0 In Ærlighed/ Bevidsthed/ Indre ro/ Livskvalitet/ Sandhed

Skab flow i dit nye år

Så er vi igang med de sidste dage i december.
Disse dage er altid særlige for mig; det er dage, hvor jeg gearer ned, reflekterer og kigger fremad.
Det er vigtigt for mig at skabe tid, rum og plads til at afslutte det år, der snart er forbi, og åbne op for dét, der kommer.

Jeg nyder virkelig denne proces.
Og må hvert år konstatere, at stilhed skaber en powerfuld overgang til det kommende år.

Her får du nogle af mine yndlings praksisser, som du kan bruge til at skabe flow i dit nye år:

1) Hvad er dit tema? Skab et ord eller en kort sætning, som udtrykker temaet for dit år. Hvis du havde en sang, hymne eller et udtryk for 2014, hvad ville det så være?
Undervurdér ikke kraften i denne praksis. Jeg har haft temaer de sidste par år, og det er vild,t hvad der sker – dette år var mit tema selvkærlighed, og der er virkelig sket magiske ting, særligt her i december måned, hvor de kærlige energier er kulmineret!

2) Forbløffende bedrifter: Skriv alt hvad du har opnået, skabt og fuldført i år ned. Og jeg mener ALT! Jeg har gjort dette i flere år, og hvert år bliver jeg overrasket over, hvor meget der er sket, og hvor meget jeg har skabt.
Vi har en tendens til at glemme, hvor meget vi rent faktisk skaber på et enkelt lillebitte år. Skriv det hele ned, og giv dig selv lov til at FØLE din skaberkraft!

3) Drøm og tegn: Åben dit hjerte og giv det lov til at tale. Lad dine ønsker og længsler komme til orde. Lad dine følelser flyde og udtrykke sig. Det behøver ikke engang at give mening! Den kommer stille og roligt helt af sig selv 🙂
Blot drøm, og skriv det så ned, tegn det, mal det – lad det komme ud.
Giv dig selv lov til at føle på papir. Vælg farver og ord, som tænder din følelse af at være i live.
Skab dit eget mesterværk ud fra din egen sandhed. Hæng det op. Velsign det. Giv det liv.

4) Afslut og bevæg dig videre: Alt er energi. Og energi kan flyde og bevæge sig. Eller det kan føles stillestående og fastlåst. Det er super vigtigt at se på de områder i dit liv, som føles uafsluttede … og så afslut dem!
Her får du nogle input:

  • Økonomi: Skylder du nogle andre mennesker penge? Har du brug for at bede om en udsættelse? Har du brug for at skabe mere balance på din bankkonto?
  • Hjem: Skabet fuld af tøj du ikke bruger mere? Jeg har lige ryddet ud og reorganiseret mit tøjskab, og jeg føler mig som en helt ny kvinde 🙂
  • Kontor: Ligger der papir over det hele, som egentlig skal smides ud? Ryd ud, arkivér og afslut! Dette er min næste ‘to do’!
  • Projekter: Har du udsat et projekt, som rent faktisk er vigtigt for dig? Hvis ja, så allerførst tilgiv dig selv. Dernæst, beslut dig: Vil du droppe det eller ære det? Hvis du vælger at ære det, så fastsæt en dato hvor du HANDLER på det. Skriv det i kalenderen. Hvis du vælger at droppe det, så slut fred med det og bevæg dig videre. Husk: Ikke alle projekter skal virkeliggøres!
  • Følelser: Er der sår, der ikke er blevet healet? Er der følelser, som har brug for at blive følt og udtrykt? Detter ER et MUST! Din følelsesmæssige tilstand er ALTAFGØRENDE for din handlekraft og livskvalitet. I mit online kursus “Vær din egen guru” guider jeg dig gennem øvelser og processer, der vil ændre dit forhold til følelser for altid!

Og … her til sidst: Husk at du kan kun få dét, som du er villig til først at være selv!

Skriv meget gerne en kommentar og del dine erfaringer med at afslutte det gamle og skabe plads til det nye – det vil helt sikkert inspirere andre 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.