Personligt lederskab fra hjertet

Ved du dybt inde, at du har så meget mere at udtrykke og bidrage med, som bare venter under overfladen og længes efter at komme frem?

Måske oplever du en dyb utilfredshed med, hvordan tingene har været – og er lige nu. Eller en dyb længsel efter at bidrage og ’tjene verden’ på en mere betydningsfuld måde.

Det kan være, at du allerede har nået mange af dine mål i livet og har erkendt, at de ikke var svaret.

Eller du har ’læst alle bøgerne’ og ’taget alle selvudviklingskurserne’, men du har stadig svært ved at ’være dig selv og gøre dét, du drømmer om’.

Måske drømmer du om at skabe en anden karriere eller levevej.

Måske drømmer du om dybere relationer og ægte samhørighed med andre omkring dig.

Måske drømmer du om at udtrykke dig kreativt og bidrage med dine kunstneriske evner.

Måske drømmer du om at starte en non-profit eller selvstændige virksomhed, der arbejder for menneskers og klodens velvære.

Eller måske … noget helt femte.

Hvad længes dit hjerte efter at udtrykke og udfolde?

Hvad end det er, er det ikke tilfældigt, at du har denne drøm og længsel i dig.

Og det faktum, at du mærker en stigende utilfredshed med ’tingenes tilstand’, er et klart tegn på, at du står overfor et af de vigtigste vendepunkter i dit liv.

Et vendepunkt, som skaber den forandring, du længes efter. Og som kræver et skift fra det ego-styrede liv til det hjerte-guidede liv.

Det er et klart tegn på, at du er én af de (efterhånden) mange mennesker på vores planet, som nu er parat til et skift i bevidsthed – i den måde vi lever, arbejder og er menneske på.

Du er nu klar til bevidst at engagere dig i processen med at udfolde dit potentiale og bidrage med dét, du kom her (på Jorden) for at bidrage med.

Og sandheden er, du du ikke kun er klar, du skal simpelthen …. ikke kun for din egen skyld, men for vores verden.

En invitation til dit livs rejse

Hvis du kan genkende både utilfredsheden og den dybere længsel, vil jeg invitere dig med på en rejse (måske dit livs rejse), hvor du lærer dig selv at kende indefra – hvem du er i din kerne, og hvad dit hjerte guider dig til at udtrykke og bringe ind i verden.

Det er en forunderlig rejse ind i hjertets visdom.

En rejse hen imod helhed og dyb tilfredsstillelse.

En rejse, hvor du bevæger dig fra tvivl til tillid og fra fastlåsthed til frigørelse.

Det er en rejse, som vil udvikle dig både personligt og fagligt (hvad end dit ’fag’ består i), og som vil gøre dig klar til at møde den uforudsigelige fremtid med mod, integritet og kærlighed.

Dit forløb har været en nøgle til mange ting:
”Da jeg tilmeldte mig dit forløb, var alt rodet og lidt kaotisk. Jeg var i en periode af mit liv, hvor tankerne myldrede rundt, der foregik en masse, og jeg havde svært ved at finde op og ned på tingene.
Jeg var træt af mit arbejde. Jeg havde rod i mine relationer. Og jeg ville ’noget andet’ med mit liv – jeg vidste bare ikke lige hvad og hvordan.
Jeg startede derfor på forløbet med et håb om at finde et mål og en retning i alt det der rod, der ligesom foregik. Jeg havde brug for at finde mig selv igen, og lære at håndtere konflikter på en bedre måde.
Og jeg må sandelige sige, at jeg fik ’ryddet op’ og kom i mål.
Der er så meget guld i det materiale. Jeg lytter til det igen og igen, og hver gang jeg lytter, får jeg noget nyt ud af det. Det er noget, jeg kan bruge resten af livet.
Det er en form for hjerterevolution, du har sat i gang, som jeg håber, at der er mange, der vil deltage i!
Jeg må sige helt klart og tydelig, at jeg kun er kommet herhen, hvor jeg er i dag, fordi jeg har været på dit forløb.
Du har åbnet op for så meget inden i mig, som jeg ikke anede eksisterede.”
– Dorthe Eichen

Personligt lederskab fra hjertet handler i sin essens om 3 valg:

1️⃣ Hvem vælger du at være – i hvert øjeblik?

2️⃣ Hvad vælger du at lukke ind i dit liv og bruge dine ressourcer på?

3️⃣ Hvad vælger du at bringe ind i verden og bidrage med til helheden?

Når du bruger din tid og ressourcer på dét, der virkelig betyder noget, vil du skabe et liv, der i den grad har værdi, mening og formål.

Du vil være i stand til at gøre dit liv til et mesterværk, hvor du udfolder dit potentiale samtidig med, at du bidrager med dét, du unikt kan bidrage med.

I de skridt du tager henimod at blive mere dig selv, mere sandt dig selv, mens du tjener andre, bliver din egen unikhed tydeligere.

Når du dybt inde forstår, hvorfor du gør dét, du gør, og arbejder for dét, du arbejder for, vil du opleve en større frihed til at vælge dét, der er betydningsfuldt og glædesfyldt.

Og du kan dermed leve i fuldt nærvær, fuld vitalitet og fuld frihed, fordi du bevidst vælger at gøre dét, du gør.

Mentorforløbet er især ideelt for dig, hvis du:

💜 Står ved én af de store korsveje eller er i en overgangsperiode i dit liv, og er klar til at skabe et liv, der føles meningsfuldt og i harmoni med den, du (virkelig) er. Men du har svært ved helt på egen hånd at finde klarhed og retning, så du kan gå fremad med ro og styrke.

💜 Længes efter at bruge dig selv og dit liv bedst muligt. Måske har du en idé, et projekt eller en vision som er dit ’hjertebarn’, og som du brændende ønsker at føre ud i livet, men … det føles lidt ’risikabelt’ og fornuften vinder igen og igen.

💜 Har svært ved at forblive stærk og centreret, når du møder modstand, fejler og når livet er svært. Din frygt for at fejle og ikke være god nok, eller ikke at slå til, stjæler din din ro og velvære.

💜 Oplever, at du går på kompromis med din integritet og dine inderste værdier i forsøget på at gøre andre glade og forme dig efter andres ønsker. Og du har lært (måske på den hårde måde), at det aldrig ender godt. Så nu skal det ændres!

💜 Har en tendens til at tvivle på dig selv, dine livsprocesser og dine evner – særligt når du møder modgang. Du har derfor brug for metoder til at komme hjem i dig selv, genfinde din inspiration og skaberkraft.

💜 Ved dybt inde, at du indeholder så meget mere, end du tør udtrykke lige nu og frygter samtidig, at det bare er noget, du bilder dig selv ind.

💜 Ønsker dybt inde at åbne for flere af dine ressourcer og udfolde mere af dit medfødte potentiale, hvilket vil sige at vække mere af dét, der allerede er inden i dig til live og gøre fuldt brug af dine unikke talenter.

💜 Ved, at det kræver en indsats at udvikles og modnes som menneske, og du er villig til at gøre dét, der skal gøres. Du har erkendt, at du har brug for hjælp til at komme fra punkt A til punkt B. En hjælp der er mere dybtgående og skræddersyet end bøger, online kurser og diverse workshops.

Du vil helt klart få det, du har brug for:
”Dit forløb har givet mig de redskaber, jeg havde brug for. Og det har hjulpet mig med at blive bevidst om, hvordan jeg kan give slip på, hvad der var, hvad der har været for at blive mere hel og føle mig mere som en del af helheden.
Jeg ønskede et længere ‘hands on’ forløb, der ville hjælpe mig med at mærke mig selv, mine ønsker, min evne til at tage beslutninger samt redskaberne til at ændre gamle mønstre, der stod i vejen for min lykke, mit selvværd og min tro på mig selv. Og alt det har dette forløb til fulde givet mig.
Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til alle, der virkelig ønsker at gøre det arbejde, der skal til for at forandre sig.
Og til dem, der tænker: “Hm, er dette mentorforløb værd at deltage i?”, vil jeg sige: “Du vil helt klart få det, du har brug for, hvis du er villig til at give dét, du har i dig.”
– Monique West

En komplet pakke til faglig og personlig udvikling: Undervisning, processer og guidning.

Mentorforløbet er et individuelt forløb, der indeholder 12 sessioner samt adgang til online materiale, du skal arbejde med mellem sessionerne. Du får nyt materiale hver 14. dag, og der vil også typisk være 2 uger mellem vores sessioner.

Sessionerne kan enten foregår i et online møderum (Zoom) eller offline i København.

Min erfaring er, at det er lige så værdifuldt at mødes online som offline.
(Nogle af fordelene ved at mødes online er, at du ikke skal bruge tid på transport, og at sessionen kan optages – til forskel for når vi mødes offline).

Du binder dig for det fulde forløb. Det vil sige, at der ikke er mulighed for refusion.

Derfor har vi også en afklarende samtale over telefonen før opstart, så vi sikrer os, at forløbet er det helt rigtige for dig, før du siger endeligt ja.

Betragt forløbet som en form for uddannelse i det menneskelige potentiale, hvor du både lærer at lede dig selv og dernæst at hjælpe andre med at blomstre.

Det er kærlighed til læring, som omfatter hele din person.

Det vil hjælpe dig med at udvikle dit hjertes intelligens og øge din hjerte-bevidsthed, så du oplever større personlig integritet og helhed både privat og arbejdsmæssigt.

Jeg har til overflod fået redskaber, der hjælpe mig med at gøre mit liv til et mesterværk:
”Hvis du har fundet Marianne (på nettet), læst om og fordybet dig i Mariannes perspektiv på livet og på personligt lederskab fra hjertet, så er jeg overbevist om, at du rummer den længsel efter at leve efter dit hjerte og blive spillevende i dit liv, som Mariannes mentorforløb er et svar på.
Jeg blev selv ved med at vende tilbage til Mariannes hjemmeside. Jeg kunne ikke slippe de budskaber, som hendes tekster rummer. Jeg var virkelig fascineret af den klogskab, som Mariannes tekster emmer af, og som resonerer dybt i mig.
Mentorforløbet er meget veltilrettelagt og meget fyldigt. Jeg har til overflod fået redskaber til at arbejde med hjertets længsel helt konkret, så jeg kan gøre mit liv til et mesterværk.
Det er et enormt glædesfuldt arbejde og bestemt ikke et quick fix. Deri glæden. ”
– Jeanette Magne

Din investering:

Prisen for forløbet er: 18.500,- kr.

Det er muligt at betale forløbet i rater:

4 rater af 4.675,- kr med 30 dages mellemrum.

Book din afklarende samtale i dag ved at skrive til mig på: kontakt@mariannenygaard.com eller ringe til mig på: 21 95 31 08

Det har i den grad været alle pengene værd, og jeg ville bestemt købet dette forløb igen, nu hvor jeg ved, hvad det er!:
”Da jeg først læste om dit forløb, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle deltage. Og det viste sig at være så meget mere, end jeg havde regnet med. De ting, jeg har lært, kan jeg bruge igen og igen, som jeg udvikler mig.
Jeg anbefaler dit forløb varmt alle steder 😊
Selvom det kan være en stor investering, er det det hele værd. Rent faktisk havde jeg ikke selv pengene til det, men jeg vidste bare, at jeg skulle med, så jeg talte med min chef om det, og så fandt vi ud af det på den måde.
Opbygningen af forløbet har virkelig fungeret godt. Det har været som at rejse efter et udførligt landkort.
Marianne er den eneste formidler i Danmark, jeg er stødt på, der er velfunderet og ægte omkring, hvad hjertet er og kan.
Hun lever dét, hun underviser, hvilket gør, at hun er i stand til at guide på en autentisk, helhjertet og effektfuld måde.”
– Rikke Pelter

Hvad går verden glip af, hvis du forbliver i din komfortzone – og dermed ikke udfolder dit medfødte potentiale?

Med de mange kritiske udfordringer verden står overfor, er der et gigantisk behov for endnu flere mennesker, der er villige til at dedikere sig til at skabe en hjerte-intelligent verden.

At dedikere sig til hjertets vej er i den nuværende situation (globalt set) ikke længere kun en personlig glæde men også en nødvendighed.

I vores tidsalder er krisen på jordkloden så udtalt (faktisk hidtil uset og uden fortilfælde), at en langt mere omfattende fællesmenneskelig forandringsproces er nødvendig.

Der er behov for, at virkelig mange mennesker udvikler en dybere forankring og centring i hjerte-bevidstheden.

Derfor må vi – du og jeg – som forstår denne nødvendighed og er villige til at gå vejen, gå forrest og bidrage til forandringen dér, hvor vi er (i de systemer, vi er en del af) og lade det sprede sig som ringe i vandet.

Investeringen i egoets måde at leve på (det ego-styrede liv) er så stærk og indgroet, at det kræver både mod og vedholdenhed at skifte orientering. Men det er påkrævet, hvis vi ikke blot skal blive ved med at gentage fortiden.

Jeg oplever, at der hos flere og flere er en dyb indre længsel efter at bidrage, gøre en forskel og udfolde det menneskelige potentiale.

Jeg tror på, at vi, der vil noget andet,  kan vokse i antal og blive til den ’kritiske masse’, som skaber det nye paradigme – hjertets paradigme.

For hver gang ét menneske begynder at udfolde hjertets kvaliteter, vokser resonansen ikke bare i den enkeltes hjerte men i det fællesmenneskelige hjerte, og gør det muligt i langt højere grad at leve dét, der er af ægte og varig værdi.

Kun i hjertets kreative og medfølende intelligens er der et sandt håb om, at vi kan gøre Jorden til et bedre sted at være – og skabe den smukkere verden, som vores hjerte ved er mulig.

Det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med:
“Jeg har været så heldig, at deltage i et af Marianne Nygaards kurser.
Dette har for mig været det mest givende og mest inspirerende jeg har deltaget i.
Det har samlet alt, hvad jeg tidligere har lært på andre uddannelser og kurser i forhold til psykologi og personlig udvikling.
Dette kursus har været en slags uddannelse for mig, det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med.
Der har været en dybde, som jeg ikke har oplevet andre steder, som lige har givet det sidste, som jeg har manglet fra det andet – og det har bare været super fedt!
Kurset hos Marianne blev en kæmpe hjerte og øjenåbner for mig.
Siden kurset har jeg brugt min nye viden og erfaring privat samt i mit arbejde som psykoterapeut.
Marianne er en dygtig formidler, som er enorm behagelig at lytte til.
Hun er hjælpsom, hjertevarm og hurtig til at svare med det samme.
Samtidig har jeg oplevet Marianne som en yderst kompetent kvinde med fagligheden i orden.
Jeg giver Marianne Nygaard mine varmeste og bedste anbefalinger herfra.”
– Mirja Kristensen, Freelance sangerinde og praktiserende psykoterapeut

Her til allersidst …

Tak fordi du har læst med hele vejen hertil. Det er jeg super glad for.

Og det fortæller mig, at du resonerer med dét, jeg har skrevet.

Dette mentorforløb er virkelig et forløb, som er i overensstemmelse med mit hjertes formål. Og jeg VED, at det vil gøre en stor forskel for dig, der går helhjertet ind i det.

Jeg har mere end 15 års erfaring med dette arbejde, og alle ideer, metoder og processer i forløbet er skabt ud fra min egen personlige erfaring og research så vel som mit eget arbejde med klienter og kursister som mentor, guide og underviser.

Hver gang jeg har brugt materialet i min konsultation og på mine kurser, har jeg set og oplevet, at det har en enorm og transformerende effekt.

Så jeg håber, at du vil med.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.

Du gør det ved at skrive til mig på: kontakt@mariannenygaard.com eller ringe på: 21 95 31 08

Jeg vil i den grad glæde mig til at høre fra dig ❤️

Kærlig hilsen fra

***

OBS: Mentorforløber er IKKE det rette for dig, hvis …

Jeg kan guide, støtte og hjælpe dig, men jeg kan ikke gå vejen for dig!

Derfor er mentorforløbet IKKE for dig, hvis du:

❗ Er i offerrollen og mener, at det er alle andres skyld og ansvar, at dit liv ser ud, som det gør.

❗ KUN er interesseret i at kradse lidt i overfladen og ikke er interesseret i at gå dybt og virkelig være ærlig over for dig selv.

❗ Ikke er villig til at blive personligt udfordret og derfor bakker ud, når det bliver hårdt og svært.

❗ Leder efter et quick fix eller en magisk pille som ’løsningen’ på dine problemer.

❗ Synes at denne slags information og udviklingsforløb burde være gratis og ikke er villig til at investere i dig selv, dit liv og virke.

❗ Er af den opfattelse, at det er mit ansvar, hvor meget du rykker dig, og hvilke resultater du får.

❗ Primært er interesseret i at holde fast i dine (begrænsede) idéer om, hvordan det bør være og bør foregå, og ikke er åben for at træde ud i det ukendte og opleve noget nyt.

❗ Er en brokkerøv, som hellere vil brokke dig og være sur og muggen, end at gøre dét, der skal gøres og tage de skridt, der skal til for at en transformation er mulig.

❗ Er mere optaget af, at den ydre verden ændrer sig, og at du ’får det for pengene’, du forventer, end at være åben for at modtage noget helt nyt, du ikke havde forventet eller regnet med.