Mentorforløb: Personligt lederskab fra hjertet

Kære ven,

Jeg sidder her og skriver dette brev til dig, fordi jeg vil invitere dig til at komme med på mit dybdegående og transformerende mentorforløb, som er skræddersyet til dig, der har et dybtfølt ønske om at bidrage og gøre en forskel fra hjertet.

Forløbet er skabt til dig, der er klar til at træde ind i dit personlige lederskab og VÆRE forandringen. Det betyder at åbne op for dine indre ressourcer og udfolde dit medfødte potentiale – til glæde og gavn for både dig selv og verden omkring dig.

Og dermed bruge dit liv på noget meget smukt og værdifuldt.

Det er derfor ideelt for dig, der arbejder med mennesker eller på anden måde har ’en aktie i’ andre menneskers udvikling og trivsel – det være sig som leder, HR-konsulent, lærer, pædagog, coach, terapeut eller forælder. Og som ved, at du må gå vejen selv for at kunne hjælpe andre.

Mentorforløbet er designet til at guide, støtte og udvikle dig både personligt og fagligt. Det er din mulighed for én gang for alle at lære, hvordan du bruger dig selv og dine unikke talenter optimalt.

Lige en lille advarsel: Det er et langt brev, fordi der er så meget at sige. Rent faktisk vil jeg anbefale dig at lave en kop te eller kaffe, sætte dig godt til rette i sofaen, ved køkkenbordet eller på din favoritcafé og læse det langsomt igennem.

Min intention er, at give dig de bedste muligheder for i ro og mag at mærke efter og få en klar fornemmelse for, om dette forløb er for dig.

Mentorforløbet hos dig har virkelig transformeret mit liv:

“Du har hjulpet mig med at finde ind til de behov, der lå under den uro og utilfredshed med, hvor jeg var i mit liv.

På trods af at alt så godt ud udefra – god uddannelse, godt job, mand og børn – følte jeg, at der var en kløft mellem, hvordan jeg troede mit liv ville være og den stress, frustration og udmattelse, som jeg rent faktisk følte dagligt.

Jeg har nu lært at prioritere mig selv og mine egne behov, hvilket har været guld værd både i mit arbejdsliv og privat med min familie.

Jeg ved, hvad der er vigtigst for mig, og jeg er i stand til at give udtryk for det.

Jeg ved, hvad der er unikt ved mig, og jeg står 100% ved det.

Jeg har lært, hvordan jeg bidrager på en autentisk måde, og jeg ved, at jeg nu gør en meget større forskel, end jeg nogensinde før har gjort. Og det gør mig bare så dybt glad og taknemmelig.

Af hjertet tak for dig og dét, du bidrager med.”
– Sofie Rasmussen

Mit mentorforløb er for dig hvis …

✅ Du har erfaring med at arbejde med dig selv, og du har et oprigtigt ønske om at arbejde indefra og ud, så du kan VÆRE den forandring, du ønsker at se – derhjemme, på arbejdet og i verden.

Måske har du en uddannelse inden for dette felt – eksempelvis som coach, terapeut, yogalærer, rådgiver o.l. Men du har svært ved for alvor at bruge de ting, du har lært til at skabe dét, du længes efter. Du føler derfor, at du står i stampe og stadig sidder fast i gamle mønstre og vaner, hvilket er frustrerende og deprimerende.

✅ Du ved, at det kræver en indsats at udvikles og modnes som menneske, og du er villig til at gøre dét, der skal gøre.

Måske står du lige nu ved én af de store korsveje eller er i en overgangsperiode i dit liv, og er klar til at skabe et liv, der føles meningsfuldt og i harmoni med den, du er. Men du har svært ved, helt på egen hånd, at finde klarhed og retning, så du kan gå fremad med ro og styrke.

✅ Du ved dybt inde, at du indeholder så meget mere, end du tør udtrykke lige nu og frygter samtidig, at det bare er noget, du bilder dig selv ind.

✅ Du betegner dig selv som et omsorgsfuldt, hjertevarmt og givende menneske, men du har det alligevel svært med relationerne i dit liv – både privat og arbejdsmæssigt – fordi du sætter hensynet til andre højere end dig selv.

✅ Du har svært ved at håndtere konflikter, sætte sunde grænser og sige til og fra med god samvittighed. Og du har udfordringer med at kommunikere dét, du inderst inde føler og fornemmer.

✅ Du oplever ofte, at du går på kompromis med din integritet og dine inderste værdier i forsøget på at gøre andre glade og forme dig efter andres ønsker. Og du har lært (måske på den hårde måde), at det aldrig ender godt. Så nu skal det ændres!

✅ Du har svært ved at forblive stærk og centreret, når du møder modstand, fejler og når livet er svært. Din frygt for at fejle, ikke at være god nok, eller ikke at slå til stjæler din indre ro og velvære.

I modgang har du en tendens til at tvivle på dig selv, dine livsprocesser og dine evner. Du har derfor brug for metoder til at komme hjem i dig selv, genfinde din inspiration og skaberkraft.

✅ Du har måske en idé eller et projekt, som er dit ’hjertebarn’, og som du brændende ønsker at føre ud i livet, men … det føles lidt ’risikabelt’ og fornuften vinder igen og igen.

✅ Du ønsker dybt inde at åbne op for flere af dine indre ressourcer og udfolde mere af dit medfødte potentiale, hvilket vil sige at vække mere af dét, der allerede er inden i til live og gøre fuldt brug af dine unikke talenter.

Og du VED, at du har brug for hjælp til at komme fra punkt A til punkt B. En hjælp, der er mere dybdegående og skræddersyet end bøger, online kurser og diverse workshops.

Nu er jeg endelig i stand til at give mig selv det liv, jeg ønsker allermest:

”Dit forløb levede både op til mine forventninger og mine håb. Jeg har aldrig før været på et forløb, der har givet så meget mening og været så udbytterigt som dét, jeg har været på hos dig.

Jeg vil helt klart sige, at jeg nu er i stand til at at give mig selv det liv, jeg ønsker allermest.

Du har en evne til at skabe et trygt rum, hvor sandheden kan komme frem – no bullshit!

Dit forløb har givet mig de værktøjer, jeg har brug for på vejen til at leve mere helhjertet.

Jeg har en klar fornemmelse af, at jeg nu er i stand til at skabe det liv, jeg altid har drømt om. 

Min oplevelse af Marianne er, at hun er utrolig kompetent, hjertelig og inspirerende.

Jeg vil til enhver tid anbefale forløbet til alle, der er klar til et seriøst udviklingsforløb.”
– Heidi Rosengreen

Sådan foregår et mentorforløb

Dette mentorforløb er delt i 3 dele:

Del 1:

De 2 første måneder handler om at blive fortrolig med hjertet, så du kan bruge det aktivt.

Denne første del går i dybden med hjertets paradigme og undersøger forskellen mellem hjerte-bevidstheden og ego-bevidstheden.

Du får min model for, hvad det vil sige at modnes, trives og blomstre som menneske, og hvad der kræves for at opfylde det.

Du får også de styrende principper, som hjertet fungerer ud fra. De er en form for leveregler, som vi vil vende tilbage til gennem hele forløbet.

Del 2:

De næste 2 måneder handler om alt dét, der forhindrer og står i vejen for at hjertet kan udfolde sig.

Denne anden del går i dybden med dine psykiske sår og din relation med dem. Vi ser på alt dét, du ikke fik arbejdet med i tidligere ’selvudviklingsforløb’, som du sidder fast i, og som holder dig afskåret fra dit eget hjerte.

Vi går ind i dét, der er svært, som du flygter fra eller undgår – du lærer bla. at skelne mellem tanker og følelser; noget som de fleste har svært ved, men som gør en verden til forskel.

Jeg hjælper dig med at åbne op til de steder, der er lukket ned, så du kan bevæge dig hen imod transformation.

Vi arbejder med forholdet til dit eget værd som menneske. Og vi tager hul på, hvad det vil sige, at være lederen i dit eget liv.

Du lærer, hvordan du rummer andre uden at miste dig selv.

Du lærer, hvordan du kommunikerer fra hjertet og opbygger sunde og støttende fællesskaber.

Det betyder, at dine grænser bliver tydeligere, og andre ved dermed, hvordan de skal forholde sig til dig. Det giver tryghed og tillid, hvilket er en forudsætning for sunde og stærke relationer.

Del 3:

De sidste 3 måneder handler om lederskab fra hjertet og om at VÆRE forandringen.

Denne tredje og sidste del går i dybden med din nye måde at være i verden på. Og det er her, at transformationen for alvor sker.

Vi arbejder med, hvad det vil sige at lykkes og være et succesfuldt menneske fra hjertets perspektiv.

Vi går i dyden med dine gyldige behov, dybeste længsler og unikke talenter, så du kan skabe dit liv fra hjertet, og dermed gå ud i verden og bidrage med den du er, og dét du kan.

Det betyder, at du får roen og styrken til at vise dig, som du er, og møde mere kraftfuldt op i verden, så du kan udfolde dit medfødte potentiale – til glæde og gavn for dig selv og verden omkring dig.

Når du lærer at forstå dine gyldige behov og dit hjertes sprog, kan du begynde at udnytte deres kraft i dit daglige liv til at øge din energi, vitalitet og kærlighed til livet.

Det vil sige, at du finder din egen rytme for, hvordan du trives og blomstrer. Resultatet er, at du bliver optimalt velfungerende og effektiv i alt, hvad du foretager dig.

Vi ser på sammenhængen mellem liv og arbejde, og hvordan arbejde kan være ’kærlighed i aktion’.

Du vil helt klart få det, du har brug for:

”Dit forløb har givet mig de redskaber, jeg havde brug for. Og det har hjulpet mig med at blive bevidst om, hvordan jeg kan give slip på, hvad der var, hvad der har været for at blive mere hel og føle mig mere som en del af helheden.

Jeg ønskede et længere ‘hands on’ forløb, der ville hjælpe mig med at mærke mig selv, mine ønsker, min evne til at tage beslutninger samt redskaberne til at ændre gamle mønstre, der stod i vejen for min lykke, mit selvværd og min tro på mig selv. Og alt det har dette forløb til fulde givet mig.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle, der virkelig ønsker at gøre det arbejde, der skal til for at forandre sig.

Og til dem, der tænker: “Hm, er dette mentorforløb værd at deltage i?” vil jeg sige: Du vil helt klart få det, du har brug for, hvis du er villig til at give det, du har i dig.”
– Monique West

En komplet pakke til faglig og personlig udvikling: Undervisning, processer og guidning.

Mentorforløbet er et individuelt forløb, der indeholder 12 sessioner samt adgang til online materiale, som du skal arbejde med mellem sessionerne. Du får nyt materiale hver 14. dag, og der vil også typisk være 2 uger mellem vores sessioner.

Sessionerne kan enten foregår i et online møderum (Zoom) eller offline i København. Min erfaring er, at det er lige så værdifuldt at mødes online som offline.

(Nogle af fordelene ved at mødes online er, at du ikke skal bruge tid på transport, og at sessionen kan optages – til forskel for når vi mødes offline).

Du binder dig for det fulde 7 måneders forløb. Det vil sige, at der ikke er mulighed for refusion.

Derfor har vi også en afklarende samtale over telefonen før opstart, så vi sikrer os, at forløbet er det helt rigtige for dig, før du siger endeligt ja.

Betragt forløbet som en form for uddannelse i det menneskelige potentiale, hvor du både lærer at lede dig selv og dernæst at hjælpe andre med at blomstre.

Det er kærlighed til læring, som omfatter hele din person.

Det vil hjælpe dig med at udvikle dit hjertes intelligens og øge din hjertebevidsthed, så du oplever større personlig integritet og helhed både privat og arbejdsmæssigt.

Book din afklarende samtale i dag ved at skrive til mig på kontakt@mariannenygaard.com eller ringe til mig på telefonnr.: 21 95 31 08

Dit forløb har været en nøgle til mange ting:

”Da jeg tilmeldte mig dit forløb, var alt rodet og lidt kaotisk. Jeg var i en periode af mit liv, hvor tankerne myldrede rundt, der foregik en masse, og jeg havde svært ved at finde op og ned på tingene.

Jeg var træt af mit arbejde. Jeg havde rod i mine relationer. Og jeg ville ’noget andet’ med mit liv – jeg vidste bare ikke lige hvad og hvordan.

Jeg startede derfor på kurset med et håb om at finde et mål og en retning i alt det der rod, der ligesom foregik. Jeg havde brug for at finde mig selv igen, og lære at håndtere konflikter på en bedre måde.

Og jeg må sandelige sige, at jeg fik ’ryddet op’ og kom i mål.

Der er så meget guld i det materiale. Jeg lytter til det igen og igen, og hver gang jeg lytter, får jeg noget nyt ud af det. Det er noget, jeg kan bruge resten af livet.

Det er en form for hjerterevolution, du har sat i gang, som jeg håber, at der er mange, der vil deltage i!

Jeg må sige helt klart og tydelig, at jeg kun er kommet herhen, hvor jeg er i dag, fordi jeg har været på dit forløb.

Du har åbnet op for så meget inden i mig, som jeg ikke anede eksisterede.”
– Dorthe Eichen

De tre største grunde til at du ikke udfolder dit potentiale:

Grund nr. 1: Mangel på støtte og guidance

Vi mennesker er skabt til at udvikle os og modnes hele livet. Det har vi brug for støtte og hjælp til fra én (eller flere), der selv går vejen og er nogle skridt foran.

Udvikling er en proces, der tager tid. Transformation er en proces, der tager tid. Og især med noget, så andeledes som at begynde at leve og arbejde fra hjertet, kræver det støtte og guidance over en længere periode for at kunne implementere.

Desværre er det ikke så almindeligt at prioritere at bruge penge på sin fortsatte udvikling og modning som menneske, som det er at bruge penge på de materielle ting – selv om det om noget er lige så vigtigt og nødvendigt.

Vi har brug for guidance og én til at holde os til ilden, så vi kan sætte handling bag ord, fordi det er meget svært at gøre på egen hånd.

Den feedback, jeg har modtaget fra de kortere kursus- og mentorforløb, jeg har afholdt, har kun bekræftet mig i, at tid og støtte til implementering og integration er altafgørende.

Grund nr. 2: Manglende fundament

Dét, jeg meget ofte ser, er, at de fleste mangler et stærkt og solidt fundament at stå på for at kunne gå ud i verden og gøre en forskel.

Jo større og frodigere et træ er, jo stærkere og dybere rødder og fundament har det brug for.

Jo højere et hus, du vil bygge, jo stærkere og større skal fundamentet være.

Det samme gælder for os som mennesker. Hvis vi ikke har vores fundament i orden, vil vi vælte ved den første og mindste storm, og vi vil ikke kunne blomstre fuldt og helt.

Dette mentorforløb vil både give dig et solidt fundament, du kan stå på og et uvurderligt indre kompas, som altid vil lede dig i den rigtige retning.

Med enkle, kraftfulde, hjerteintelligent-baserede øvelser og processer støtter mentorforløbet dig i at genopbygge indre harmoni og styrke. Du vil få oplevelsen af at være kommet hjem i dig selv og have ramt ind i den kerne, der er inden i dig.

Du bliver bedre til at fokusere din energi, og bruge dine ressourcer på dét, der er vigtigt frem for at sprede din energi og bruge den på adspredelse og overspringshandlinger. Det udvander blot dit fokus og fjerner dig fra dig selv.

Dine gamle vaner kommer tit og ofte i vejen for, at dit potentiale kan udfoldes. Hvis du ønsker, at dit liv skal forandre sig, må du være villig til at gå dine vaner efter i sømmene, undersøge dem og ændre dem, der ikke hjælper dig med at leve dit hjertes formål.

Grund nr. 3: Misforståelse af hvad livet er, og hvorfor vi er her.

Den vigtigste ting, jeg har lært, ved at gå hjertets vej, er, at livet er en proces, der skal leves, som vi kan vælge at deltage helhjertet i. Og jo mere helhjertet vi vælger at deltage, jo mere mening, glæde og fuldbyrdelse vil vi opleve på rejsen.

Der er ikke nogen ’rigtig’ vej, og der er ikke noget ’endemål’, du skal nå. Det er en rejse, som udfolder sig skridt for skridt, hvor du integrerer din personlighed med dit hjertes formål.

Rigtig mange mennesker med hjertet på rette sted har følt sig ’forkert’ og ’anderledes’ det meste af livet (mig selv inklusiv). Vi føler ofte, at vi ikke passer ind, at vi ikke kan ’finde ud af at være her’, og at vi må slå knuder på os selv for at passe ind.

Denne misforståelse forhindrer os i for alvor at bruge hjertets kraft til at skabe og gøre en forskel – både for sig selv og andre.

Det er svært at finde ’din egen opskrift’. Men det allerførste skridt er at ville det helhjertet. Det vil sige at beslutte dig for, at det er yderst vigtigt og ’need-to-have’. Du skal mærke længslen i dit hjerte og være villig til at lytte til den.

Dernæst skal du finde ind til ’kærlighed til læring’ og ’kærlighed til sandhed’. De to går hånd i hånd og er dit hjertes fundament, fordi jo mere sand du er over for dig selv, jo mere åbner dit system op, jo mere lærer du, og jo flere ressourcer får du adgang til.

Resultatet er, at du bliver optimalt velfungerende og effektiv i alt, hvad du foretager dig.

Så, er du villig, altså virkelig villig, til at være 100% sand over for dig selv?

Jeg føler endelig, at jeg har fået et fundament at stå på, og at jeg kan begynde at trække kraften hjem:

”Wauw Marianne, mange brikker falder på plads her gennem din viden, erkendelser og meget konkrete måde at formidle det på.

Jeg har været på rejsen med personlig udvikling gennem mange, mange, mange år. Dit forløb her fletter de uendelige løse ender sammen for mig, og giver mig en så konkret forståelse af følelser, kærlighed og eksistens, som jeg har savnet.

Jeg får svar på så mange frustrerende, smertefulde oplevelser og endeløs søgen efter veje til healing og mening.

TAK af hjertet ❤

Jeg føler endelig, at jeg har fået et fundament at stå på, og at jeg kan begynde at trække kraften hjem.”
– Anne

Din investering

Prisen for forløbet er: 18.500,- kr.

Det er muligt at betale forløbet i rater:

4 rater af 4.675,- kr med 30 dages mellemrum.

Book din afklarende samtale i dag ved at skrive til mig på: kontakt@mariannenygaard.com eller ringe til mig på telefonnr.: 21 95 31 08

Jeg har til overflod fået redskaber, der hjælpe mig med at gøre mit liv til et mesterværk:

”Hvis du har fundet Marianne (på nettet), læst om og fordybet dig i Mariannes perspektiv på livet og på personligt lederskab fra hjertet, så er jeg overbevist om, at du rummer den længsel efter at leve efter dit hjerte og blive spillevende i dit liv, som Mariannes mentorforløb er et svar på.

Jeg blev selv ved med at vende tilbage til Mariannes hjemmeside. Jeg kunne ikke slippe de budskaber, som hendes tekster rummer. Jeg var virkelig fascineret af den klogskab, som Mariannes tekster emmer af, og som resonerer dybt i mig.

Mentorforløbet er meget veltilrettelagt og meget fyldigt. Jeg har til overflod fået redskaber til at arbejde med hjertets længsel helt konkret, så jeg kan gøre mit liv til et mesterværk.

Det er et enormt glædesfuldt arbejde og bestemt ikke et quick fix. Deri glæden. ”
– Jeanette Magne

Mentorforløbet er sandsynligvis IKKE det rette for dig, hvis du …

Jeg kan guide, støtte og hjælpe dig, men jeg kan ikke gå vejen for dig!

Derfor er mentorforløbet IKKE for dig, hvis du:

❗ Er i offerrollen og mener, at det er alle andres skyld og ansvar, at dit liv ser ud, som det gør.

❗ KUN er interesseret i at kradse lidt i overfladen og ikke er interesseret i at gå dybt og virkelig være ærlig over for dig selv.

❗ Ikke er villig til at blive personligt udfordret og derfor bakker ud, når det bliver hårdt og svært.

❗ Leder efter et quick fix eller en magisk pille som ’løsningen’ på dine problemer.

❗ Synes at denne slags information og udviklingsforløb burde være gratis og ikke er villig til at investere i dig selv, dit liv og virke.

❗ Er af den opfattelse, at det er mit ansvar, hvor meget du rykker dig, og hvilke resultater du får.

❗ Primært er interesseret i at holde fast i dine (begrænsede) idéer om, hvordan det bør være og bør foregå, og ikke er åben for at træde ud i det ukendte og opleve noget nyt.

❗ Er en brokkerøv, som hellere vil brokke dig og være sur og muggen, end at gøre dét, der skal gøres og tage de skridt, der skal til for at en transformation er mulig.

❗ Er mere optaget af, at den ydre verden ændrer sig, og at du ’får det for pengene’, du forventer, end at være åben for at modtage noget helt nyt, du ikke havde forventet eller regnet med.

Hvorfor tilmelde dig nu?

Hvorfor vente?

Jo før du kommer i gang, jo før vil du opleve forandring og transformation.

Hvis du ved, at det er det rette for dig, vil en udskydelse kun ’fodre’ din indre kritiker, fastholde dig i dine gamle, uhensigtsmæssige vaner og fordybe din selv-tvivl.

Måske tænker du: ”Jeg vil rigtig gerne, men jeg har ikke råd til det.”

Det er nogle gange sandt. Dog ofte, hvis du går nogle spadestik dybere, er sandheden i højere grad: ”Jeg prioriterer det ikke lige nu.”

Så, mærk efter om det virkelig er vigtigt for dig lige nu.

Og dernæst, hvis det er, så spørg dig selv: Hvordan kan det lade sig gøre? Hvad skal der til?

Det har i den grad været alle pengene værd, og jeg ville bestemt købet dette forløb igen, nu hvor jeg ved, hvad det er!:

” Da jeg først læste om dit forløb, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle deltage.

Og det viste sig at være så meget mere, end jeg havde regnet med.
De ting jeg har lært, vil jeg kunne bruge igen og igen, efterhånden som jeg fortsat udvikler mig.

Jeg anbefaler dit forløb varmt alle steder.

Og selv om det kan være en stor investering, er det det hele værd.
Rent faktisk havde jeg ikke selv pengene til det, men jeg vidste bare, at jeg skulle med, så jeg talte med min chef om det, og så fandt vi ud af det på den måde.

Opbygningen af forløbet har virkelig fungeret godt.

Det har været som at rejse efter et udførligt landkort.

Marianne er den eneste formidler i Danmark, jeg er stødt på, der er velfunderet og ægte omkring, hvad hjertet er og kan.

Hun lever dét, hun underviser, hvilket gør, at hun er i stand til at guide på en autentisk, helhjertet og effektfuld måde.”
– Rikke Pelter

Her til allersidst …

Tak fordi du har læst med hele vejen gennem brevet. Det er jeg super glad for. Og det fortæller mig, at du resonerer med dét, jeg har skrevet.

Dette mentorforløb er virkelig et forløb, som er i overensstemmelse med mit hjertes formål. Og jeg VED, at det vil gøre en stor forskel for dig, der går helhjertet ind i det.

Jeg har mere end 15 års erfaring med dette arbejde, og alle ideer, metoder og processer i forløbet er skabt ud fra min egen personlige erfaring og research så vel som mit eget arbejde med klienter og kursister som mentor, guide og underviser.

Hver gang jeg har brugt materialet i min konsultation og på mine kurser, har jeg set og oplevet, at det har en enorm og transformerende effekt.

Så jeg håber, at du vil med.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kærlig hilsen

Marianne

Ps. Book din afklarende samtale i dag. Du gør det ved at skrive til mig på kontakt@mariannenygaard.com eller ringe på telefonnr. 21 95 31 08

Jeg vil i den grad glæde mig til at høre fra dig.

Pps. Og lige her til allersidst, endnu en udtalelse fra en deltager på et af mine kurser:

Det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med:

“Jeg har været så heldig, at deltage i et af Marianne Nygaards kurser.
Dette har for mig været det mest givende og mest inspirerende jeg har deltaget i.

Det har samlet alt, hvad jeg tidligere har lært på andre uddannelser og kurser i forhold til psykologi og personlig udvikling.

Dette kursus har været en slags uddannelse for mig, det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med.

Der har været en dybde, som jeg ikke har oplevet andre steder, som lige har givet det sidste, som jeg har manglet fra det andet – og det har bare været super fedt!

Kurset hos Marianne blev en kæmpe hjerte og øjenåbner for mig.

Siden kurset har jeg brugt min nye viden og erfaring privat samt i mit arbejde som psykoterapeut.

Marianne er en dygtig formidler, som er enorm behagelig at lytte til.
Hun er hjælpsom, hjertevarm og hurtig til at svare med det samme.
Samtidig har jeg oplevet Marianne som en yderst kompetent kvinde med fagligheden i orden.

Jeg giver Marianne Nygaard mine varmeste og bedste anbefalinger herfra.”
– Mirja Kristensen, Freelance sangerinde og praktiserende psykoterapeut

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk