♥ Sådan skaber du sunde relationer fra hjerRelationertet ♥

 

♥ Har du også svært ved at sige JA og NEJ, når du mener det?
♥ Eller har svært ved at sige fra uden at føle dig som en ’dum skid’?
♥ Måske har du svært ved at håndtere konflikter og anspændte situationer?
♥ Eller svært ved at kommunikere med dem, som betyder mest for dig?
♥ Måske har du svært ved at åbne dig op overfor andre og vise dig, som du er – med alt hvad det indebærer?
♥ Eller måske er du blevet såret så mange gange, at du har svært ved at åbne op for intimitet, nærhed og fortrolighed?
♥ Måske ved du også inderst inde, at du indeholder mere, end du tør udtrykke og er frustreret over, at du holder dig selv tilbage?

 

Kan du nikke genkendende til bare én af oplevelserne ovenfor?
Så er du kommet til det helt rette sted.

 

I løbet af dette kursus lærer du, hvordan du transformerer dine relationer med andre ved at transformere relationen med dig selv!

Du lærer, hvordan du møder dig selv, andre mennesker og livet med et åbent hjerte.

Et af de vigtigste og mest udfordrende aspekter i livet er at opbygge sunde, kærlige, tillidsfulde og støttende relationer.

Vi er sociale væsner, som er afhængige af hinanden – på både godt og ondt.

Vi vokser og formes gennem relationer, og vi oplever en stor del af vores liv i lyset af vores relationer – både med os selv og med verden omkring os.

Dét, der primært former nervessytemet i en sund retning, er gevinsterne ved kærlighed – bredt set – hvilket vil sige: samarbejde, samhørighed, altruisme, empati, medfølelse, tilknytning, glæde og kærlig venlighed (alt dét, der har sørget for vores overlevelse som mennesker!).

Lige gyldigt hvem vi er, så har vi alle et dybt behov for kærlighed og samhørighed.

Det er simpelthen kodet ind i vores menneskelige DNA.

Det ’bude’ være så nemt og lige til at skabe og vedligeholde de relationer, som vi længes efter – når nu vi alle sammen ønsker det dybt inde!

Men … virkeligheden viser noget andet!

Hvorfor er det så svært for så mange af os?

Menneskelige relationer giver os den ultimative lakmusprøve på, hvor hele, sunde og både følelsesmæssigt og spirituelt modne, vi virkelig er – hvor meget vores mentale, ideelle koncepter er integreret i vores væren!

Der er ikke noget som en relation, som kan vise dig, hvor:
♥ Du er frosset og lukket ned,
♥ Du har svært ved at skabe kontakt,
♥ Du er mest bange,
♥ Du nægter at acceptere dét, der er.

Der er ikke noget andet, der så hurtigt bringer dine dybeste sår op til overfladen, og udstiller alle de måder, hvorpå du stadig føler dig uværdig til kærlighed og ikke føler dig elsket.

Mennesket er ikke en ensom ulv eller et følelseskoldt væsen, som styres af reptilhjernen. Vi er flokdyr, der trives, når vi har dybe, fortrolige, støttende og sunde relationer med andre mennesker.

Alt, hvad der fremmer en følelse af kærlighed og intimitet, nærhed og samhørighed, er helbredende.

Isolation, udelukkelse, usunde og utrygge relationer er derimod dårligt for helbredet og skaber sygdom og lidelse.

 

Relationen med dig selv og dit eget værd som menneske

Jeg ved fra min egen erfaring og fra de mange mennesker, jeg har arbejdet med, at din relation med dig selv, er den vigtigste relation i dit liv. Den vil skinne igennem i alle områder af dit liv – både privat og arbejdsmæssigt.

Hvis du ikke har en ægte og dybtfølt relation med dig selv, kan du heller ikke have det med andre mennesker.

Og for at få en dybtfølt relation med dig selv, bliver du nødt til at være villig til at se på, hvordan du ’dealer’ med dine indre forsvarsmekanismer, som afholder dig fra at være, gøre og have dét, du længes efter. Det vil helt konkret sige din tvivl, din frygt, dine undskyldninger og dine begrænsende historier.

 

Relationen med andre og med Livet

Når du begynder at åbne op over for dig selv, begynder du også at længes efter at åbne op over for andre – og det er lige præcist dér, at transformationen sker.

Når du begynder at åbne til de steder, hvor du før var lukket ned, giver du samtig også andre lov til at komme ind. Og det åbner så op for en ny form for kommunikation, en ny måde at møde hinanden og være sammen på.

Og det er for alvor her, hvor Livet begynder at ændre sig.

Som Wayne Dyer har sagt:

”Nothing changes until you do – but when you do, everything changes”.Relationer

 

Hvad indeholder kurset helt præcist?

Her er en oversigt over modulerne:

 

Modul 1: Fundamentet og helhjertet forpligtelse

I dette første modul sætter vi tonen for kurset. Du vil blive introduceret til metoden, ideerne og forudsætningerne for at lykkes med kurset.
Du vil lære, hvad det vil sige at forpligte sig helhjertet, og du vil få den ultimative opskrift på en ’aftale’, som du kan bruge i alle dine relationer.

 

Modul 2: Kærligheden der sætter dig fri

I dette andet modul får du vendt op og ned på din vante forestilling om, hvad kærligheden egentlig er.

Du vil høre om, hvad kærligheden mere præcist er. Du vil lære, hvordan det åbne hjerte og kærligheden hænger uløseligt sammen. Og du vil blive bevidst om, hvad der skaber den.

Jeg lærer dig, hvordan du kultiverer kærligheden, og hvordan du får den til at blomstre hver dag, når som helst du ønsker det.

 

Modul 3 + 4: Velkommen hjem til dig selv

I modul 3 og 4 skal du arbejde med relationen med dig selv, så du igen kan finde din vej hjem til dig selv, og åbne op for alle dele af dig selv.

De fleste af os bor i et hus, hvor vi kun bruger en brøkdel af rummene. Nogle af rummene er vi slet ikke klar over, er der. Andre af rummene har vi lukket af for, fordi vi er bange for at komme der, og for at andre skal se dem.

I løbet af disse moduler vil dit indre hus blive større, lysere og meget rarere at være i. Du vil få hjælp til at lukke døren op til de rum, som du ikke kender, ikke ved er der, eller ikke har været inde i meget længe.

Én af mine klienter sagde efter endt forløb:

”Jeg er kommet hjem i mig selv og indtaget det hus, der er mig. Før boede jeg i et hus, hvor jeg kun brugte en brøkdel af de rum, det indeholdt. Mange af rummene var jeg bange for at gå ind i, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at skjule dem for andre. Nu har jeg fået åbnet op for alle rummene i huset, og jeg elsker at være i dem alle sammen. Jeg har også fået pudset alle vinduer, så jeg selv kan kigge ud og så andre også kan kigge ind”.

 

Du vil komme til at arbejde med dine indre sår, som i dag forhindrer dig i at møde dig selv, andre og livet med et åbent hjerte.

Du vil lære:

♥ Hvordan sårbarhed er din styrke, og hvordan du bruger dine følelser optimalt.

♥ Sandheden om frygt, og hvordan du bruger den hensigtsmæssigt.

♥ Hvordan du bevæger dig fra selvhad til selvkærlighed, så du på den måde kan guide dig selv fra et modigt og stærkt hjerte.

 

Modul 5 + 6: Fra Jeg til Vi

I modul 5 og 6 lærer du, hvordan du kan opretholde en sund følelse af Jeg midt i Vi.

Du lærer, hvordan du kommunikerer fra hjertet, og hvordan du opbygger sunde og støttende fællesskaber – hvad end det er at skabe stærkere familier, bedre arbejdspladser, mere intime og helhjertede venskaber og parforhold.

Det handler om, hvordan vi ER med hinanden – i parforholdet, i familien, i vennekredsen, på arbejdspladsen, i samfundet.

Jo mere sand og ærlig du er, desto lettere er det at skabe nære relationer. Jo mere sikker du er på din identitet, desto lettere har andre ved at knytte sig til dig. Dine grænser bliver tydeligere og de ved, hvordan de skal forholde sig til dig. Det giver tryghed, hvilket er en forudsætning for at udvikle kærlighed.

 

Modul 7: En ny måde at leve på

I dette sidste modul fokuserer vi på, hvordan du kan forankre den ny læring til en ny måde at være i verden på.

Du vil få guidelines til, hvordan du kan leve med mere mod, mindre stress og mere frihed. Og ikke mindst hvordan du kan hjælpe både dig selv og andre med at møde livet med et åbent hjerte.

 

Relationer

Hvad vil jeg opleve efter kurset?

Når du gennem det åbne hjerte får oplevelsen af, at det er muligt for dig at nære dig selv med den kærlighed, accept og anerkendelse, du hungrer efter fra andre, vil dine relationer gennemgå en transformation. Det vil sætte tingene i perspektiv og i nyt lys.

Du vil opdage, at den frustration og skuffelse, du oplever, når andre svigter at give dig det, langsomt forsvinder; du vil blive mindre afhængig af om familie, venner, kollegaer eller kærester anerkender dig. Det betyder, at du kan begynde at stå på egne ben og turde være dig selv i dine relationer.

Og da du er mindre fristet til at sælge ud af dig selv for at vinde kærlighed, vil der også automatisk være mindre bebrejdelse, beklagelse og bitterhed.

Dette giver dig mulighed for at engagere dig mere helhjertet i dine relationer med større autenticitet, mod og medfølelse.

Jo mindre du er afhængig af at andre skal ’fylde dine huller op’ og ’reparere dét, der er i stykker’, jo mere er du i stand til at se andre, som dem de er, vise dig selv som du er og modigt møde de risici, der er, ved ægte intimitet og nærhed.

 

Kurset er IKKE for dig, der:

♥ Er i offerrollen, og som mener, at det er alle andres skyld og ansvar, at dit liv ser ud, som det gør.
♥ Mener at det er ’den anden’ (hvad end det er din partner, din mor, din chef, din veninde …), der skal ændre sig og på ingen måde ønsker at ændre din egen attitude og adfærd.
♥ Er en brokkerøv, som hellere vil brokke dig og være sur og muggen, end at gøre dét, der skal gøres, og tage de skridt der skal til for at en transformation er mulig.

 

Hold 2 på dette kursus starter d. 13. marts 2018 – OBS: TILMELDINGEN TIL DETTE KURSUS ER LUKKET!

 

Dette får du:

♥ 8-ugers online kursus med udfordringer, dybe indsigter og transformerende handlinger.
♥ 7 online moduler med koncentreret og dybdegående undervisning samt guidede øvelser og processer.
♥ 4 live Q&A-sessioner á 90 minutter hver anden mandag, hvor du kan stille spørgsmål, dele dine oplevelser og erfaringer, blive coachet på dine udfordringer samt høre om og lære af de andres oplevelser, erfaringer og spørgsmål. Det foregår i et online klasseværelse, så vi både kan se og høre hinanden.
♥ Optagelse af alle Q&A-sessioner.
♥ 1 lukket gruppe på Facebook hvor du i fortrolighed kan dele og sparre med de andre deltagere. Et forum med ligesindede hvor du bliver set og hørt – og skubbet i ’den gode’ retning. Du vil også kunne stille spørgsmål til mig gennem det lukkede forum, og jeg vil svare inden for 24 timer.
♥ BONUS: En individuel telefon session med mig, som du kan vælge at bruge enten først eller sidst i forløbet, hvor vi fokuserer på dét, du har allermest brug for at arbejde med, så vi sikrer, at du får mest ud af forløbet. (Værdi: 1050, – kr.)

 

Alle ideer og metoder i dette kursus er skabt ud fra min egen personlige erfaring og research så vel som mit arbejde med klienter og kursister som mentor, guide og underviser.

Her gang jeg har brugt dette materiale med mennesker i min konsultation og på mine kurser, har jeg set og oplevet, at det har en enorm og transformerende effekt på deres relation med sig selv, med andre mennesker og med livet generelt.

Materialet indeholder en del øvelser, og det er øvelserne, der gør forskellen. Det skal forstås på den måde, at jo mere du bruger øvelserne og anvender materialet i dit liv på en konkret, personlig måde og gør det til ’dit eget’, jo større transformation vil du opleve.

 

OBS: TILMELDINGEN TIL DETTE KURSUS ER LUKKET!

 

Der er begrænset antal pladser

Der er plads til 10 deltagere på dette forløb. Så hvis du ved, at det er noget for dig, så tilmeld dig NU!

Early Bird rabat:

Hvis du tilmelder dig senest d. 5. marts 2018 sparer du 800,- kr.

Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang eller betale i 2 rater:

Pris hvis du betaler det hele med det samme KUN: 1.997,- kr. inkl. moms. (Pris efter d. 5/3: 2797,- kr)

Pris hvis du betaler i 2 rater (med 30 dages mellemrum): 2 x 1.000,- kr. inkl. moms (Pris efter d. 5/3: 2 x 1.400.- kr.)

 

Datoer:

Modul 1 – Tirsdag d. 13. marts kl. 8.00 – Modulet bliver frigivet!
Modul 2 – Tirsdag d. 20. marts kl. 8.00 – Modulet bliver frigivet!
Q&A nr. 1 – Mandag d. 26. marts kl. 19.30 – Foregår live!
Modul 3 – Tirsdag d. 27. marts kl. 8.00 – Modulet bliver frigivet!
Modul 4 – Tirsdag d. 3. april kl. 8.00 – Modulet bliver frigivet!
Q&A nr. 2 – Mandag d. 9. april kl. 19.30 – Foregår live!
Modul 5 – Tirsdag d. 10. april kl. 8.00 – Modulet bliver frigivet!
Modul 6 – Tirsdag d. 17. april kl. 8.00 – Modulet bliver frigivet!
Q&A nr. 3 – Mandag d. 23. april kl. 19.30 – Foregår live!
Modul 7 – Tirsdag d. 24. april kl. 8.00 – Modulet bliver frigivet!
Q&A nr. 4 – Mandag d. 30. april kl. 19.30 – Foregår live!

 

Læs her om hvad andre har fået ud af at arbejde med mig og deltage på mine kurser:

“Jeg har været så heldig, at deltage i et af Marianne Nygaards kurser. Dette har for mig været det mest givende og mest inspirerende jeg har deltaget i. Det har samlet alt hvad jeg tidligere har lært på andre uddannelser og kurser i forhold til psykologi og personlig udvikling. Kurset ved Marianne Nygaard blev en kæmpe hjerte og øjenåbner for mig. Siden kurset har jeg brugt min nye viden og erfaring privat, samt i mit arbejde som Psykoterapeut. Endvidere er Marianne Nygaard en dygtig formidler, som er enorm behagelig at lytte til. Udover dette er Marianne hjælpsom, hjertevarm og hurtig til at svare med det samme. Samtidig har jeg oplevet Marianne som en yderst kompetent kvinde med fagligheden i orden. Jeg giver Marianne Nygaard mine varmeste og bedste anbefalinger herfra.”

 

”Jeg er kommet hjem i mig selv og er blevet meget bevidst om, hvilke relationer i mit liv, der betyder mest og som jeg virkelig ønsker at fokusere min energi på. Jeg fik bl.a. en stor aha i forhold til erkendelsen af, at jeg har kæmpet for stærke relationer de forkerte steder, med mennesker som egentlig ikke betyder så meget. Og jeg har fået et helt andet forhold til min datter”.

 

“Det bedste, jeg har fået ud af forløbet, er friheden til at være mig selv. Det lyder måske banalt, men det er virkelig en stor ting for mig, for det har jeg aldrig rigtig kunnet være. Jeg oplever nu en indre frihed, der gør, at jeg rent faktisk er ligeglad med, hvad andre tænker og mener om mig, og jeg kan ‘bare være mig selv’. Og dét er bare det fedeste i verden, fordi det giver mig SÅ mange nye muligheder i livet. Jeg hviler SÅ meget mere i mig selv og tør vise mig, som jeg er.”

 

”Det her forløb har åbnet min verden, det har åbnet min nysgerrighed, og jeg har ramt ind i den kerne, der er inden i mig. Jeg vil sige at jeg er kommet hjem, at jeg er landet i mit hjerte. Jeg er blevet SÅ meget bedre til at træffe bevidste valg, som er ’tryk-testet’ inden i mig selv. Jeg vælger så meget mere med hjertet, og det giver mig så meget ro i de beslutninger, jeg træffer.
Jeg er blevet helten i mit eget liv. Før kunne jeg godt være et offer for andre mennesker og mine omstændigheder, men det er jeg ikke længere. Jeg tager ansvar for, hvad der er mit, og lader andre tage ansvar for, hvad der er deres.
Dit forløb har været en nøgle til mange ting, og jeg har fået et fundament at stå på, som jeg ikke havde før.
Det er et fantastisk forløb, og du leverer bare varen ud over, hvad der er forventeligt!”

 

”Jeg møder andre mennesker helt anderledes end jeg har gjort før. Jeg har åbnet hjertet for dem og møder dem med kærlighed – og det er ikke sådan at livet er blevet lyserødt – men jeg kan mærke en meget større glæde og større oplevelse af livet. Livet er blevet rigere”.

 

”Jeg har fået så mange nye indsigter og nye måder at se tingene på, som jeg virkelig konkret kan bruge i mit arbejde. Jeg er glad for at jeg købte kurset, og jeg kan varmt anbefale det til andre. Tak for et godt kursus.”

 

”Jeg vil betegne det som livslæring; Det har været en sand gave at være med på dette forløb.”

 

Sådan foregår det helt praktisk – og svar på andre ofte stillede spørgsmål:

Når du tilmelder dig, modtager du inden for 5 minutter en velkomstmail med din bestilling, som indeholder en faktura og yderligere informationer om forløbet.

Hvad kræver det af mig at deltage?

Du får det ud af forløbet, som du er villig til at investere i det, hvilket vil sige, at jo mere committet du er til at lave øvelserne, fordybe dig i indholdet og være aktiv både på sessionerne og i Facebook gruppen, jo mere får du også ud af det, og jo større transformation vil du opleve. På samme måde som du heller ikke bliver mæt af at læse en kogebog, bliver du nødt til at være villig til at lave de øvelser og processer, der skal til, for at du får de nye oplevelser, som vil ændre dit liv og din måde at være i verden på. Og på samme måde som du også må gå i køkkenet hver dag for at blive mæt hver dag, må du også bruge materialet dagligt.

Jeg kan guide, støtte og hjælpe dig, men jeg kan ikke gå vejen for dig!

Hvad nu hvis jeg bliver forhindret i at deltage i nogle af Q&A-sessionerne?

Du kan sende mig dine spørgsmål på forhånd, og så besvarer jeg dem i løbet af sessionen, således at svaret på dine spørgsmål kommer med på optagelsen. Og du kan så lytte til det bagefter.

Hvad er fordelen ved et online forløb?

Den helt store fordel ved online frem for fysisk møde er, at du kan lytte til materialet igen og igen. Du vil sandsynligvis opleve at få noget nyt ud af modulerne for hver gang du lytter til dem.

Derudover er fordelen, at du kan deltage lige gyldigt, hvor du befinder dig; derhjemme, på arbejde, i sommerhuset eller … Du skal ikke bruge tid og penge på transport til og fra møderne.

Din investering:

Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang eller betale i 2 rater:

Pris hvis du betaler det hele med det samme: 1.997,- kr. inkl. moms.

Du kan også betale i 2 rater (med 30 dages mellemrum): 2 x 1000,- kr. inkl. moms

 

 

Set i lyset af hvad det koster dig at leve et liv fyldt med stress, bekymring, utilfredshed, konfliktfyldte relationer, manglende glæde og mening, er denne investering meget lille. Blot spørg dig selv, hvad det koster dig at overhøre dit hjertes længsel og fortsætte, som du lever nu?

Som Einstein sagde: “Definitionen på vanvid er at gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat”. Dette kursus vil med garanti guide dig til at stoppe vanviddet og gøre noget andet, end du plejer – og dermed også få et andet resultat.

Kærlig hilsen
Marianne

P.S. Hvis du har en følelse af, at dette kursus er være noget for dig, at det virkelig vil hjælpe dig men har nogle spørgsmål, du har brug for at få svar på inden du tilmelder dig, så tøv ikke med at skrive til mig på: kontakt@mariannenygaard.com eller ringe på tlf: 21 95 31 08