Lyt her til mit gratis webinar: Hvad holder dig tilbage? De 4 største grunde til at du ikke lever det liv, du ønsker allermest.

 

♥ Frigør dit medfødte potentiale & Opfyld dine inderste ønsker ♥

Hjertets intelligens

 

Har du et ønske om at:

♥ Leve fra hjertet i alle områder af dit liv?

♥ Være lederen i dit eget liv og leve et helhjertet liv?

♥ Opfostre hjerteintelligente børn, og du ved, at du må være det selv først?

♥ Bidrage og gøre en forskel til glæde og gavn for både dig selv og andre – måske du har et budskab, et projekt, en idé eller andet på hjertet, du ønsker udbrede til verden?

♥ Skabe en helhjertet arbejdsplads, som du er leder af og er bevidst om, at du selv må gå forrest?

Hvis ja; så VED du måske også dybt inde, at dét at leve hjertets kvaliteter IKKE er luksus eller ‘nice-to-have’, men en nødvendighed?

Og du er klar til at VÆRE dén forandring, du ønsker at se – derhjemme, på arbejdet og i verden?

 

Hver dag og hvert øjeblik er vi alle i stand til at skabe og genskabe vores liv – uanset hvordan det ser ud lige nu.

 

Forestil dig, hvordan dit liv vil se ud, hvis du endelig langt om længe fik ’den gyldne nøgle’ til at transformere dit liv til det liv, du altid har drømt om at leve:

”Jeg vil betegne det som livslæring; Det har været en sand gave at være med på dette forløb”, tidligere deltager.

 

Hvis du fik modet til at ’stå op for dig selv’, kende dit eget værd som menneske, sætte grænser med kærlighed og træffe de livsvigtige beslutninger, som for alvor påvirker din livskvalitet og livsglæde:

”Jeg er blevet så meget bedre til at træffe beslutninger i forhold til, hvad der er bedst for mig i stedet for, hvad andre forventer”, tidligere deltager.

 

Hvis du fik redskaberne til at skabe stærke og sunde relationer, så du – lige gyldigt hvor du er, og hvem du er sammen med – kan være nærværende, autentisk og kommunikere fra hjertet så du bliver set, hørt og forstået:

”Jeg er kommet hjem i mig selv og er blevet meget bevidst om, hvilke relationer i mit liv, der betyder mest, og som jeg virkelig ønsker at fokusere min energi på. Jeg fik bl.a. en stor aha i forhold til erkendelsen af, at jeg har kæmpet for stærke relationer de forkerte steder, med mennesker som egentlig ikke betyder så meget. Og jeg har fået et helt andet forhold til min datter”, tidligere deltager.

”Jeg møder andre mennesker helt anderledes end jeg har gjort før. Jeg har åbnet hjertet for dem og møder dem med kærlighed – og det er ikke sådan, at livet er blevet lyserødt – men jeg kan mærke en meget større glæde og større oplevelse af livet. Livet er blevet rigere”, tidligere deltager.

 

Hvis du fik en dybere forståelse af dine unikke gaver og dit formål, så du kan skabe det arbejdsliv, du ønsker allermest. Og du fik inspiration til, hvordan du kan begynde at følge din passion på arbejdet, lige gyldigt hvad du beskæftiger dig med:

”Jeg har fået så mange nye indsigter og nye måder at se tingene på, som jeg virkelig konkret kan bruge i mit arbejde”, tidligere deltager.

 

Hvis du fik redskaberne til reducere den stress, du oplever i ’negative’ og pressede situationer, så du dermed undgår langvarig stress og udbrændthed. Og så du kan leve et sundt liv med velvære og høj livsenergi:

”Jeg har fået det så meget bedre meget hurtigere, end jeg troede var muligt”, tidligere deltager.

”Det har givet mig et energiboost uden lige at være med”, tidligere deltager.

 

Hvis du endelig langt om længe fik friheden til at handle, som det menneske, du gerne vil være. Så du kan engagere dig helhjertet, være den bedste udgave af dig selv og gøre de ting, der virkelig betyder noget for dig i dit liv:

“Det bedste, jeg har fået ud af forløbet, er friheden til at være mig selv. Det lyder måske banalt, men det er virkelig en stor ting for mig, for det har jeg aldrig rigtig kunnet være. Jeg oplever nu en indre frihed, der gør, at jeg rent faktisk er ligeglad med, hvad andre tænker og mener om mig, og jeg kan ‘bare være mig selv’. Og dét er bare det fedeste i verden, fordi det giver mig SÅ mange nye muligheder i livet. Jeg hviler SÅ meget mere i mig selv og tør vise mig, som jeg er”, tidligere deltager

 

Forholdet til dig selv og dit eget værd som menneske

For at kunne leve et hjerteintelligent liv må du træffe valget ’at være leder i dit eget liv’. Rigtig mange mennesker har ikke truffet dette valg, og har derfor overladt det til andre at lede deres liv.

Hvis du ønsker at leve ’et helt liv’, hvor du indfrier dine dybeste ønsker og længsler, må du først være villig til at tage det fulde ansvar for dit liv, være autentisk og ’stå op for’ dét, du helhjertet tror på.

Din relation med dig selv er den vigtigste relation i dit liv, og den vil skinne igennem i alle områder af dit liv. Hvis du ikke har en ægte og dybtfølt relation med dig selv, kan du heller ikke have det med andre mennesker.

Derfor handler det om, hvordan du ’dealer’ med dine indre forsvarsmekanismer som afholder dig fra at være, gøre og have dét, du længes efter; hvilket vil sige din tvivl, din frygt, dine undskyldninger og begrænsende historier.

Det plejede at være en metafor, når vi talte om hjertets intelligens – det er det ikke længere, det er nu et videnskabeligt faktum!

Når det er sagt, så har hjertet stadig en symbolsk værdi, fordi hjertet i vores sprog repræsenterer helheden, hjertet repræsenterer følelserne, hjertet repræsenterer intuitionen, hjertet repræsenterer autenticitet, hjertet repræsenterer sandhed, og hjertet repræsenterer visdommen.
Alt dét der er svært at sætte på formel og putte ind i et regneark!

notebook_655x464

Rejsen

Over 6 måneder vil jeg guide dig fra hoved til hjerte.

♥ Du vil blive guidet gennem frygt, indre blokkeringer og sårbarhed for til sidst at lande lige dér, hvor du VED, at alt er muligt.

♥ Lige dér hvor du har det indre mod, der skal til for at GØRE dét, du drømmer om.

♥ Og hvor du kan skabe de største forandringer både for dig selv og andre.

 

Måske du kan genkende en eller flere af følgende ønsker og længsler:

♥ Du længes efter mere tid og overskud til at udfolde din kreative side, så det bliver en større del af dit liv.

♥ Du har et budskab, som du ønsker at give videre til andre – fordi du har været gennem en svær livskrise; sorg, skilsmisse, svær sygdom osv. – men er bange for at stille dig frem, indtage scenen og være synlig.

♥ Du længes efter et karriereskift; til et arbejde, der er mere meningsfyldt, tilfredsstillende eller udfordrende end dit nuværende, men er usikker på, hvad det konkret skal være. Eller du ved godt, hvad det er, men er bange for at tage skridtet fuldt ud.

♥ Du længes efter i højere grad at turde gå med dét, der føles godt inden i, i stedet for hvad der er korrekt udadtil – og dermed mod til at gå efter dét, der giver sommerfugle i maven.

♥ Du har en idé eller et projekt, som er dit ’hjertebarn’, og som du brændende ønsker at føre ud i livet, men … det føles måske lidt ’risikabelt’ og fornuften vinder igen og igen.

♥ Du længes efter en ny model for lederskab – både af dig selv og andre; én som anerkender og omfavner den kompleksitet som er vores virkelighed, og som giver dig mulighed for at leve og lede med hjertet som kompas.

♥ Du længes efter at give mere slip på perfektionisten og give mere plads til din intuition og hjertefølelse.

♥ Du længes efter at træde ud af din komfort zone og gøre dit liv til et modigt eventyr.

♥ Du kæmper med selv-tvivl, bekymringer og frygt for, hvad andre tænker om dig og dine ideer – og ønsker at komme ud over disse begrænsninger.

 

Hvis du kan sige ja til blot en brøkdel af ovenstående vil mit nye forløb være det helt rigtige for dig.

Selvom at de ovenstående udfordringer synes meget forskellige, har jeg erfaret og oplevet, at der rent faktisk er en ’fælles løsning’; det er de samme processer og principper, som folk har brug for, og som har den samme transformerende effekt.

Den ’fælles løsning’ er at åbne hjertet, lytte til hvad det fortæller dig og bruge dets transformerende energi til at manifestere det, du ønsker allermest.

 

”Det her forløb har åbnet min verden, det har åbnet min nysgerrighed, og jeg har ramt ind i den kerne, der er inden i mig. Jeg vil sige at jeg er kommet hjem, at jeg er landet i mit hjerte. Jeg er blevet SÅ meget bedre til at træffe bevidste valg, som er ’tryk-testet’ inden i mig selv. Jeg vælger så meget mere med hjertet, og det giver mig så meget ro i de beslutninger, jeg træffer.

Jeg er blevet helten i mit eget liv. Før kunne jeg godt være et offer for andre mennesker og mine omstændigheder, men det er jeg ikke længere. Jeg tager ansvar for, hvad der er mit, og lader andre tage ansvar for, hvad der er deres.

Dit forløb har været en nøgle til mange ting, og jeg har fået et fundament at stå på, som jeg ikke havde før.

Det er et fantastisk forløb, og du leverer bare varen ud over, hvad der er forventeligt!”, tidligere deltager

Resultat

Efter endt forløb vil du være i stand til at:

♥ Møde udfordringer og forandringer med ro og klarhed – og dermed maksimere din evne til at træffe de bedste og mest hensigtsmæssige beslutninger.

♥ Få adgang til din intuition og kreativitet som er altafgørende for udvikling og vækst – og dermed skabe ’det nye’ som din hjernebevidsthed ikke kan tænke sig til.

♥ Navigere i det ukendte UDEN at gå i panik undervejs.

♥ Opnå følelsesmæssig frihed; følelser er hjertets sprog, så det er altafgørende, at du lærer at mestre dette sprog – og på sigt bliver flydende i det!

♥ Reducere den stress du oplever i ’negative’ og pressede situationer, så du dermed undgår langvarig stress og udbrændthed.

♥ Skelne mellem hvad der virkelig vil gøre dig lykkelig, og hvad der er falske ønsker, som ikke vil gøre dig lykkelig på den lange bane.

♥ Inspirere og guide andre mennesker på en måde som skaber engagement, samarbejde og udvikling.

♥ Være en aktiv medskaber af dét, der sker omkring dig; derhjemme, på arbejdet og i verden – i stedet for at være et offer for livets hvirvelvinde.

♥ Opløse det falske (og ikke-hjælpsomme) modsætningsforhold mellem hoved og hjerte, så du sikrer dig, at dit hoved og dit hjerte er på den samme rejse – og opleve mest mulig glæde på denne rejse.

♥ Få en dybere forståelse af dine unikke gaver og formål.

Hjerteintelligens er hverken et redskab, et værktøj eller en teknik. Det er derimod evnen til at åbne op for en medfødt ’kerneintelligens’, som vi alle har adgang til, men som mange af os har lukket ned for og har brug for (hjælp til) at åbne op for igen!

Det handler om at undersøge og være modig nok til at tage på den indre rejse, som vi alle må tage for at skabe dét, som vores hjerte længes efter at manifestere og bidrage med.

Der er ingen tvivl om, at vejen frem for menneskeheden er at lære at navigere gennem livet med hjertet som kompas – både individuelt og kollektivt.
Vil du med den vej?

button

Forløbet:

Dette forløb er en god blanding af hjerne og hjerte, af viden og visdom, af uddannelse og erfaring.

Jeg har selv et ben i begge verdener; den videnskabelige akademiske og den mere intuitive visdomsforståelse. Derfor er dette forløb en blanding af moderne viden, som sætter en overordnet ramme, tidligere tiders visdom, som bærer en dybere menneskelig erfaring samt praktiske øvelser og processer, som du med det samme kan integrere i dit liv.

“Materialet er så rigt, at det kan bruges igen og igen. Jeg får noget nyt ud af det hver gang, jeg lytter til det og arbejder med det”, tidligere deltager.

Jeg underviser dels ud fra, hvad jeg selv har lært på min egen rejse: Fra en karriere jeg IKKE elskede til at lave det jeg brænder for. Fra at være bange for at skrive fra hjertet, vise sårbarhed og ægthed til rent faktisk at GØRE det. Og fra at være bange for hvad andre tænkte om den jeg var, det jeg gjorde og det jeg sagde til at finde min indre power, være tro mod mig selv og tale min sandhed.
Dels ud fra de mønstre som jeg har set i mit arbejde med at hjælpe forskellige mennesker med at leve fra hjertet og bruge hjertet som kompas til at aktualisere deres drømme, ønsker og længsler.

 

Forløbet starter d. 6. februar 2017

 

Modul 1 – den første måned: Helhjertet forpligtelse og indsigt

Introduktion: Hvad er hjerteintelligens og hvorfor er det vigtigt? Den nyeste viden om hjertet og den ’kerneintelligens’, som vi alle er født med herunder: Hvordan dit hjerte sender og modtager essentielle informationer.

Du får redskaber til at kultivere intuition og indre viden, som kommer fra dit hjertes opmærksomhed. Hvordan du kan bruge dit hjerte som kompas, når du skal træffe vigtige beslutninger.

Du lærer om relationen mellem dit hjerte og din hjerne og hvordan du får adgang til mere af din hjernekapacitet – noget de fleste mennesker aldrig bruger. Du lærer at skabe balance mellem hjerte og hjerne og bruge dem til dét de hver især er bedst til.

Bliv ven med din indre kritiker, så han/hun ikke længere er en stopklods for dig. Det betyder, at du vil føle dig godt tilpas i og med dig selv det meste af tiden, og du vil opleve mindre frustration, færre indre konflikter og diskussioner med dig selv – og andre. Kort sagt; gøre op med tanken om, at du ikke er god nok, som du er!

Din indre mentor: Din indre mentor ’bor’ i dit hjerte. Det handler om at lære at lytte til den livstransformerende visdom som allerede er inden i dig, så du ikke længere behøver at finde svarene uden for dig selv.

 

Modul 2 + 3 – den anden og tredje måned: Autenticitet

Sandheden om frygt og hvordan den bliver din allierede i stedet for din modstander

Følelsesmæssig frihed: Lær forskellen mellem tanke-følelser og ægte følelser, og hvordan du mestrer dit indre følelsesmæssige landskab, så du kan bevæge dig fremad med indre ro i stedet for drama.

Du lærer hvorfor følelsesmæssigt mod er en forudsætning for at kunne lede dig selv. Hvordan du opnår følelsesmæssig frihed, så du kan bruge dine ressourcer på dét, der betyder mest for dig i dit liv.

Dit forhold til følelser vil med garanti blive ændret for altid.

Radikalt selvansvar og autenticitet: Hvad ansvar for selv i virkeligheden betyder. Hvordan ansvar hænger sammen med autenticitet, mod og sårbarhed, og hvordan sårbarhed bliver din største styrke i relationen med andre mennesker.

Tillid vs kontrol: Tillid er et hjertets fænomen. Tillid er ikke en tanke, men en følelse, og ultimativt er det en måde at være i verden på. Kontrol er tillidens modsætning, og for meget kontrol svækker adgangen til hjertes intelligens.

 

Modul 4 + 5 – den fjerde og femte måned: Stærke relationer

Kommunikér fra hjertet, så du bliver set, hørt og forstået. Du lærer at sige fra med kærlighed, når nogle overskrider dine grænser, hvilket betyder, at du føler dig mere fri og sikker i dig selv. Du vil derfor kunne give slip på behovet for anerkendelse og accept og i stedet for være dig selv fuldt og helt.

Det handler både om at udtrykke din sandhed til andre og give plads for, at de kan udtrykke deres.

Der er særligt tre færdigheder, som du skal lære for at blive mere hjertecentreret i din kommunikation.

Få modet til at træde frem og ’tale din sandhed’ i stedet for at gemme dig.

Du lærer hvordan du kultiverer modet til at følge dét, der er sandt for dig. Det betyder, at du vil få styrke til at lave de forandringer, du altid har ønsket dig i forhold til familie, venner, arbejde og verden som helhed.

Kunsten at give feedback fra hjertet; det handler om evnen til at lytte samt give og modtage feedback, som skaber samhørighed og positiv udvikling. At give og bede om feedback handler om læring og vækst. Dét at forstå hvem vi er, og hvordan vi responderer på menneskene rundt om os er fundamentet i denne proces.

Du lærer også hvordan vi alle spejler hinanden og hvordan vi alle er hinandens ’læremestre’. Denne viden vi i den grad transformere din relation med alle andre omkring dig.

 

Modul 6 – den sjette måned: Opfyld dit hjertes formål

Skab din vision for dig selv, dit liv og dit virke og lad dét være den ledestjerne som guider dig: Bliv krystal klar på hvem du er, hvor du gerne vil hen, hvad du ønsker dig allermest og ikke mindst hvordan du kommer derhen.

En ny definition af succes; Hvad vil det egentlig sige at være succesfuld? Hvad nu hvis succes ikke handler om, hvad du har men om, hvem du er, og hvad du føler?

Du lærer hvilke kvaliteter du skal mestre for at være succesfuld.

Lev et inspireret liv; Det handler om forskellen mellem inspiration og motivation, om engagement og indre glæde. Inspiration giver dig mod og udholdenhed til at følge dit hjerte, ikke fordi du skal, men fordi du ikke kan lade være.

Formål, mening og arbejde; Et meningsfyldt liv går hånd i hånd med passion og formål. Det handler om at blive bevidst om, hvad du af hjertet vælger og har lyst til at skabe. Ét af hjertets naturlige ønsker er at bidrage – ikke for sin egen skyld men for helheden.

Det handler om værdier og livsprincipper, og hvordan du lever og arbejder i overensstemmelse med dit dybere formål.

 

Dette får du:

♥ 6 måneder med udfordringer, dybe indsigter og transformerende handlinger.

♥ 6 online moduler med koncentreret og dybdegående undervisning samt guidede øvelser og processer (audio).

♥ Fordybende hjemmeopgaver/refleksioner på arbejdsark til hvert modul (pdf).

♥ 6 online Q&A-sessioner á 90 minutter hver (2 uger efter hvert modul) hvor du kan stille spørgsmål direkte til månedens tema, dele dine oplevelser og erfaringer, blive coachet på dine udfordringer samt høre om og lære af de andres oplevelser, erfaringer og spørgsmål.

♥ Optagelse af alle sessioner.

♥ 1 lukket gruppe på Facebook hvor du i fortrolighed kan dele og sparre med de andre deltagere. Et forum med ligesindede hvor du bliver set og hørt – og skubbet i ’den gode’ retning. Du vil også kunne stille spørgsmål til mig gennem det lukkede forum, og jeg vil svare inden for 24 timer.

♥ Løbende mails, audio’s og pdf’er med opgaver og refleksioner i de uger hvor vi ikke ’mødes’ for at holde momentum.

♥ BONUS: En individuel telefon session med mig, hvor vi fokuserer på dét, du har allermest brug for at arbejde med, så vi sikrer, at du får mest ud af forløbet. (Værdi: 950, – kr.)

♥ BONUS: 2 live workshops – i forbindelse med modul 3 og modul 5. (Værdi: 3.000,- kr.)

♥ BONUS: Interviews med eksperter og andre inspirerende mennesker, som bidrager til dét du lærer undervejs.

OBS: Der er begrænset antal pladser

Der er plads til 10 deltagere på dette forløb, så hvis du ved, at det er noget for dig, så tilmeld dig NU!

button

Datoer:

Modul 1 – Mandag d. 6. februar kl. 8.00 / Q&A – Mandag d. 20. februar kl. 19.30

Modul 2 – Mandag d. 6. marts kl. 8.00 / Q&A – Mandag d. 20. marts kl. 19.30

Modul 3 – Mandag d. 3. april kl. 8.00 / Q&A – Mandag d. 24. april kl. 19.30

BONUS live workshop – Søndag d. 9. april kl. 10.00-15.00 (Det foregår i København; det præcise sted oplyses senere)

Modul 4 – Mandag d. 8. maj kl. 8.00 / Q&A – Mandag d. 22. maj kl. 19.30

Modul 5 – Mandag d. 5. juni kl. 8.00 / Q&A Mandag d. 19. juni kl. 19.30

Bonus live workshop – Søndag d. 11. juni kl. 10.00-15.00 (Det foregår i København; det præcise sted oplyses senere)

Modul 6 – Mandag d. 3. juli kl. 8.00 / Q&A – Mandag d. 17. juli kl. 19.30

∗ Med forbehold for ændringer

 

Sådan foregår det helt praktisk – og svar på andre ofte stillede spørgsmål:

Når du tilmelder dig, modtager du inden for 5 minutter en velkomstmail med din bestilling, som indeholder en faktura og yderligere informationer om forløbet.

Hvad kræver det af mig at deltage?
Du får det ud af forløbet, som du er villig til at investere i det. Det vil sige, at jo mere committet, du er til at lave øvelserne, fordybe dig i indholdet og være aktiv både på sessionerne og i Facebook gruppen, jo mere får du også ud af det, og jo større transformation vil du opleve. På samme måde som du heller ikke bliver mæt af at læse en kogebog, bliver du nødt til at være villig til at lave de øvelser og processer, der skal til, for at du får de nye oplevelser, som vil ændre dit liv og din måde at være i verden på.
Jeg kan guide, støtte og hjælpe dig, men jeg kan ikke gå vejen for dig!

Hvorfor 6 måneder og ikke 6 uger?
Fordi forandring tager tid. Du skal have tid til at integrere den nye viden i din dagligdag, så det bliver din nye måde at være i verden på.

Hvad nu hvis jeg bliver forhindret i at deltage i nogle af Q&A-sessionerne?
Så kan du for det første sende mig dine spørgsmål før sessionen, så svar på dine spørgsmål kommer med på optagelsen. Og for det andet, så lytter du bare til optagelsen, når den ligger klar – ingen problemer.

Hvad er fordelen ved et online forløb:
Den helt store fordel ved online frem for fysisk møde er, at det bliver optaget, og at du kan lytte til optagelserne igen og igen. Du vil sandsynligvis opleve få noget nyt ud af sessionerne for hver gang, du lytter til dem.
Derudover er fordelen, at du kan deltage lige gyldigt, hvor du befinder dig; derhjemme, på arbejde, i sommerhuset eller … Du skal ikke bruge tid og penge på transport til og fra møderne.

Din investering:

Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang eller betale i 5 rater:

Pris hvis du betaler det hele med det samme: 4.497,- kr. inkl. moms.

Pris hvis du betaler i 5 rater: 5 x 997,- kr inkl. moms

button

Set i lyset af hvad det koster dig at leve et liv fyldt med stress, bekymring, utilfredshed, konfliktfyldte relationer, manglende glæde og mening, er denne investering meget lille. Blot spørg dig selv, hvad det koster dig at overhøre dit hjertes længsel og fortsætte, som du_HEY3196 - NY lever nu?

Som Einstein sagde:

“Definitionen af vanvid er at gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat”.

Dette forløb vil med garanti guide dig til at stoppe vanviddet og gøre noget andet, end du plejer – og dermed også få et andet resultat.

Kærlig hilsen
Marianne

 

P.S. Hvis du har en følelse af, at dette forløb vil være noget for dig, og at det virkelig vil hjælpe dig, men du har nogle spørgsmål, som du har brug for at få svar på, inden du tilmelder dig, så tøv ikke med at skrive til mig på: kontakt@mariannenygaard.com eller ringe på tlf: 21 95 31 08