Et unikt træningsprogram der lærer dig at møde dig selv, andre og livet med et åbent og velvilligt hjerte.

Lyt her til en kort lydfil, hvor jeg:

✔️ Giver dig 6 klassiske eksempler på, at kontakten til hjertet er ustabil eller lukket helt ned (som du måske kan nikke genkende til).

✔️ Fortæller om, hvordan du genopretter kontakten.

✔️ Guider dig gennem en kort proces.

Vågn op til og bliv den, du virkelig er.

På min egen rejse hen imod at blive mere mig selv og finde ind til meningen og formålet med mit liv, har det mest kraftfulde og transformerende været at lære og forstå, hvordan jeg bruger mit hjerte til at navigere med.

Det har åbnet døre til en helt ny forståelse af, hvad vi som mennesker rummer og har af skjulte potentiale.

Og, det er også den feedback, jeg typisk får fra deltagere på mine kurser og mine mentor-forløb.

De oplever at få åbnet op for noget, de ikke anede eksisterede.

Som en deltager på et af mine kurser sagde:

”Det åbner bare op for så meget. Når man begynder at åbne op for hjertet og kommer fra dette sted, så åbner det bare op til en helt ny måde at opleve verden på. Det er jo næsten helt magisk”.

Og ja, det er det!

mindfulness

Vi er skabt til at leve for og fra hjertet

Hjertet er inderst inde naturligt åbent, men desværre er det naturlige langt fra det normale.

Det er mere almindeligt, at hjertet er lukket, og at systemet er i en eller anden form for sammentrækning – hvad end det er bevidst eller ubevidst.

Et lukket hjerte kan i sagens natur ikke bruges optimalt, og du har derfor ikke adgang til den enorme intelligens og visdom, der befinder sig her.

Derudover fører et lukket hjerte til mistro og mistillid – både til dig selv og andre. Du har så at sige lukket en indre dør, som både forhindrer dig i at give til, kommunikerer med og modtage fra andre.

Det var igennem en daglig praksis og træning, at jeg fik adgang til den passion og vitalitet i mit indre, som i virkeligheden er kernen af, hvem jeg er, og hvad mit liv skal bruges på.

Disse praksisser og processer har jeg samlet i et online træningsprogram, som løber over 3 måneder.

Hjertets intelligens

Træningsprogrammet er for dig, der genkender dig selv her:

✅ Er klar til at opgradere din følelse af selv og transformere forholdet til dit eget værd som menneske, så du én gang for alle kan få skovlen under de destruktive indre tilstande, der holder dig afskåret fra dit eget hjerte.

Det er tilstande så som frygt, angst, skam, uværdighed, selv-tvivl og følelsen af at være forkert eller ikke høre til.

For at du for alvor kan træde ind i og opleve din egen værdighed, må du lære ’at skifte kanal’ fra ego-bevidsthed til hjerte-bevidsthed.

✅ Ønsker at bruge dit hjertes kraft til at skabe og gøre en forskel – både for dig selv og andre.

Du ønsker at leve ud fra kernen i dig selv og i overensstemmelse med dine dybeste værdier. Du *VED*, at du indeholder meget mere, end du tør udtrykke lige nu, og du længes efter at udfolde mere af den, du virkelig er.

Når du åbner op for flere af dine indre ressourcer, vil du skridt for skridt kunne udfolde mere af dit medfødte potentiale, hvilket vil sige vække mere af dét, der allerede er inden i til live og gøre brug af dine unikke talenter.

✅ Har svært ved at forblive stærk og centreret, når du møder modstand, fejler og når livet er svært. Din frygt for at fejle, ikke være god nok, eller ikke at slå til stjæler din indre ro og dræber din kreativitet. Det betyder, at når du møder modgang, har du en tendens til at tvivle på dig selv, dine livsprocesser og dine evner.

Når du lærer at stå i din egen kraft, vil du kultivere den indre tryghed, der skal til, for at du kan forblive hjerte-centreret uanset, hvad der sker.

✅ Betegner dig selv som et omsorgsfuldt, hjertevarmt og givende menneske, men du har det alligevel svært med relationerne i dit liv – både privat og arbejdsmæssigt. Du har svært ved at håndtere konflikter, sætte sunde grænser og sige til og fra med god samvittighed.

Hjertet er relationsorienteret, og når du bliver tryg i dit eget hjerte, vil du få kontakt med den ubetingede kærlighed, som naturligt strømmer igennem dig, og som er altafgørende for sunde relationer. For det er kun, når du åbner dit hjerte, at du for alvor kan forbinde dig med andre.

✅ Har erfaring med at arbejde med dig selv, og du ved, at det kræver en indsats at udvikles og modnes som menneske. Du er derfor villig til at gøre dét, der skal gøres for at skabe forandring.

Du er åben for nye metoder og processer, og du er klar til at gå nogle spadestik dybere, end du tidligere har gjort.

Uden en daglig praksis kommer du ikke så langt.

Som én af mine klienter erkendte:

Indre kritiker

Det er virkelig skelsættende, at der – trods alt – ikke skal mere til

”Forandringen er sket, fordi jeg har haft en daglig praksis med at centrere mig selv via hjertet.
Jeg har haft det svært med relationerne i mit liv – især med min søster og med mine børn.
Men ved at praktisere det her, træne det og øve det hver dag – flere gange om dagen – har det gjort, at relationen til dem er blevet noget helt andet.
Vi er kommet meget tættere på hinanden på grund af det.
Og det er virkelig skelsættende, at der – trods alt – ikke skal mere til.
Det er simpelthen så fedt”.

Du har brug for guidning og støtte for at kunne bruge dit hjerte intelligent og leve det liv, du er født til at leve

I løbet af dette træningsprogram vil du lære dig selv at kende på et dybere niveau, så du kan møde alle dele af dig selv med ærlighed, klarhed, venlighed og ømhed.

Det vil også sige, at du vil se og møde virkeligheden, som den er med et fuldt opvågnet, integreret hjerte i stedet for at bypasse til et quick fix og leve et falsk liv.

Hvis du ikke lever, elsker, arbejder, leder og er forælder med et fuldt åbent hjerte, gør du det kun halvhjertet.

Om vigtigheden af at forstå sig selv skrev C.G. Jung:

”Dit syn bliver først klart, når du ser ind i dit hjerte. Den, der ser udad drømmer. Den, der ser indad vågner”.

At sige et helhjertet ”JA” til dig selv er den bedste gave, du kan give både til dig selv og verden omkring dig.

Transformation

Med enkle, kraftfulde hjerteintelligent-baserede øvelser og processer støtter træningsprogrammet dig i at genopbygge indre harmoni og styrke.

? Du bliver bedre til at fokusere din energi og bruge dine ressourcer på dét, der er vigtigt, frem for at sprede din energi og bruge den på adspredelse og overspringshandlinger – som blot udvander dit fokus og fjerner dig fra dig selv.

? Du lærer, hvordan dine største udfordringer og største glæder altid har noget at gøre med hjertet.

? Du bliver ført gennem processer, der hjælper dig med at udforske hjertets styrke og mod sammen med dets sårbarhed og ømhed.

? Vi fokuserer i særlig grad på kærligheden, der er hjertets primære manifestation. Jeg viser dig, hvordan du altid har muligheden for at vælge kærligheden og det åbne hjerte frem for at leve i en form for selvbeskyttende sammentrækning.

? Vi arbejder med, hvordan du kan træde ud i det store ukendte, og hvordan du bruger den frygt, der dukker op konstruktivt.

? Du lærer om kunsten at give til dig selv, og om den dybe tilfredsstillelse, der kommer når du vier dit liv til noget, der er større end dig selv.

? Du får praktiske tips, du kan bruge med det samme for at blive mere opmærksom, kultivere mere venlighed og medfølelse, og føle dig mere tilfreds og tillidsfuld i det liv, du allerede har.

Jeg føler endelig, at jeg har fået et fundament at stå på, og at jeg kan begynde at trække kraften hjem:

”Wauw Marianne, mange brikker falder på plads her gennem din viden,
erkendelser og meget konkrete måde at formidle det på.
Jeg har været på rejsen med personlig udvikling gennem mange, mange, mange år.
Dit forløb her fletter de uendelige løse ender sammen for mig,
og giver mig en så konkret forståelse af følelser, kærlighed og eksistens,

som jeg har savnet.
Jeg får svar på så mange frustrerende, smertefulde oplevelser

og endeløs søgen efter veje til healing og mening.
TAK af hjertet ❤
Jeg føler endelig, at jeg har fået et fundament at stå på,
og at jeg kan begynde at trække kraften hjem”,
Anne

Et intensivt online træningsprogram over 3 måneder

Det er et intensivt og dybtgående træningsprogram, hvor de praktiske øvelser og processer, du med det samme kan integere i dit liv, er i centrum.

Træningsprogrammet er struktureret i 6 forskellige faser. Hver fase varer 2 uger og indeholder et træningsmodul og en online Q&A-session.

Hvert træningsmodul består af indsigter, læring, øvelser og processer i form af lydfiler med tilhørende arbejdsark, du kan bruge igen og igen.

Den online Q&A session varer ca. 2 timer, hvor du kan stille spørgsmål og blive coachet på en specifik problemstilling, dele dine oplevelser og erfaringer samt høre om og lære af de andres oplevelser, erfaringer og spørgsmål.

Derudover opretter jeg et lukket forum på Facebook, hvor du i fortrolighed løbende kan sparre med de andre på holdet. Det er et forum for ligesindede, hvor du bliver set og hørt – og kærligt skubbet i den rigtige retning.

Du vil også kunne stille spørgsmål til mig gennem det lukkede forum, og jeg vil svare dig inden for 24 timer.

Alle idéer, metoder og processer i dette træningsprogram er skabt ud fra min egen personlige erfaring og research så vel som mit arbejde med klienter og kursister som mentor, guide og underviser.

Hver gang jeg har brugt dette materiale i min konsultation og på mine kurser, har jeg set og oplevet, at det har en enorm og transformerende effekt.

Tid til at træffe en beslutning

Set i lyset af hvad det koster dig at leve et liv fyldt med stress, bekymring, utilfredshed, konfliktfyldte relationer, manglende glæde og mening er denne investering meget lille.

Blot spørg dig selv, hvad det koster dig at overhøre dit hjertes længsel og fortsætte, som du lever nu?

Og når vi ser på de kæmpe udfordringer vores planet står over for i dag, er der et gigantisk behov for at virkelig mange flere mennesker dedikerer sig til at vågne op og leve med et åbent hjerte.

Jeg håber, at du er én af dem ?

OBS: Tilmeldingen er lukket

Vil du have direkte besked, når tilmeldingen til næste hold åbner?

Så skriv dig på ventelisten her:

The form you have selected does not exist.

Sådan foregår det helt praktisk – og svar på andre ofte stillede spørgsmål:

Når du tilmelder dig, kan du med det samme logge ind på vores digitale platform – og der ligger allerede en intro-session og venter på dig 🙂

Derudover modtager du inden for 5 minutter en velkomstmail med din bestilling, som indeholder en faktura og yderligere informationer om forløbet.

Spørgsmål: Hvad kræver det af mig at deltage?

Svar: Du får det ud af træningsprogrammet, som du er villig til at investere i det, hvilket vil sige, at jo mere villig du er til at lave øvelserne, fordybe dig i indholdet og være aktiv både på Q&A-sessionerne og i gruppen på Facebook, jo mere får du også ud af det, og jo større forandring og effekt vil du opleve.

På samme måde som du heller ikke bliver mæt af at læse en kogebog, bliver du også nødt til at være villig til at lave de øvelser og processer, der skal til, for at du får de nye oplevelser, som vil ændre dit liv og din måde at være i verden på. Og, husk på; du må også gå i køkkenet hver dag for at blive mæt hver dag.

Jeg kan guide, støtte og hjælpe dig, men jeg kan ikke gå vejen for dig!

Derfor er træningsprogrammet heller IKKE for dig, hvis du:

♦ Er i offerrollen og mener, at det er alle andres skyld og ansvar, at dit liv ser ud, som det gør.
♦ Er en brokkerøv, som hellere vil brokke dig og være sur og muggen, end at gøre dét, der skal gøres, og tage de skridt der skal til for at en transformation er mulig.
♦ KUN er interesseret i at kradse i overfladen og ikke er interesseret i at gå dybt og bakker ud, når det bliver hårdt og svært.
♦ Er af den opfattelse, at det er mit ansvar, hvor meget du rykker dig, og hvilke resultater du får.
♦ Primært er interesseret i at holde fast i dine (begrænsede) idéer om, hvordan det bør være og bør foregå, og ikke er åben for at træde ud i det ukendte.

Spørgsmål: Hvad nu hvis jeg bliver forhindret i at deltage i nogle af Q&A-sessionerne?

Svar: Du kan sende mig dine spørgsmål på forhånd, og så besvarer jeg dem i løbet af sessionen, således at svaret på dine spørgsmål kommer med på optagelsen. Og du kan så lytte til det bagefter.

MEN, jeg vil kraftigt opfordre dig til at prioritere at deltage på Q&A-sessionerne
(jvf. spørgsmålet ovenfor!)

Spørgsmål: Hvad er fordelen ved et online forløb?

Svar: Den helt store fordel ved online frem for fysisk møde er, at du kan lytte til materialet igen og igen.

Du vil sandsynligvis opleve at få noget nyt ud af træningsmodulerne for hver gang, du lytter til dem.

Derudover er fordelen, at du kan deltage lige gyldigt, hvor du befinder dig; derhjemme, på arbejde, i sommerhuset eller … Du skal ikke bruge tid og penge på transport til og fra møderne.

Brevkasse

***

Hvis du har oplevelsen af, at dette træningsprogram er noget, som virkelig vil hjælpe dig, men du har nogle spørgsmål, du har brug for at få svar på, inden du tilmelder dig, så tøv ikke med at skrive til mig på: kontakt@mariannenygaard.com eller ringe på tlf: 21 95 31 08

Kærlig hilsen

Marianne