0 In Hjertets intelligens

Derfor er egoet IKKE din fjende {& Om at tænde flere lys!}

egoet

Hvis du også har hørt, at egoet er din fjende. At du skal af med dit ego, transcendere det eller overkomme det på en eller anden måde. Så vid, at det er et falsum.

Det er en myte, der i den grad florerer i selvudviklings- og spirituelle kredse, og som gør mere skade end gavn.

I videoen herunder fortæller jeg om:

✅ Hvorfor det er en farlig myte.

✅ Hvad egoet i virkeligheden er.

✅ Hvad du skal fokusere på i stedet for at ville af med dit ego.

Hjertet inkluderer egoet

I ‘hjerte-arbejdet’ lærer vi ’at gå på to ben’; både hjerne og hjerte.

Vi arbejder både på ’ego-planet’ med selvet i ego-bevidstheden, og på ’hjerte-planet’ med det intelligente hjerte og den bevidsthed, det befinder sig i.

Vi lærer at få adgang til og opbygge en fortrolig relation til hjerte-bevidstheden; dér hvor alle de uundværlige menneskelige ressourcer, kvaliteter og potentiale befinder sig.

At arbejde på begge disse planer, vil hjælpe dig med at relatere til dig selv, til andre og til livet på en helt ny og anderledes måde, som åbner til livet i stedet for at lukke af for det.

Du vil opdage, at dine sår ikke er en fejl eller en defekt men snarere en vigtig del af vejen, som fører til større samhøringhed og harmoni.

Du vil opdage, at din lidelse rent faktisk er indgangsdøren til hjertet!

Denne opdagelse giver dig mulighed for at leve mere kreativt med spændingen mellem hjertets iboende ’perfektion’ og livets uundgåelige ufuldkommenhed.

Det betyder, at du på en helt anden måde end tidligere kan have hjertet med i ALT, hvad du gør og helhjertet vælge til og fra uanset hvilken situation, du befinder dig i.

Personlig udvikling og personligt lederskab – hvilket er to sider af samme mønter – handler i sin essens om at udfolde hele dig og bidrage med dét du unikt kan bidrage med til verden.

The form you have selected does not exist.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.