Kan du sige ”ja” til et eller flere af disse ønsker:

♥ Du har haft en hård og stressende periode, og du ønsker at komme væk en uges tid for at genoplade dine batterier og lande i dig selv igen.

♥ Du står ved en skillevej i dit liv, og du ønsker klarhed og guidance i forhold til, hvilken retning du skal gå i.

♥ Du har en aktiv indre kritiker, og du ønsker at give slip på perfektionisten for i stedet at give mere plads til din intuition og hjertefølelse.

♥ Du kæmper med selv-tvivl, bekymringer og frygt for hvad andre tænker om dig og dine ideer, og du ønsker at komme ud over disse begrænsninger.

♥ Du længes efter i højere grad at turde gå med dét, der føles godt inden i – og som giver sommerfugle i maven – fremfor dét der er korrekt udadtil.

♥ Du ønsker metoder til at skabe harmoni mellem hjerne og hjerte, så du kan bevæge dig fremad i dit liv med en følelse af integritet og helhed.

♥ Du ønsker at leve fra hjertet i alle områder af dit liv og har brug for hjælp til at kultivere det indre mod, der skal til, for at du kan skabe de varige forandringer, du længes efter.

♥ Du elsker at rejse, lære nye ting og møde ligesindende, som har samme ønsker og er på samme rejse som dig selv.

Hvis ja; så har jeg en helt særlig invitation til dig:

Kom med på mit ugelange retreat: ”Lev med hjertet som kompas” (og sorry guys, dette er kun for kvinder).

Det foregår i de skønneste omgivelser i Sydfrankrig, hvor du kommer til at bo i et autentisk, smukt fransk sommerhus – La Grande Maison.

         Retreat         

Der bliver serveret sund mad med lokale råvarer.

Du bliver en del af et solidt og fortroligt netværk af ligesindede, som løfter og hjælper hinanden ugen igennem.

Ugens program består af dybdegående undervisning, coaching og guidede øvelser og processer, som tilsammen skaber indsigt og transformation.

Midt på ugen går vi langs Canal du Midi, nyder frokost undervejs og ender på den skønne strand.

Når du tager hjem fra dette retreat, vil du se dig selv, dit liv og verden med nye øjne.

Du vil tage en ny måde at være i verden på med dig hjem, som vil transformere alle dine relationer – ikke mindst relationen med dig selv.

Dette retreat foregår i uge 37; fra d. 11. – 15. september.

Der er kun plads til 10 deltagere, så hvis du ved, at det er noget for dig, så tøv ikke for længe!

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål og lige vil tale med mig, inden du tilmelder dig.

Kontakt mig her

Jeg arrangerer retreat’et i samarbejde med Oline Pedersen, som til dagligt bor i Sydfrankrig. Det er også hende, der tager imod tilmeldingerne.

Læs mere og tilmeld dig her!

 

Læs her om, hvad andre har fået ud af at arbejde med mig og deltage på mine kurser:

“Det bedste, jeg har fået ud af forløbet, er friheden til at være mig selv. Det lyder måske banalt, men det er virkelig en stor ting for mig, for det har jeg aldrig rigtig kunnet være. Jeg oplever nu en indre frihed, der gør, at jeg rent faktisk er ligeglad med, hvad andre tænker og mener om mig, og jeg kan ‘bare være mig selv’. Og dét er bare det fedeste i verden, fordi det giver mig SÅ mange nye muligheder i livet. Jeg hviler SÅ meget mere i mig selv og tør vise mig, som jeg er.”

”Jeg er kommet hjem i mig selv og er blevet meget bevidst om, hvilke relationer i mit liv, der betyder mest, og som jeg virkelig ønsker at fokusere min energi på. Jeg fik bl.a. en stor aha i forhold til erkendelsen af, at jeg har kæmpet for stærke relationer de forkerte steder, med mennesker som egentlig ikke betyder så meget. Og jeg har fået et helt andet forhold til min datter.”

“Dit kursus har hjulpet mig gennem en periode med stress-nedbrud. Jeg har endelig fået kontakt til mine følelser og mit hjerte. Jeg er godt på vej videre, og jeg har fået en fantastisk indre ro både i krop og sind. Jeg er glad for at jeg købte kurset, og jeg kan klart anbefale det til andre. Tak for et godt kursus.”

“Marianne har en helt unik måde at møde mennesker på. Man føler sig ægte ‘mødt’, og i det rum hun formår at skabe kan alt ske … Det er en dyb transformerende og inspirerende oplevelse at møde Marianne.”

Kærlig hilsen

Marianne

P.S. Brug 5 dage hvor du fokuserer på DIG, og vend hjem igen inspireret, opfyldt og forbundet med dit hjerte.

Jeg glæder mig til at dele denne fantastiske oplevelse med dig 🙂 ♥

Læs mere og tilmeld dig her!