Gratis webinar

Skal 2024 være året, hvor du for alvor træder ind i din kraft og dit potentiale, lever fra hjertet og gør en forskel i verden?

Hvis ja, vil jeg invitere dig med på et webinar, jeg afholder onsdag d. 6/12 kl. 18.00 – 19.30

Webinaret er tænkt som en form for ’åbent hus online’, hvor du får et indblik i og en ’smagsprøve’ på, hvordan ’hjerte-arbejdet’ kan hjælpe dig med at bygge bro mellem det liv, du lever nu og det liv, du længes efter at leve.

Du vil blive klogere på:

💜 Hvad det egentlig vil sige ’at leve fra hjertet’.

💜 Den vigtigste ’aha-oplevelse’ som åbner for dine skjulte ressourcer.

💜 Det indre skift du SKAL foretage, og hvordan du gør det.

💜 Indholdet af mit nye gruppe-mentorforløb som starter op i januar.

Der vil være guidede øvelser undervejs og tid til dialog, hvor du kan stille spørgsmål eller få mit perspektiv på ting, du tumler med.

Tilmeld dig her:

The form you have selected does not exist.

Jeg har selv været på en lang rejse ’fra hoved til hjerte’ og har gjort en masse opdagelser undervejs.

Alt dét, jeg har lært på min rejse, er blevet til det ’hjerte-arbejde’, jeg bruger i mit arbejde som mentor og underviser.

Jeg ved med sikkerhed, at når du åbner til din sande natur og begynder at integrere de vigtige ’hjerte-praksisser’ i din dagligdag, vil du skridt for skridt blomstre som menneske og udfolde dig som den, du virkelig er – og derigennem også helt naturligt bidrage med dét, du kom her for at bidrage med til verden.

Jeg glæder mig til vi ses 😍