv mest værdi på alle planer”

”Det er altafgørende at lave et skift i bevidsthed – fra ego-bevidstheden til hjerte-bevidstheden – hvis vi ønsker at udvikle en ny fremtid fremfor blot at gentage fortiden … Dette indre skift giver dig endnu en brik i opdagelsen af dit medfødte potentiale og gør det muligt for dig at tage personligt lederskab fra hjertet”

”Når du forpligter dig i kærlighed til dit højere potentiale, følger glæde og frihed efter. Du vil opleve, at forskellen mellem altruisme og egeninteresse begynder at falde væk, for når du tjener andre, føles det som om, du tjener noget i dig selv. Det er derfor, det er så dybt tilfredsstillende at leve for og fra hjertet”

Køb bogen her:

Pris: 350,- kr. inkl. fragt