Gruppe-mentorforløb

Et 9 måneders gruppe-mentorforløb, der guider dig skridt for skridt hjem i dig selv, så du kan træde ind i dit personlige lederskab og bidrage med dine unikke talenter

Lyt her til mit webinar, hvor jeg blandt meget andet introducerer gruppe-mentorforløbet:


💜 Savner du mere formål og retning i dit liv? Måske står du ved én af de store korsveje i dit liv og er klar til at skabe et liv, der føles meningsfuldt og i harmoni med den, du virkelig er. Men har svært ved helt på egen hånd at finde klarhed, så du kan gå fremad med ro og styrke.

💜 Ved du inderst inde, at du har rigtig meget at bidrage med til verden, men er ikke helt sikker på, hvad dine unikke talenter er, hvordan du får adgang til dem, eller hvordan du skal bruge dem?

💜 Ønsker du én gang for alle at gøre dig fri af gamle, slidte mønstre og overbevisninger, der står i vejen for, at du kan leve det liv, du drømmer om?

💜Oplever du, at du går på kompromis med din integritet og inderste værdier i forsøget på at gøre andre glade og forme dig efter andres ønsker? Og du ved af erfaring, at det aldrig ender godt, så nu skal det ændres!

💜 Ved du, at du lever for meget i dit hoved, men har svært ved at finde modet og tilliden til at lytte til og leve fra hjertet? 

Kan du svare JA til én eller flere af ovenstående spørgsmål, vil jeg invitere dig med på en transformerende rejse (måske dit livs rejse) ind i hjertets forunderlige verden.

Det er en rejse, hvor du lærer dig selv at kende indefra: Hvem du er i din kerne, og hvad dit hjerte længes efter at udtrykke og bringe ind i verden.

En rejse, hvor du bevæger dig fra tvivl til tillid, fra fastlåsthed til frigørelse og fra frygt til fred.

En rejse, som gør dig stærk, så du kan stå i din sandhed og være tro mod dine beslutninger og valg.

En rejse, der udvikler dig både personligt og fagligt (hvad end dit ’fag’ består i), og som vil gøre dig klar til at møde fremtiden med mod, integritet og kærlighed.

Transformation

Gruppe-mentorforløbet er for dig, der:

✅ Er klar til et seriøst og glædesfyldt udviklingsforløb, hvor du lærer og integrerer en helt ny måde at være i verden på.

✅ Er villig til at engagere og forpligte dig helhjertet over en periode på 9 måneder.

✅ Leder efter både redskaberne og strukturen til at bruge dit hjerte som ressource og kompas i dit liv – derhjemme, på arbejdet og i verden.

✅ Ønsker at være en del af et fællesskab af ligesindede, du kan sparre med og være ansvarlig over for i din udviklingsproces.

✅ Ønsker at være en ’forandringsagent’ og en ’hjertets repræsentant’ i dit daglige liv.

✅ Er nysgerrig, generøs og en aktiv bidrager til andres udvikling.

✅ Ved at dit liv handler om mere end blot din egen personlige tilfredsstillelse og derfor ønsker at give mere tilbage til verden, end du tager.

Dit forløb har været en nøgle til mange ting:
”Da jeg tilmeldte mig dit forløb, var alt rodet og lidt kaotisk. Jeg var i en periode af mit liv, hvor tankerne myldrede rundt, der foregik en masse, og jeg havde svært ved at finde op og ned på tingene.
Jeg var træt af mit arbejde. Jeg havde rod i mine relationer. Og jeg ville ’noget andet’ med mit liv – jeg vidste bare ikke lige hvad og hvordan.
Jeg startede derfor på forløbet med et håb om at finde et mål og en retning i alt det der rod, der ligesom foregik. Jeg havde brug for at finde mig selv igen, og lære at håndtere konflikter på en bedre måde.
Og jeg må sandelige sige, at jeg fik ’ryddet op’ og kom i mål.
Der er så meget guld i det materiale. Jeg lytter til det igen og igen, og hver gang jeg lytter, får jeg noget nyt ud af det. Det er noget, jeg kan bruge resten af livet.
Det er en form for hjerterevolution, du har sat i gang, som jeg håber, at der er mange, der vil deltage i!
Jeg må sige helt klart og tydelig, at jeg kun er kommet herhen, hvor jeg er i dag, fordi jeg har været på dit forløb.
Du har åbnet op for så meget inden i mig, som jeg ikke anede eksisterede.”
– Dorthe Eichen

Tilmeld dig via ansøgningsskema her >>>

Fremtiden tilhører dem, der kan træffe de bedste og mest intelligente valg fra hjertet

‘Hjerte-arbejdet’ hjælper dig med at bygge bro mellem det liv, du lever nu og det liv, du længes efter at leve. 

Det hjælper dig med at hjælpe andre, hvilket igen hjælper verden. 

Og det fede er, at du gør det på din egen unikke måde!

Du lærer at skifte bevidsthed – fra ego-bevidstheden til hjerte-bevidstheden – hvilket er helt centralt og lige præcis dét, der adskiller ‘hjerte-arbejdet’ fra meget andet selvudvikling og spirituelle metoder.

Dette skift gør det muligt for dig at få adgang til dine skjulte ressourcer, kvaliteter og evner, som du tidligt i dit liv lukkede af for og derfor har ‘glemt’, at du indeholder.

Men som du nu kan bruge direkte i dit liv – til glæde og gavn for både dig selv og verden omkring dig.

Det betyder bl.a., at du lærer, hvordan du kan møde mennesker, situationer og omstændigheder fra hjertets visdom og medfølelse frem for fra det sårede ego’s forsvar og krav.

Jo mere du modnes som menneske og udfolder dig som den, du virkelig er, jo mere bliver dit hjertecenter dit primære orienterings- og navigationscenter.

Det vil sige; se, tænke, tale og handle fra hjerte-bevidstheden.

intelligente hjerte

Du vil helt klart få det, du har brug for:
”Dit forløb har givet mig de redskaber, jeg havde brug for. Og det har hjulpet mig med at blive bevidst om, hvordan jeg kan give slip på, hvad der var, hvad der har været for at blive mere hel og føle mig mere som en del af helheden.
Jeg ønskede et længere ‘hands on’ forløb, der ville hjælpe mig med at mærke mig selv, mine ønsker, min evne til at tage beslutninger samt redskaberne til at ændre gamle mønstre, der stod i vejen for min lykke, mit selvværd og min tro på mig selv. Og alt det har dette forløb til fulde givet mig.
Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle, der virkelig ønsker at gøre det arbejde, der skal til for at forandre sig.
Og til dem, der tænker: “Hm, er dette mentorforløb værd at deltage i?”, vil jeg sige: “Du vil helt klart få det, du har brug for, hvis du er villig til at give dét, du har i dig.”
– Monique West

Vores rejse sammen er delt op i tre faser, som hver har sit eget tema:

Første fase handler om at blive fortrolig med hjertet, så du kan bruge det aktivt.

Det inkluderer modulerne: Hjertets paradigme, Kærligheden der sætter dig fri og Kald kraften hjem.

Anden fase handler om alt dét, der forhindrer og står i vejen for at hjertet kan udfolde sig.

Det inkluderer modulerne: Villighed er ALT, Træd ud af dramaet og Se med nye øjne.

Tredje fase handler om lederskab fra hjertet og om at VÆRE forandringen.

Det inkluderer modulerne: Livet er intelligent skabende, Integritet og vision, Samhørighed og rette handlinger.

Når du lærer at forstå dine gyldige behov og dit hjertes sprog, kan du begynde at udnytte deres kraft i dit daglige liv til at øge din energi, vitalitet og kærlighed til livet.

Det vil sige, at du finder din egen rytme for, hvordan du trives og blomstrer. Resultatet er, at du bliver optimalt velfungerende og effektiv i alt, hvad du foretager dig.

9 måneders magisk rejse – online og offline

Vi starter lørdag d. 27. januar kl. 10-15 med Kick-off møde i København.

Betragt forløbet som en uddannelse i det menneskelige potentiale, hvor du både lærer at lede dig selv fra hjertet, udleve din passion og dernæst at hjælpe andre med at blomstre.

Du får en komplet pakke til personlig og faglig udvikling: Undervisning, processer, støtte og sparring.

Det vil kort fortalt sige:

⭐ 9 måneder med udfordringer, dybe indsigter og transformerende handlinger.

⭐ 4 heldagsmøder med 5 timers koncentreret og dybtgående praktisk erfaring, guidning og sparring.

⭐ 9 moduler med læring, ny viden, øvelser og processer i form af lydfiler med tilhørende arbejdsark, som du kan bruge igen og igen.

⭐ 14 online møder af 2 timers varighed, hvor du kan stille spørgsmål, dele dine oplevelser og erfaringer, bliver coachet på specifikke problemstillinger samt høre om og lære af de andres oplevelser, erfaringer og spørgsmål.

⭐ En lukket gruppe på Facebook, hvor du i fortrolighed løbende kan dele og sparre med de andre i gruppen. Det er et forum for ligesindede, hvor du bliver set og hørt – og kærligt skubbet i den rigtige retning. Du vil også kunne stille spørgsmål til mig gennem det lukkede forum, og jeg vil svare dig inden for 24 timer.

⭐ En ‘buddy’, du taler med en gang om ugen, hvor I hjælper hinanden med at praktisere og holde momentum.

Tilmeld dig via ansøgningsskema her >>>

Jeg har til overflod fået redskaber, der hjælpe mig med at gøre mit liv til et mesterværk:
”Hvis du har fundet Marianne (på nettet), læst om og fordybet dig i Mariannes perspektiv på livet og på personligt lederskab fra hjertet, så er jeg overbevist om, at du rummer den længsel efter at leve efter dit hjerte og blive spillevende i dit liv, som Mariannes mentorforløb er et svar på.
Jeg blev selv ved med at vende tilbage til Mariannes hjemmeside. Jeg kunne ikke slippe de budskaber, som hendes tekster rummer. Jeg var virkelig fascineret af den klogskab, som Mariannes tekster emmer af, og som resonerer dybt i mig.
Mentorforløbet er meget veltilrettelagt og meget fyldigt. Jeg har til overflod fået redskaber til at arbejde med hjertets længsel helt konkret, så jeg kan gøre mit liv til et mesterværk.
Det er et enormt glædesfuldt arbejde og bestemt ikke et quick fix. Deri glæden. ”
– Jeanette Magne

Din guide:

Mit navn er Marianne. Jeg er mentor, forfatter og underviser.

I en stor del af mit liv har jeg haft en oplevelse af at være strandet, desorienteret og ‘ikke hjemme’ – som en rumrejsende, der var landet på en fremmed planet. 

Det var faktisk først, da jeg blev introduceret til hjertets intelligens og fik åbnet til det aspekt af mig selv, at jeg for alvor ‘fandt min plads i verden’.

Det betød, at jeg i langt højere grad kunne være i verden, men ikke af den og kunne udfolde mig som det menneske, jeg er – og er designet til at være. 

Gruppe-mentorforløbet er summen af 20+ års træning, kurser, uddannelse, nysgerrighed samt praktisk erfaring.

Jeg er en ‘mega nørd’, som elsker at fordybe mig i verdens forskellige visdomstraditioner og at lære fra kloge læremestre, der selv har gået vejen.

Jeg har studeret alt fra buddhisme, sufisme, taoisme, stoicisme, hinduisme, shamanisme og kristen mystik til banebrydende moderne forskning i det menneskelige potentiale.

Det betyder derfor også, at den visdom, der er indkodet i ‘hjerte-arbejdet’, er baseret på de mange kilder, jeg er stødt på i min søgen efter min egen ‘hjertets vej’ gennem livet.

Jeg har samlet dét, der har givet mest mening og gjort den største forskel til en sammenhængende model, som har til formål at facilitere og skabe rammerne for den nødvendige menneskelige modnings- og transformationsproces, som fremtiden kalder på.

Det er kort fortalt foreningen af oprindelig visdom og moderne videnskab.

Og det er resultatet af at være dedikeret til at leve vejen, tage min egen medicin, walk the talk, se udfordringer som læremestre og aldrig holde op med at værdsætte og lede efter livets skønhed og uendelige muligheder.

Jeg vil se det som et privilegium at gå ved siden af dig, når du træder ind på hjertets vej, træder ind i din kraft og dit potentiale samt heler dine relationer og dig selv på rejsen.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at booke et gratis opkald med mig. Skriv til mig på mail: kontakt@mariannenygaard.com

Pris og tilmelding

Du kan vælge mellem to forskellige betalingsmuligheder:

1️⃣ Betal det fulde beløb ved tilmelding og opnå en rabat på 2.500 kr. Betal samlet 12.500 kr.

2️⃣ Betal i 6 rater á 2.500 kr. Første rate betales ved tilmelding

Derudover kan du tilkøbe 1:1 sessioner efter behov til en særlig ’forløbs-pris’ (½ pris af normalprisen) pr. session.

Tilmeldingen lukker d. 12/1

Tilmeld dig via ansøgningsskema her >>>

Det har i den grad været alle pengene værd, og jeg ville bestemt købet dette forløb igen, nu hvor jeg ved, hvad det er!:
”Da jeg først læste om dit forløb, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle deltage. Og det viste sig at være så meget mere, end jeg havde regnet med. De ting, jeg har lært, kan jeg bruge igen og igen, som jeg udvikler mig.
Jeg anbefaler dit forløb varmt alle steder 😊
Selvom det kan være en stor investering, er det det hele værd. Rent faktisk havde jeg ikke selv pengene til det, men jeg vidste bare, at jeg skulle med, så jeg talte med min chef om det, og så fandt vi ud af det på den måde.
Opbygningen af forløbet har virkelig fungeret godt. Det har været som at rejse efter et udførligt landkort.
Marianne er den eneste formidler i Danmark, jeg er stødt på, der er velfunderet og ægte omkring, hvad hjertet er og kan.
Hun lever dét, hun underviser, hvilket gør, at hun er i stand til at guide på en autentisk, helhjertet og effektfuld måde.”
– Rikke Pelter

Det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med:
“Jeg har været så heldig at deltage i et af Marianne Nygaards kurser.
Dette har for mig været det mest givende og mest inspirerende jeg har deltaget i.
Det har samlet alt, hvad jeg tidligere har lært på andre uddannelser og kurser i forhold til psykologi og personlig udvikling.
Dette kursus har været en slags uddannelse for mig, det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med.
Der har været en dybde, som jeg ikke har oplevet andre steder, som lige har givet det sidste, som jeg har manglet fra det andet – og det har bare været super fedt!
Kurset hos Marianne blev en kæmpe hjerte og øjenåbner for mig.
Siden kurset har jeg brugt min nye viden og erfaring privat samt i mit arbejde som psykoterapeut.
Marianne er en dygtig formidler, som er enorm behagelig at lytte til.
Hun er hjælpsom, hjertevarm og hurtig til at svare med det samme.
Samtidig har jeg oplevet Marianne som en yderst kompetent kvinde med fagligheden i orden.
Jeg giver Marianne Nygaard mine varmeste og bedste anbefalinger herfra.”
– Mirja Kristensen, Freelance sangerinde og praktiserende psykoterapeut

Vigtige datoer:

Kick-off heldagsmøde: Lørdag d. 27. januar kl. 10-15 i København

Flere datoer bliver tilføjet snarest!