0 In Ikke kategoriseret

Bruger du dig selv og dit liv fuldt ud? {Om den vigtige rejse til en større verden}

bruger du dig selv og dit liv

Hvis du er som de fleste af dem, jeg arbejder med, har du en oplevelse af, at du ikke bruger dig selv og dit liv fuldt ud.

Du har en fornemmelse af, at du har uudnyttede evner og potentiale i dig.

At der er en grund til, at du er her.

At du har en mission eller et formål, du skal udleve.

Du er bare ikke sikker på, hvad det præcis er, eller hvordan du finder ud af det … og tiden går hurtigere og hurtigere for hvert år, der går.

Måske oplever du også en nagende frygt for, at det en dag er for sent.

Jeg ved af erfaring, at rigtig mange, har en (skjult) angst for at spilde sit liv.

Og det er faktisk en reel angst, som er vigtig at lytte til.

Min erfaring er også, at de fleste søger at finde svar på to grundlæggende spørgsmål:

💜 Hvem er jeg (virkelig)?

💜 Hvorfor er jeg her (egentlig)?

En af grundene til, at svarene på disse spørgsmål er et mysterium, er, at vi har lært at søge efter dem udelukkende med vores hjerne. Fra det mentale plan.

Derfor forsøger vi at tænke os til, hvem vi er, og hvad det er meningen, at vi skal bruge vores liv på.

Det er dog blind vej at gå ned ad, fordi svarene ikke findes i hovedet, på det mentale ego-plan, men derimod i hjertet.

Den personlige rejse som sikrer at du bruger dig selv og dit liv fuldt ud

For at kunne åbne for de ressourcer og det potentiale, der venter på at blive udfoldet, må du være villig til at tage på en personlig rejse.

En rejse, hvor du lærer dig selv at kende indefra – hvem du er i din kerne, og hvad dit hjerte længes efter at bringe til verden.

Det indebærer at se på og arbejde med alt dét, der begrænser dig og står i vejen for, at du kan bringe mere af dig selv i spil.

Det vil blandt andet sige: dine indre sår, dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre, dine ideer og overbevisninger om dig selv, som ikke tjener dig længere.

Det indebærer også at opdage nye ’ting’ om dig selv og at opleve dig selv på nye måder.

Det kunne være at opdage følelser, du ikke tidligere har lagt mærke til, og som åbner for nye oplevelser, eller at møde op på en anderledes måde i dine vante omgivelser.

Hvis du ikke er villig til at tage på denne vigtige personlige rejse, vil det ikke være muligt at udfolde dit uopdagede potentiale og udleve dit hjertes formål.

Uvidenhed som trædesten til en ny bevidsthed

For langt de fleste af os begynder denne personlige rejse faktisk med at blive bevidst om, hvor uvidende om os selv vi egentlig er.

Lidt efter lidt, en dag ad gangen, begynder det at gå op for os, at vi generelt er fortabt i en tåge af tanker og mentale forestillinger.

Når denne indre tåge begynder at lette, følger en helt ny klarhed over vores indre landskab og bevidsthedstilstand med i kølvandet.

Vi ser nu, at de mange ting vi har gjort, og de måder vi har været på, som ikke har været hensigtsmæssige og ikke har ført os den rette vej, har vi kun gjort, fordi vi har været fanget i denne lidt fortumlede eller forvirrede tilstand.

Og måske vigtigst af alt begynder vi at lære, at en større verden venter os, hvis vi er villige til at forlade den mindre men trygge verden, vi befinder os i.

At begive os ud i den større verden, er hvad denne vigtige personlige rejse handler om, og som jeg også kalder for at tage personligt lederskab fra hjertet.

Det er en meget værdifuld opdagelse, et værdifuldt signal på vejen, at se, at vi faktisk er fortabt i tanker hele dagen.

Det svarer til lægens diagnose, der er det nødvendige første skridt hen imod at kunne give den rette behandling eller kur.

Det betyder, at alt, hvad vi opdager og erkender på rejsen kan bruges som trædesten til den større verden.

At blive bevidst om, at vi har været uvidende, er begyndelsen på ægte bevidsthed.

Det er begyndelsen på at kunne lave det altafgørende skifte i bevidsthed; fra ego-bevidstheden til hjerte-bevidstheden.

Hjerte-bevidstheden er i sig selv dét, der giver dig adgang til den kreativitet, den styrke og det mod, der er nødvendigt for at blomstre som menneske og udfolde dit potentiale.

Oprigtighed fører til udfoldelse

Når du vælger, at denne form for øget selv-opdagelse og selv-erkendelse er din førsteprioritet, er du i den nødvendige høje læringstilstand, hvor du er i stand til at se alt, hvad der sker, som nye muligheder for vækst og udfoldelse.

Efterhånden som du bliver mere og mere bevidst om, hvordan du forårsager dine egne vanskeligheder i din uvidende bevidsthedstilstand, fra ego-bevidstheden, får du et nyt incitament til at opdage mere om dig selv, til at ønske dig noget mere fra dig selv.

Og når dette indre ønske er oprigtigt og mærkes ofte nok, hjælper Livet dig på vej med at få det til at gå i opfyldelse.

Oprigtigheden indebærer blandt andet at:

✅ Observere dig selv hudløst ærligt så ofte som muligt i løbet af dagen for at se sandheden om, hvad der faktisk styrer dit liv i hvert øjeblik.

✅ Møde hvert øjeblik af livet aktivt og med et ønske om at forstå din indre tilstand – i stedet for at lede efter måder at retfærdiggøre den på.

✅ Leve fra et nyt tyngdepunkt i dig selv, hvor dit altoverskyggende ønske er at se de sandheder om dine daglige oplevelser, som kan skabe reel forandring – i stedet for at forsøge at bortforklare dine oplevelser i et forsøg på at beskytte det, du håber er sandt.

✅ Tage små, men konkrete skridt hen imod dét, der er personligt udfordrende – i stedet for mekanisk at undgå det, så du på den måde kan undersøge din angst og det sårede egos historier.

✅ Suspendere negative, ubevidste reaktioner længe nok til at lære noget om deres indre oprindelse – i stedet for at skyde skylden for dine reaktioner på begivenheder i den ydre verden.

Som Buddha sagde: ”Din lidelse er ikke på grund af en ydre lov, men på grund af en indre årsag.”

Sådan bruger du dig selv og dit liv fuldt ud

Det er vigtigt for mig at understrege, at det er nødvendigt at arbejde med dine indre sår og gamle, slidte mønstre, før du for alvor kan bruge dig selv og dit liv fuldt ud.

Desværre begår mange i større eller mindre grad den fejl at springe denne vigtige personlige rejse over i jagten på deres formål, unikke talenter og potentiale.

Det betyder, at de fleste prøver på at finde og leve deres formål ud fra gøren i stedet for væren.

Ud fra ego-tilfredsstillende mål og behov. Uden først at være sig selv.

Dermed bliver deres virke ud fra ego-bevidsthedens strategier og resultatorientering fremfor fra hjerte-bevidsthedens kreative udviklende nærvær og visdom.

I min optik er det en stor fejl, fordi det så primært er egoet (og især det sårede ego), der driver værket.

Det betyder, at man aldrig udfolder fra den sande kerne, og at man ikke kan være til ægte gavn for andre.

I mit mentorforløb guider jeg dig netop gennem hele denne personlige rejse – fra start til slut – og giver dig den støtte, du har brug for, så du fremadrettet bruger dig selv og dit liv fuldt ud.

Læs mere om forløbet og hvad det kan give dig lige her >>>

The form you have selected does not exist.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.