Længes du efter at have:

 

♥ Frihed til at handle som det menneske, du gerne vil være ♥

Så du kan engagere dig helhjertet, være den bedste udgave af dig selv og gøre de ting, der virkelig betyder noget for dig i dit liv.

♥ Mod til at ’stå op for dig selv’ og anerkende dit eget værd som menneske ♥

Så du kan sætte grænser med kærlighed og træffe de livsvigtige beslutninger, som for alvor påvirker din livskvalitet og livsglæde.

♥ Styrke til at følge dit hjerte og skabe det liv, du ønsker dybt inde ♥

Så du kan følge dét, der er sandt for dig og leve dit liv fuldt og helt.

 

Hvis ja, så er denne workshop-startpakke UDEN TVIVL for dig!

 

Den stærkeste drivkraft i det menneskelige liv er personlig frihed – på alle planer.

Hvilket vil sige:

♥ Friheden til at sige ”ja” og ”nej” uden frygt.

♥ Friheden til at følge dit hjerte uanset hvad andre omkring dig mener og tænker.

♥ Friheden til at vise dig som dén, du er.

♥ Friheden til at gøre de ting, der virkelig betyder noget for dig i dit liv.

 

Selv om vi i dagens Danmark har en høj grad af frihed til at handle, tænke og tale, som vi vil, så oplever rigtig mange – paradoksalt nok – IKKE den indre frihed, der er altafgørende for at kunne gøre brug af den ydre frihed.

Det var også tilfældet med Maria, som efter et forløb hos mig sagde:

”Det bedste, jeg har fået ud af forløbet, er friheden til at være mig selv. Det lyder måske banalt, men det er virkelig en STOR ting for mig, for det har jeg aldrig rigtig kunnet være. Jeg oplever nu en indre frihed, der gør, at jeg rent faktisk er ligeglad med, hvad andre tænker og mener om mig og mine valg. Og jeg kan nu ’bare være mig selv’. Det er det fedeste i verden, fordi det giver mig SÅ mange nye muligheder i livet. Jeg hviler SÅ meget mere i mig selv og tør vise mig, som jeg er”.

 

Hvad holder dig tilbage?

Måske oplever du også, som Maria, at du sidder fast i gamle mønstre, og at du ikke er fri til at være og gøre dét, du længes allermest efter.

Hvis ja, så er du ikke alene!

Ud fra mit arbejde – både med mig selv og med tusindvis af mennesker, jeg har hjulpet – har jeg klart identificeret, hvad der holder os tilbage fra at handle ud fra hjertet og leve livet fuldt og helt.

Og jeg har ud fra denne viden skabt en workshop-startpakke, som klæder dig på til at skabe varige forandringer i dit liv.

Hver dag og hvert øjeblik er vi alle i stand til at skabe og genskabe vores liv – uanset hvordan det ser ud lige nu.

 

Når hjertet viser vej

At følge hjertets vej er en måde at leve på, der involverer øget integration, helhed og ubetinget kærlighed. Det kræver en villighed til at lytte til den impuls, der trækker dig hen imod at realisere dit fulde potentiale.

Hjertet er ikke bare en pumpe, der pumper blod rundt i kroppen. Det er et organ, der føler og tænker.

Men modsat det rationelle sind, føler og tænker hjertet intuitivt og kreativt med kærlighed, medfølelse, samhørighed og enhed.

 

Rejsen fra hoved til hjerte

I denne workshop-startpakke ”Frihed – Modet til at være dig selv og skabe dit liv fra hjertet” får du de grundlæggende værktøjer, som gør dig i stand til at udvikle dit hjertes intelligens og øge din hjertebevidsthed, så du kan opleve større personlig frihed og samtidig være i stand til at yde dit bidrag til, at verden udvikler sig i en på alle måder sund retning.

Jeg guider dig igenem forskellige øvelser og processer, som viser dig, hvordan du åbner dit hjerte, hvordan du kommer hjem i dig selv, og hvordan du bringer liv og vitalitet til de steder, hvor du er såret og har lukket dit hjerte.

Jeg viser dig, hvordan du kan udvikle en sund relation med dig selv, med andre og med livet ved at finde og transformere de barrierer, du har bygget op inden i dig, som forhindrer dig i at give og modtage kærlighed frit.

Du får de vigtigste redskaber til at skabe stærke og sunde relationer, så du – lige gyldigt hvor du er, og hvem du er sammen med – kan være nærværende, autentisk og kommunikere fra hjertet. (Og, så du bliver set, hørt og forstået.)

Sandheden er, at du aldrig vil få personlig frihed, hvis ikke du er villig til at udtrykke mere af, hvem du er over for andre – ligegyldigt om du finder det behageligt eller ej.

 

Dette får du:

Denne workshop-startpakke indeholder optagelsen fra 3 online workshops, arbejdsark til de 3 workshops samt en 39-siders e-bog.

 

Workshop 1: Det intelligente hjerte – Sådan udvikler du hjertets potentiale Frihed

I den første workshop får du et indblik i ’Det intelligente hjerte’.

Du lærer om:

♥ De interessante videnskabelige opdagelser, og hvorfor de er vigtige.

♥ 4 af hjertes grundlæggende egenskaber og bliver guidet gennem en oplevelse af det.

♥ Et par af de vigtigste principper, som er altafgørende for, at du kan udvikle dit hjertes intelligens og potentiale.

Og til sidst guider jeg dig igennem en øvelse, som gør dig i stand til tage de første skridt hen imod at skabe dit liv fra hjertet.

 

Workshop 2: Sand Kærlighed – Kunsten at skabe relationer fra hjertet

I den anden workshop vil jeg invitere dig til at udforske dit hjertet som katalysator for dét, jeg kalder sand kærlighed, og hvad der skal til for at skabe relationer fra hjertet.

Du lærer om:

♥ Hvad kærlighed i virkeligheden er.

♥ Sandheden om relationer og hvorfor det er så svært for så mange af os.

♥ Hvad der skal til for at skabe de relationer, vi længes mest efter.

Og jeg guider dig igennem de første skridt hen imod at møde andre med et åbent hjerte.

 

Workshop 3: Ægte transformation – Gør dine snubletråde til dine trædesten

I den tredje workshop inviterer jeg dig til at udforske din indre struktur, dine mønstre og din måde at være i verden på.

Du lærer om:

♥ Hvad ægte transformation i virkeligheden er.

♥ Forskellen på et åbent og et lukket hjerte og hvorfor det er så vigtigt at kende forskel.

♥ Hvordan du gør dine sår til din visdom og din sårbarhed til din styrke.

♥ Hvordan du kommer hjem i dig selv og opbygger et betingelsesløst venskab med dig selv.

Derudover guider jeg dig igennem flere forskellige øvelser, som alle hjælper dig med at skabe transformation.

 

E-bog: Kunsten at skabe et helhjertet liv – Sådan navigerer du gennem livet med hjertet som kompas

Det er en 39-siders e-bog, som du får både som pdf og som lydbog. 

Og, hvor:

♥ Du får et indblik i hjertets intelligens; hvad det egentlig betyder, og hvorfor det er vigtigt.

♥ Du lærer om helhjertet selvværd, og du får redskaber til, hvordan du kan praktisere det i din hverdag.

♥ Du får en guide til, hvordan du kan kommunikere fra hjertet, så du kan skabe stærke og sunde relationer. Og du får de ti bud for, hvordan du kultiverer nærvær – i dine relationer og i dit liv.

♥ Du lærer om, hvorfor det er så vigtigt både for dig selv og dem omkring dig, at du har hjertet med på arbejdet – også selvom, du lige nu ikke er i dit drømmejob.

Og, du får inspiration til, hvordan du kan begynde at følge din passion på arbejdet, ligegyldigt hvad du beskæftiger dig med.

♥ Du får et indblik i, hvad intuition er.

Og, hvordan du kan begynde at lytte mere og mere til den i din hverdag, så du kan bruge den som en indre GPS i forhold til at træffe de vigtige beslutninger i livet – hvad end det er i din karriere, i dine relationer eller i forhold til dit helbred og velvære.

♥ Og ikke mindst, så får du værdifulde øvelser, som hjælper dig med at kultivere hjertes naturlige tillid, så du kan begynde at opbygge sand indre tryghed fremfor falsk tryghed gennem kontrol.

 


Din investering er: 1395,- kr

 

Læs her hvad tidligere deltagere siger:

“Tusind tak for en fantastisk workshop – den bedste online workshop jeg har været til. Jeg fik så mange nye aha-oplevelser”, Britta

Tusind tak for i aften, det var bare super godt. Jeg glæder mig til optagelsen, fordi jeg skal helt sikkert høre det igen”, Susanne

“Tak for en god og interessant workshop, Marianne. Vi ses næste gang. Jeg fik en del ny viden med. Tak :-)”, Maria

“Tusinde tak for en dejlig workshop, vil virkelig glæde mig til den næste. Det er længe siden jeg har lavet så kraftfulde/virksomme øvelser som disse hjerteøvelser – især i mødet med mit fremtidige selv 🙂 Igen tusinde tak”, Pernille

”Kære Marianne. Tak fordi jeg måtte høre dine workshops. De har været virkelig gode, især fordi der har været en veksling af “teori” og øvelser. Jeg synes, at de har givet en god selvindsigt og viden. Som du er virkelig god til at formidle”, Anette

“Kære Marianne. Tusind tak for “Frihed – Modet til at være dig selv og skabe dit liv fra hjertet”. Der er så meget materiale og guld i denne pakke. Jeg lytter til det igen og igen – der er hele tiden noget nyt, jeg ikke har hørt.”, Sofie

 

Frihed

Med enkle, kraftfulde hjerteintelligent-baserede øvelser og processer, støtter denne workshop-startpakke dig i at genopbygge indre harmoni og styrke.

Du lærer at centrere dig selv og skabe valgmuligheder med frihed selv i stressende og følelsesmæssigt udfordrende situationer og omstændigheder.

Du får skovlen under dét, der forhindrer dig i modigt at møde de risici, der er ved ægte intimitet og nærhed.

Du kommer hjem i dig selv og tager de første store skridt hen imod personlig frihed – og åbner dermed døren til et meget mere tilfredsstillende liv både fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og spirituelt.

 

Sådan bliver det leveret:

Materialet er online. Det vil sige, at du downloader det – og så er du igang. Uanset, hvor i verden du befinder dig. Du kan tage det i et hug, eller i små bidder.

De tre workshops ligger som lydfilder. Det betyder, at du kan trykke pause, spole frem og tilbage, og genhøre alt det, du vil.

Arbejdsark til de online workshops ligger som pdf-fil, som du kan skrive ud og bruge igen og igen.

E-bogen ligger både som pdf-fil og som lydbog, så du kan bruge den, som det passer dig bedst.

 


Din investering er: 1395,- kr.

 

Set i lyset af hvad det koster dig at leve et liv fyldt med stress, bekymring, utilfredshed, konfliktfyldte relationer, manglende glæde og mening, er denne investering meget lille. Blot spørg dig selv, hvad det koster dig at overhøre dit hjertes længsel og fortsætte, som du lever nu?

Som Einstein sagde: “Definitionen på vanvid er at gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat”. Denne workshop-startpakke vil med garanti guide dig til at stoppe vanviddet og gøre noget andet, end du plejer – og dermed også få et andet resultat.

Kærlig hilsen
Marianne