0 In Hjertets intelligens

Info-møde om gruppementorforløb {Lyt med her!}

info-møde

💚 Oplever du en længsel efter at udfolde mere af dit medfødte potentiale – men aner ikke, hvordan du åbner til det?

💚 Har du et dybtfølt ønske om at bidrage og gøre en forskel i denne verden – i endnu højere grad end du gør nu?

💚 Føler du, at du står i stampe og (stadig) sidder fast i gamle, forslidte mønstre og vaner – på trods af adskillelige kurser, online forløb eller uddannelser?

💚 Ved du inderst inde, at du indeholder meget mere, end du tør udtrykke lige nu – hvad end det er privat eller arbejdsmæssigt, holder du (dele af) dig selv tilbage, selvom du egentlig ønsker noget andet?

Hvis ja, så er du ikke alene!

Det er faktisk meget generelt for de mennesker, jeg arbejder med.

Jeg har arbejdet i det her felt i over 15 år, og gennem årene har jeg lært at:

Der kommer et tidspunkt i vores liv, hvor det liv, vi har levet, ikke længere passer til os.

Dét, der før føltes helt fint, begynder at føles kedeligt, utilfredsstillende, uinspirerende eller fastlåst.

Vi begynder at opleve en nagende fornemmelse af, at vi kun lever halvhjertet, at tiden forsvinder mellem fingrene på os, og angsten for at spilde livet (det ene liv, vi er blevet givet) sniger sig ind.

Måske mærker du også en længsel efter ’noget mere’, selvom du ikke aner, hvad det ’mere’ betyder.

På trods af at du har fulgt ’reglerne’, truffet rimeligt kloge valg og skabt et liv, der ser helt fint ud på papiret, oplever du en længsel efter ’noget’. Og du mærker en nagende utilfredshed, tristhed, eller et udefinerbart savn.

Du lever i det mærkelige paradoks, hvor alt (tilsyneladende) er okay – og alligevel ikke.

Og måske, værst af alt, er der en stille frygt:

Du bekymre dig om, at det er for sent. At du gik glip af din mulighed for at få et liv, der føles meningsfuldt og dybt tilfredsstillende.

Det er så frustrerende, fordi du ikke ved hvorfor.

Virker (noget af) det genkendeligt?

Hvis ja, så lyt til optagelsen fra det info-møde jeg afholdte forleden

På info-mødet giver jeg dig et større indblik i, hvad det egentlig vil sige ’at leve fra hjertet’ og ’tage personligt lederskab fra hjertet’.

Jeg fører dig også gennem et par guidede øvelser, som helt sikkert vil give dig noget værdifuldt, du kan bruge videre frem.

Og til sidst fortæller jeg mere uddybende om mit gruppe-mentorforløb, som du måske kan være interesseret i at deltage i.

Er mit gruppe-mentorforløb noget for dig?

Hvis du mærker en længsel efter at udfolde mere af den, du i virkeligheden er.

Hvis du oplever en udefinerbar følelse af, at der er mere til livet, end du oplever lige nu, og at du har mere at bidrage med, end du gør lige nu.

Og hvis du er villig til at bevæge dig ud på en rejse (en livsrejse), hvor du opdager nye aspekter af dig selv på et dybdegående plan.

Så vil jeg invitere dig med på mit gruppe-mentorforløb, som du kan læse meget mere om lige her >>>

Jeg ved af egen erfaring, at der er så meget brug for det hjerte-intelligente perspektiv, og den hjerte-intelligente tilgang til det menneskelige liv.

Det hjælper os blandt andet med at være mindre selvcentrerede, mindre fokuserede på at fikse dét vi tror er i stykker, og mindre fokuserede på at opnå (bestemte) resultater og ’forbedringer’. Hvilket i øvrigt ofte kun er ’overflade-behandling’ og sjældent er velgørende og helende forandringer i kernen.

Og det hjælper os i stedet med at være mere fokuserede på at komme hjem i vores hjerte, stå stærkt vores sandhed, træde ud i det ukendte og møde det ukontrollerbare med kærligt nærvær, ro og styrke.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.