0 In Ærlighed/ Indre ro/ Livskvalitet/ Mod/ Nuet/ Sandhed

Den største hindring for forandring

Hvis jeg havde en tryllestav og med et vink med den kunne gøre de invaliderende og selv-begrænsende ord “ikke god nok” virkningsløse for alle, ville jeg gøre det med det samme. Men det kan jeg ikke, fordi det er ikke mit job! Det er noget, vi alle hver især må gøre for os selv. Ingen kan gøre det for dig!

Ikke at føle dig god nok som du er, ikke at acceptere alle aspekter af dig selv, ikke at acceptere dit liv som det er lige nu, uanset hvordan det udspiller sig, er din største hindring for at følge dit hjerte og leve det liv, du ønsker at leve.

Accept er den eneste vej til forandring. Fordømmelse undertrykker i stedet for at frigøre. Der er så meget fordømmelser, så mange regler for godt/dårligt og rigtigt/forkert og så mange standarder vi ‘skal’ leve op til. Når vi fordømmer dele af os selv, blokerer vi for det naturlige energiflow i vores system, og jo mindre er vi i stand til at åbne op for og modtage kærlighed, glæde, rigdom og fred – som i virkeligheden er vores naturlige tilstand.

Dét, du er villig til at inkludere som en del af dig selv, sætter dig fri!

Hvad nu hvis alt, hvad du tror, er en svaghed ved dig, rent faktisk er dine styrker? Hvad ville de styrker så være? Og hvis du var villig til at acceptere dem og leve dem, som de styrker de nu engang er, hvordan ville det så forandre dit liv?

Og hvad nu hvis, du var i stand til at acceptere dit liv, som det udspiller sig lige nu, hvad ville du så få energi til at skabe i dit liv?  Og hvordan ville det påvirke alle områder af dit liv?

Når du accepterer dig selv præcist, som du er i dette øjeblik, og når du accepterer livet, som det er lige nu, skifter du fokus fra at leve for imorgen til at værdsætte idag. Du ændrer din indre tilstand fra stress, bekymring og frygt til indre ro og glæde. Og du sætter dig selv fri til at være den forandring, du ønsker at se i verden – og i dit liv!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.