Har du en udefinerbar oplevelse af, at livet rummer mere. At du ikke bruger dig selv og dit liv på den måde, du længes efter dybt inde. At du har meget mere at bidrage med i verden. Og at nu er tiden inde til at undersøge det og udfolde det?

– Hvis ja; vil jeg invitere dig med på en rejse (måske dit livs rejse), hvor du lærer dig selv at kende indefra – hvem du er i din kerne, og hvad dit hjerte længes efter at udtrykke og bringe ind i verden.

intelligente hjerte

Det er en forunderlig rejse ind i hjertets visdom.

En rejse hen imod helhed og dyb tilfredsstillelse.

En rejse, hvor du bevæger dig fra tvivl til tillid og fra fastlåsthed til frigørelse.

En rejse, hvor du opdager og udfolder dit potentiale, så du kan bidrage med dét, du kom her for at bidrage med.

Det er en rejse, som vil udvikle dig både personligt og fagligt (hvad end dit ’fag’ består i), og som vil gøre dig klar til at møde fremtiden med mod, integritet og kærlighed.

At udvikle dit personlige lederskab fra hjertet er at gå vejen

Personligt lederskab fra hjertet handler om at komme tilbage til og udfolde den, du i sandhed er, samt finde kreative måder at udtrykke det på – dér, hvor du er.

Når du bruger din tid og ressourcer på at gøre dét, der virkelig betyder noget, vil du skabe et liv, der i den grad har værdi, mening og formål.

I de skridt du tager hen imod at blive mere dig selv, mere sandt dig selv, mens du tjener andre, bliver din egen unikhed tydeligere.

Gruppe-mentorforløbet er derfor ideelt for dig, der arbejder med mennesker eller på anden måde har ’en aktie i’ andre menneskers udvikling og trivsel – det være sig som leder, HR-konsulent, lærer, pædagog, coach, terapeut eller forælder.

Du ved, at du må gå vejen selv for at kunne hjælpe andre.

Når du tager personligt lederskab fra hjertet, arbejder du ’indefra og ud’.

Det betyder, at du lever ud fra princippet om, at indre transformation går forud for ydre transformation. Du ved, at din primære opgave går ud på at blive hel som menneske og møde verden fra den helhed.

Du er derfor villig til at arbejde med dig selv på det dybt personlige plan, så du kan være den forandring, du ønsker at se i verden.

Det er din mulighed for én gang for alle at lære, hvordan du bruger dig selv og dine unikke talenter optimalt.

dårligt humør

Det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med:

“Jeg har været så heldig, at deltage i et af Marianne Nygaard’s forløb.
Dette har for mig været det mest givende og mest inspirerende jeg har deltaget i.
Det har samlet alt, hvad jeg tidligere har lært på andre uddannelser og kurser i forhold til psykologi og personlig udvikling.
Dette kursus har været en slags uddannelse for mig, det har givet mig mere end noget andet, jeg har beskæftiget mig med.
Der har været en dybde, som jeg ikke har oplevet andre steder, som lige har givet det sidste, som jeg har manglet fra det andet

– og det har bare været super fedt!
Forløbet hos Marianne blev en kæmpe hjerte og øjenåbner for mig.
Siden forløbet har jeg brugt min nye viden og erfaring privat samt i mit arbejde som psykoterapeut.
Marianne er en dygtig formidler, som er enorm behagelig at lytte til. Hun er hjælpsom, hjertevarm og hurtig til at svare med det samme.

Samtidig har jeg oplevet Marianne som en yderst kompetent kvinde med fagligheden i orden.
Jeg giver Marianne Nygaard mine varmeste og bedste anbefalinger herfra.”

Mirja Kristensen, Freelance sangerinde og praktiserende psykoterapeut

Gruppe-mentorforløbet er for dig, hvis …

✅ Du har erfaring med at arbejde med dig selv og din personlige udvikling. Men du har svært ved for alvor at bruge de ting, du har, lært til at skabe dét, du længes efter. Du føler derfor, at du står i stampe og stadig sidder fast i gamle mønstre og vaner, hvilket er frustrerende og deprimerende.

✅ Du har en idé, et projekt eller en passion, som er dit ’hjertebarn’, og som du brændende ønsker at føre ud i livet, men … det føles måske lidt ’risikabelt’ og fornuften vinder igen og igen.

✅ Du betegner dig selv som et omsorgsfuldt, hjertevarmt og givende menneske, men du har det alligevel svært med relationerne i dit liv – både privat og arbejdsmæssigt. Du har svært ved at håndtere konflikter, sætte sunde grænser og sige til og fra med god samvittighed.

✅ Du oplever ofte, at du går på kompromis med din integritet og dine inderste værdier i forsøget på at gøre andre glade og forme dig efter andres ønsker. Og du har lært (måske på den hårde måde), at det aldrig ender godt. Så nu skal det ændres!

✅ Du stræber efter at være den bedste udgave af dig selv og gøre en forskel i verden. Du ved, at du indeholder meget mere, end du tør udtrykke lige nu, og det er mega frustrerende.

✅ Du ønsker dybt inde at åbne til flere af dine indre ressourcer og udfolde mere af dit medfødte potentiale, hvilket vil sige at vække mere af dét, der allerede er inden i til live, og gøre fuldt brug af dine unikke talenter.

✅ Du ved inderst inde, at du har rigtig meget at bidrage med til verden, og du frygter samtidigt, at det bare er noget, du bilder sig selv ind.

✅ Du har svært ved at forblive stærk og centreret, når du møder modstand og når livet er svært. Din frygt for at fejle, ikke at være god nok, eller ikke at slå til stjæler din indre ro og dræber din kreativitet. Og når du møder modgang, har du en tendens til at tvivle på dig selv, dine livsprocesser og dine evner.

✅ Du foretrækker en ’grupperejse’ frem for en ’individuel rejse’, fordi samværet og delingen med andre undervejs betyder meget for dig. Du er derfor villig til at forpligte dig helhjertet til at tage aktivt del i gruppen. Og dermed både forpligte dig til din egen udvikling og bidrage til de andres.

✅ Du VED, at du har brug for hjælp til at komme fra punkt A til punkt B. En hjælp, der er mere dybdegående og skræddersyet end bøger, online kurser og diverse workshops.

helhjertet selvværd

Nu er jeg endelig i stand til at give mig selv det liv, jeg ønsker allermest:

”Dit forløb levede både op til mine forventninger og mine håb.
Jeg har aldrig før været på et forløb, der har givet så meget mening og været så udbytterigt som dét, jeg har været på hos dig.
Jeg vil helt klart sige, at jeg nu er i stand til at at give mig selv det liv, jeg ønsker allermest.
Du har en evne til at skabe et trygt rum, hvor sandheden kan komme frem – no bullshit!
Dit forløb har givet mig de værktøjer, jeg har brug for på vejen til at leve mere helhjertet.
Jeg har en klar fornemmelse af, at jeg nu er i stand til at skabe det liv, jeg altid har drømt om.
Min oplevelse af Marianne er, at hun er utrolig kompetent, hjertelig og inspirerende.
Jeg vil til enhver tid anbefale forløbet til alle, der er klar til et seriøst udviklingsforløb.”


– Heidi Rosengreen

6 måneders intensivt forløb – online og offline

Det er et dybtgående, intensivt forløb over 6 måneder, som foregår både online og offline, som starter søndag d. 8. januar kl. 10-15 med Kick-off møde i København

Når du deltager på vores gruppe-mentorforløb, får du både et solidt fundament at stå på og et uvurderligt indre kompas, som altid vil lede dig i den rigtige retning.

Du får redskaber til at komme hjem i dig selv, genfinde din inspiration og bruge din skaberkraft til glæde og gavn for både dig selv og dem omkring dig.

Med enkle, kraftfulde, hjerteintelligent-baserede øvelser og processer støtter forløbet dig i at genopbygge indre harmoni og styrke. Du bliver bedre til at fokusere din energi, og bruge dine ressourcer på dét der er vigtigt frem for at
sprede din energi og bruge den på adspredelse og overspringshandlinger. Det udvander blot dit fokus og fjerner dig fra dig selv.

Det er uden tvivl DET MEST interessante og relevante kursus, jeg nogensinde har taget:

”Marianne, dit forløb har i den grad levet op til mine forventninger.
Jeg har – præcist som jeg ønskede det – lært at forstå og bruge mit hjerte til at navigere med,
og det har åbnet døre til en helt ny forståelse af, hvad vi som mennesker rummer og har af skjulte potentialer.

Det er en helt ny måde at være i verden på.
Og de redskaber, jeg har fået med, vil jeg kunne bruge igen og igen, efterhånden som jeg fortsat udvikler mig.
Det er uden tvivl DET MEST interessante og relevante kursus, jeg nogensinde har taget.
Helt konkret har jeg oplevet at tune ind på en ny frekvens, hvor der er større mening og forståelse af, hvem jeg er,

og hvordan jeg kan bidrage kærligt i verden.
Jeg står ved mig selv i langt flere situationer, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.
Fordi jeg har lært at lytte til mit hjerte og være autentisk. Det har givet en indre ro og styrke.
Nærværet og fællesskabet har for mig været stærkt, og så givtigt at vi kunne sparre med hinanden.
Jeg vil anbefale det varmt alle steder.
Tusind tak fordi du har skabt dette kursus Marianne, det er en gave og et kærligt bidrag til verden ❤”


– Rikke Pelter

Du har brug for støtte og fællesskab for at kunne leve og arbejde fra hjertet

Betragt forløbet som en form for uddannelse i det menneskelige potentiale, hvor du både lærer at lede dig selv fra hjertet og dernæst at hjælpe andre med at blomstre.

Det er kærlighed til læring, som omfatter hele din person.

Det vil hjælpe dig med at udvikle dit hjertes intelligens og øge din hjertebevidsthed, så du oplever større personlig integritet og helhed både privat og arbejdsmæssigt.

Vores rejse sammen er delt op i tre faser, som hver har sit eget tema:

Første fase handler om, at blive fortrolig med hjertet, så du kan bruge det aktivt.

Anden fase handler om alt dét, der forhindrer og står i vejen for at hjertet kan udfolde sig.

Tredje fase handler om lederskab fra hjertet og om at VÆRE forandringen.

Vi går i dyden med dine gyldige behov, dybeste længsler og unikke talenter, så du kan skabe dit liv fra hjertet, og dermed gå ud i verden og bidrage med den du er, og dét du kan.

Det betyder, at du får roen og styrken til at vise dig, som du er, og møde mere kraftfuldt op i verden, så du kan udfolde dit medfødte potentiale – til glæde og gavn for dig selv og verden omkring dig.

Når du lærer at forstå dine gyldige behov og dit hjertes sprog, kan du begynde at udnytte deres kraft i dit daglige liv til at øge din energi, vitalitet og kærlighed til livet.

Det vil sige, at du finder din egen rytme for, hvordan du trives og blomstrer. Resultatet er, at du bliver optimalt velfungerende og effektiv i alt, hvad du foretager dig.

en leder

Jeg føler endelig, at jeg har fået et fundament at stå på, og at jeg kan begynde at trække kraften hjem:

”Wauw Marianne, mange brikker falder på plads her gennem din viden, erkendelser og meget konkrete måde at formidle det på.
Jeg har været på rejsen med personlig udvikling gennem mange, mange, mange år. Dit forløb her fletter de uendelige løse ender sammen for mig, og giver mig en så konkret forståelse af følelser, kærlighed og eksistens, som jeg har savnet.
Jeg får svar på så mange frustrerende, smertefulde oplevelser og endeløs søgen efter veje til healing og mening.

TAK af hjertet ❤
Jeg føler endelig, at jeg har fået et fundament at stå på, og at jeg kan begynde at trække kraften hjem.”

– Anne

En komplet pakke til faglig og personlig udvikling: Undervisning, processer og sparring

💜 6 måneder med udfordringer, dybe indsigter og transformerende handlinger.

💜 3 heldagsmøder med 5 timers koncentreret og dybtgående praktisk erfaring, guidning og sparring.

💜 6 moduler med læring, ny viden, øvelser og processer i form af lydfiler med tilhørende arbejdsark, som du kan bruge igen og igen.

💜 11 online Q&A sessioner af 2 timers varighed, hvor du kan stille spørgsmål til månedens tema, dele dine oplevelser og erfaringer, bliver coachet på specifikke problemstillinger samt høre om og lære af de andres oplevelser, erfaringer og spørgsmål. Det foregår i et online klasseværelse, så vi både kan se og høre hinanden.

💜 En lukket gruppe på Facebook, hvor du i fortrolighed løbende kan dele og sparre med de andre i gruppen. Det er et forum for ligesindede, hvor du bliver set og hørt – og kærligt skubbet i den rigtige retning. Du vil også kunne stille spørgsmål til mig gennem det lukkede forum, og jeg vil svare dig inden for 24 timer.

💜 En ‘buddy’, du mødes med en gang om ugen, hvor I hjælper hinanden med at praktisere og holde momentum.

💜 Bonus: En individuel session med mig over telefonen, hvor vi fokuserer på dét, du har allermest brug for at arbejde med, så vi sikrer, at du får mest muligt ud af gruppe-mentorforløbet. (Værdi: 1200,- kr.)

Jeg har fået meget mere indre styrke, livsenergi og handlekraft:

“Jeg har deltaget i Marianne’s første Mastermind Program. Det har været en meget inspirerende og lærerig rejse, som så absolut levede op til mine forventninger.
Marianne har på sin passionerede, motiverende og professionelle facon, givet os værktøjer til at bruge hjerte-energien som ressource.
Jeg har fået en større indsigt i mig selv, som har givet mig meget mere indre styrke, livsenergi og handlekraft.

Det var et helt vild powerfuldt og meningsfuldt forløb, hvor jeg har fået lærdom og visdom, som jeg kan tage med mig ud i livet – og bruge resten af livet. Jeg kan varmt anbefale forløbet.”

– Charlotte T.

Tid til at træffe en beslutning

Hvis beskrivelsen af dette gruppe-mentorforløb taler til dig, og du kan mærke, at det er det rigtige for dig, så lyt til det.

Hvis du oplever en genkendelighed og sandhed i det og kan mærke, at der er brug for noget andet, end dét, du har lært (indtil nu), så lyt til det.

Hvis det har vækket noget i dig, og du har en længsel efter at lande i dig selv og i verden, så lyt til det.

Dette forløb vil med garanti sætte dig fri til at leve det liv, du er født til at leve.

Du får hele pakken (inkl. møder, materialer, lukket online forum og individuel session) til en unik early-bird-pris, når du tilmelder dig senest d. 15/12 på KUN:

10.500,- kr. (Du sparer 3000,- kr.)

Pris efter d. 15/12: 13.500, – kr.

Der er et begrænset antal pladser på dette forløb, så hvis du ved, at det er noget for dig, så tilmeld dig NU.

Tilmeldingen er lukket!

fortrydelser

Det har i den grad været alle pengene værd, og jeg ville bestemt købe dette forløb igen, nu hvor jeg ved, hvad det er:

” Da jeg først læste om dit forløb, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle deltage.
Og det viste sig at være så meget mere, end jeg havde regnet med.
De ting jeg har lært, vil jeg kunne bruge igen og igen, efterhånden som jeg fortsat udvikler mig.
Jeg anbefaler dit forløb varmt alle steder. Og selv om det kan være en stor investering, er det det hele værd. Rent faktisk havde jeg ikke selv pengene til det, men jeg vidste bare, at jeg skulle med, så jeg talte med min chef om det, og så fandt vi ud af det på den måde.
Opbygningen af forløbet har virkelig fungeret godt. Det har været som at rejse efter et udførligt landkort.
Marianne er den eneste formidler i Danmark, jeg er stødt på, der er velfunderet og ægte omkring, hvad hjertet er og kan. Hun lever dét, hun underviser, hvilket gør, at hun er i stand til at guide på en autentisk, helhjertet og effektfuld måde.”

– Rikke Pelter

Vigtige datoer du skal skrive i kalenderen:

Kick-off heldagsmøde: Lørdag d. 8. januar kl. 10-15 i København

Q&A 1 online møde: Mandag d. 16. januar kl. 19-21

Q&A 2 online møde: Mandag d. 30. januar kl. 19-21

Q&A 3 online møde: Mandag d. 13. februar kl. 19-21

Q&A 4 online møde: Mandag d. 27. februar kl. 19-21

Q&A 5 online møde: Mandag d. 13. marts kl. 19-21

Heldagsmøde offline: Lørdag d. 25. marts kl. 10-15

Q&A 6 online møde: Mandag d. 3. april kl. 19-21

Q&A 7 online møde: Mandag d. 17. april kl. 19-21

Q&A 8 online møde: Mandag d. 1. maj kl. 19-21

Q&A 9 online møde: Mandag d. 15. maj kl. 19-21

Q&A 10 online møde: Mandag d. 22. maj kl. 19-21

Q&A 11 online møde: Mandag d. 12. juni kl. 19-21

Afsluttende heldagsmøde: Lørdag d. 24. juni kl. 10-15

Jeg har til overflod fået redskaber, der hjælpe mig med at gøre mit liv til et mesterværk:

”Hvis du har fundet Marianne (på nettet), læst om og fordybet dig i Mariannes perspektiv på livet og på personligt lederskab fra hjertet, så er jeg overbevist om, at du rummer den længsel efter at leve efter dit hjerte og blive spillevende i dit liv, som Mariannes mentorforløb er et svar på.
Jeg blev selv ved med at vende tilbage til Mariannes hjemmeside. Jeg kunne ikke slippe de budskaber, som hendes tekster rummer. Jeg var virkelig fascineret af den klogskab, som Mariannes tekster emmer af, og som resonerer dybt i mig.
Mentorforløbet er meget veltilrettelagt og meget fyldigt. Jeg har til overflod fået redskaber til at arbejde med hjertets længsel helt konkret, så jeg kan gøre mit liv til et mesterværk.
Det er et enormt glædesfuldt arbejde og bestemt ikke et quick fix. Deri glæden. ”

– Jeanette Magne

Lyt her til det intro- & info-møde jeg afholdt om gruppe-mentorforløbet:


Lige her til sidst …

Dette mentorforløb er virkelig et forløb, som er i overensstemmelse med mit hjertes formål. Og jeg VED, at det vil gøre en stor forskel for dig, der går helhjertet ind i det.

Jeg har mere end 15 års erfaring med dette arbejde, og alle ideer, metoder og processer i forløbet er skabt ud fra min egen personlige erfaring og research så vel som mit eget arbejde med klienter og kursister som mentor, guide og underviser.

Hver gang jeg har brugt materialet i min konsultation og på mine kurser, har jeg set og oplevet, at det har en enorm og transformerende effekt.

Så jeg håber, at du vil med.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.

Det kan du gøre på mail: kontakt@mariannenygaard.com

Kærlig hilsen

Marianne

Ps. Hvem er forløbet IKKE for?

Jeg kan guide, støtte og hjælpe dig, men jeg kan ikke gå vejen for dig!

Derfor er gruppe-mentorforløbet IKKE for dig, hvis du:

♦ Er i offerrollen og mener, at det er alle andres skyld og ansvar, at dit liv ser ud, som det gør.

♦ KUN er interesseret i at kradse lidt i overfladen og ikke er interesseret i at gå dybt og virkelig
være ærlig over for dig selv.

♦ Ikke er villig til at blive personligt udfordret, og derfor bakker ud, når det bliver hårdt og svært.

♦ Leder efter et quick fix eller en magisk pille som ’løsningen’ på dine problemer.

♦ Synes at denne slags information og udviklingsforløb burde være gratis og ikke er villig til at
investere i dig selv og dit liv.

♦ Er af den opfattelse, at det er mit ansvar, hvor meget du rykker dig, og hvilke resultater du får.

♦ Primært er interesseret i at holde fast i dine (begrænsede) idéer om, hvordan det bør være og
bør foregå, og ikke er åben for at træde ud i det ukendte og opleve noget nyt.

♦ Er en brokkerøv, som hellere vil brokke dig og være sur og muggen, end at gøre dét, der skal
gøres og tage de skridt, der skal til for at en transformation er mulig.

♦ Er mere optaget af, at den ydre verden ændrer sig, og at du ’får det for pengene’, du forventer,
end at være åben for at modtage noget helt nyt, du ikke havde forventet eller regnet med.